Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Debilon #58321 üzenetére
lehet nincs összefüggés, de szerintem tegnap haldoklott a live - legalábbis nekem a 360on a borítók is 2 perc dashboardon állásra jöttek be, ill a 2mb pecs is ilyen 3 percig töltődött le
(xsx-en dettó horror volt akár csak a store-t böngészni is)
---
megdöbbenésemre a FUEL játék visszafelé kompatibilis uj xboxokon!
nemrég megvettem és miután beletettem 3-4 órát 360on és konstatáltam, hogy ez szinte játszhatatlanul akadozós (mint anno, akkor is végül pécére is megvettem, merthogy konzolon ennyire szar... csak már megszépültek az emlékek) - naszóval, xsx-en ez egy totál más játék! sajnos továbbra is csak 30fps, de legalább fix30 és hyper-smooth
imádom!!! (a játékmenet mindig is nagyon tetszett, 1-1 területen 3-6 verseny tök nagy változatosságot rejt, meglátjuk kitart-e a végéig)
érdekesség: a FUEL egykori fejlesztője készítette a crew1-2-t (legutóbbit már nem?) illetve a Flight Simulator-t
azé' ez meglepett.
-
icemad
nagyúr
válasz
Debilon #58269 üzenetére
Van olyan, hogy ha egy ideig nem lépsz be, akkor parkoltatják az accountot. Nem tudom ez mennyi idő az Ms-nél. Általában 6 hónap és 1 év közötti idő szokott lenni. Ha ezalatt nem lépsz be egyszer sem, akkor cumi van. De ilyen esetben általában 2-3 emailt kapsz előtte.
2 accountot osszevonni biztosan nem lehet, úgy, hogy next next finish. Talán a support tud vele valamit kezdeni, de 99%, hogy nem.
-
válasz
Debilon #58131 üzenetére
pgr4 csak lemez!
daytona - basszus, hát VÉGLEG levették
másfél éven át ment a huzavona, trükközve meg lehetett venni, erre most azt látom, hogy már SEHOGY sem lehet .... bocsánat a dezinformációért
#58130 vm93hun
pedig a DXHR az "friss" játék, nagyon fura
de motogp esetén se értem a gondot, a 06 megy, a későbbi 07 pedig nem??
amugy nem a telepités ami nem megy, hanem h telepités után nem fut .... -
forguet
senior tag
válasz
Debilon #57968 üzenetére
Már nem tiltott...fájlok illegális letöltéséhez segítséget kérni, adni viszont nem szabad.
A kérdésem viszont nem is erre irányul. -
-
MasterMark
titán
válasz
Debilon #55846 üzenetére
Előbb kell éveset megvenni, majd a 300 forintossal átváltani. Akkor a teljeset átváltja. Ha így aktiválod be, akkor átváltja sokkal kevesebbre.
Várd meg amíg lejár, válts be egy 1 éves Gold-ot, majd aktiválj rá 1 hónap Game Pass Ultimate-et a Store-ból. Így lesz 13 hónap Game Pass Ultimate-ed.
-
x360elite
őstag
válasz
Debilon #54400 üzenetére
Ne a böngészőből csináld, hanem az xbox360-on. A gold-os játékoknál ha egy one-ost választasz és rányomsz, akkor ki fogja írni neked a box, hogy "owned". Amint belépsz a profiloddal one-on, akkor látni fogod a korábban beszerzett játékokat a "ready to install" fül alatt.
-
szabacsik
őstag
válasz
Debilon #54400 üzenetére
Neked is ezt írja mint a képen? Mert akkor bezsákoltad már. Nincs megfelelő eszköz csatlakoztatva a fiókjához azért jön elő mert telepíteni nem tudja..
-
x360elite
őstag
válasz
Debilon #52856 üzenetére
Az tényleg nagy szám volt. Akkoriban még próbáltam/tunk segíteni neki, de azóta rájöttem, hogy van akinek nem lehet. Valami (már nem emlékszem pontosan) nem sikerült neki, hiába mondtuk el többen ugyanazt más más megfogalmazással, hátha felfogja, de nem és persze mi voltunk a "rohadt szemét állatok".
-
czanga
őstag
válasz
Debilon #48542 üzenetére
Ez bukó, benéztem de nagyon. Plex van csak, bocsánat, de azt pedig nincs az a pénz, hogy használjam, az XBMC (Kodi) számomra jobb. Így viszont nem tudom mi lesz, mert majdnem biztos vagyok benne, hogy a két régi Time Capsule hálózati megosztását nem látná, de ennek utána járok még.
-
Zeki
nagyúr
-
pubos
tag
-
pubos
tag
válasz
Debilon #43674 üzenetére
Köszi.a helyzet a köv.
Nekem is tp-link van.Meg znet ha mond valamit.
műholdas net.van egy kis modem vagy mi a rák.abból megy a kanóc a routerbe.
Na most a modemből vezetéken keresztül bedugtam a számítógépe a kábelt.és mükszik.
ugyanezt megcsináltam a tv vel is az is mükszik.
vagyis kikötöttem a wifit és közvetlen a modemet csatlakoztattam.minden mükszik kivéve a box.
ha bedugom a boxba kiírja a cimeket de a live ra nem csatlakozik.
mobil neten viszont igen. -
Piziii
tag
válasz
Debilon #43534 üzenetére
Forza Horizon-t fel kellene pörgetni ismét...
Ftomm-mal már játszottunk egyszer és vannak olyan küldik amiket csak akkor tud az ember megcsinálni, ha ismerősökkel csinál meg... Van olyan coop kihívás 3 db amihez legalább 4 ember kell és 250.000-et lehet vele kaszálni, illetve van olyan 3 db ahová pedig 8 db ember kell legalább és 1.000.000-t lehet vele szerezni
azaz 3.750.000-t lehetne még szerezni
-
Andie
őstag
válasz
Debilon #38873 üzenetére
Ez nem világos, hogy mit ért "net" alatt. Mert az Xbox most mindig kéri, hogy jelentkezzek be valami Live-ba, gondolom ez a saját hálózata. Az oké, hogy ide nem szabad beengednem, de gondoltam a Bnet az más, egy elszeparált szerver. Végülis nekik mindegy, hogy a gép milyen, csak a játék legyen eredeti. PC-nél sem csekkolják, hogy a windowsom eredeti-e, vagy neme lopott az alaplap
Ezért reménykedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Baldur's Gate 3
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest