- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vadernagyúr #58435 üzenetére
Ha a gép szét volt szedve, akkor nem dugta vissza a sata vagy a tápkábelt, ezért nem ismeri fel.
-
Guitar14
senior tag
válasz
Vadernagyúr #58433 üzenetére
Igen itt a firmware is lényeg nem csak a particionálás.
Ha úgy se megy akkor van egy progi rá amit egy pc-n biosból lehet futtatni pendriveról és az megcsinálja a 360 kompatibilis firmware-jét a HDD-re. Régi gép kellett nekem hozzá és vagy a 3. működött nekem.
(Én mezei HDD-ből csináltam 360 gyári konzollal kompatibiliset) -
x360elite
őstag
válasz
Vadernagyúr #58431 üzenetére
Ha gyári xbox 360 HDD-ről van szó (értsd: nem RGH gépből akarod áttenni gyári boxba, illetve nem firmware mókolt), akkor annyi a teendő, hogy PC-n partíció törlés, kihúz, boxba betesz, látja és formázás.
-
Guitar14
senior tag
válasz
Vadernagyúr #58425 üzenetére
Simán lehet hogy egy hibás Zephyr lapos gep volt ami 3 ledes lett még garanciába és javították, akkor látszik a gyártási idő matricán hogy újat raktak rá meg asszem van valami más is rajta, nem csak gyártasi idő.
-
Guitar14
senior tag
válasz
Vadernagyúr #58423 üzenetére
Hát ez a táp nem ahhoz a géphez való, nem lehet hogy ez a baja?
Úgy tudom gyengébb tápot a csatlakozóból eredően rá se lehetne dugni. De fura az a japán írás, ez nem valami japán piacos modell?
Casoli: Utánanéztem, bocsánat összekevertem a neveket. Zephyr van Vadernagyúrnak mivel Hdmi-s de ezt is akartam eredetileg írni a Xenon helyett. -
Guitar14
senior tag
válasz
Vadernagyúr #58414 üzenetére
Ha tenyleg Xenon akkor engedd el a kezét, szinte 100% meghibásodási rátája. Magasabb működési hőmérséklet van beleprogramozva a lapba, falconnál már visszabb vették a maximum megengedett hőmérsékletet és jobb lett a GPU hűtése és kisebb is lett. Piaci értéke egy működő Xenon gépnek kb 5-10 ezer forint ha csak a gép. Szerezz be egy Falcon gépet az sokkal megbízhatóbb ha meg van pasztázva. Ha úgy van vegyél egy csúnya házasat, megpasztázod és a mostani géped burkolatát ráépíted.
(Nekem is van egy Xenon gépem, ráadásul Halo 3 limited kiadásos (ha visszakeresel a hozzászólásaimnál képek is vannak róla)
természetesen 3 ledes, nem javíttattam, elraktam zacskóba a lapját és beleraktam egy bontott falcon lapot)Tényleg ha 3 ledes lesz megint a géped akkor olvasd ki a hibakódot (olvass utána, 2 gomb lenyomásával ki lehet villogtatninhogy mi a baja a gépnek.)
-
MasterMark
titán
válasz
Vadernagyúr #58414 üzenetére
Ja, hát akkor ügyes volt aki forrasztotta és megégette az alaplapot. Problémát nem jelent, csak csúnya, meg trehány munka.
-
MasterMark
titán
válasz
Vadernagyúr #58412 üzenetére
Hol? Gyárilag szerintem nincs kábel ráforrasztva közvetlen sehol.
-
MasterMark
titán
válasz
Vadernagyúr #58410 üzenetére
Nem, ez teljesen komoly. Annyira megolvasztja a forrasztást, hogy valamennyire újra összeérjen jól.
Csináltam már így meg laptop alaplapot aminél ugyanígy felszakadt a chipset.
-
válasz
Vadernagyúr #58405 üzenetére
jó reball > még_nem_3ledes_másik_FAT
egy másik géppel is bármelyik nap jöhet a 3LED.....#58406 Guitar14
csinál ilyet mamég bárki? (x360 reball)
van erre valós, piaci igény?a 360 kvázi retro, amennyien pedig a retrózásnak hódolnak, azokat kiszolgálja az a pármillió x360E
ami inkább érdekes, hogy az x360S mennyire kezd ritka lenni
vajon azok is hullanak valamitől? (és azok mind egy fajta alaplappal szereltek? vagy volt ott is több altípus?)
-
MasterMark
titán
válasz
Vadernagyúr #58407 üzenetére
Ha van kedved szedd szét, szedj le róla mindent és mehet a sütőbe alufólia gurigákra cpu/gpu-val lefele 196 fokra 10 percre. Egy darabig jó lesz utána, ha megint rossz megint mehet a sütőbe.
Részletek: [link]
-
Guitar14
senior tag
válasz
Vadernagyúr #58403 üzenetére
Használhatod így, csak bármikor 3 ledes lehet annyira, hogy mozgatásra se indul majd.
Tökmindegy ha nem használod akkor is reball kell majd neki, ha nem teszed meg és fél év múlva lesz 3 ledes használat közben teljesen akkor is reball kell. Vagy csak simán elengeded a kezét és örökre polcra rakod.Mentéseidet elkezdeném felhőbe szinkronizálni, így bármikor adja meg magát mindig megvan felhőben a mentés.módosított gépen ez nem járható út (átmenteni a mentést pendrive-on másik gépre véglegesen vagy a javításig)Milyen lapos gép egyébként?
Tápcsatlakozó melletti matricán az amper-ből meg lehet állapítani.
Ha HDMI-s:
12V - 16,5 A Xenon
12V - 14,2 A Falcon
12V - 12,1 A Jasper+:reball minősége alapján dől el, hogy mennyire lesz könnyen 3 ledes.
Egy jó minőségű reball tartósabb is lehet mint egy gyári, hisz részben az ólommentes forrasztóanyag miatt ilyen megbízhatatlan, ha reballt kérsz akkor meg szinte biztos ólmozott forrasztóanyaggal csinálják ami rugalmasabb. -
válasz
Vadernagyúr #58403 üzenetére
én is szeretnék egy teljesen hófehér fat-et, tehát ahol a lemeztálca is mattfehér, de ismerve a korabeli gépek képességeit, kvázi lemondtam róla
használd így amíg birja és ha nagyon erős a kötelék a gép irányába, akkor esetleg később, ha teljesen meghal, elviheted valahova reball-oztatni (tehát ahol ujraforrasztják az összes pin-t a cpu/gpu alján)
fogalmam sincs hol végeznek ilyet megbízhatóan egyébként és persze, hogy mennyiért....
-
válasz
Vadernagyúr #58400 üzenetére
nem voltál durva, a fat-ek GPU-jának forrasztása/hűtése "gyári hibás"
eddig bírta.... -
Guitar14
senior tag
válasz
Vadernagyúr #58400 üzenetére
Simán lehet, hogy már nem volt az igazi és mivel az alaplap vékony, az X-clampet meg néha nem egyszerű visszarakni - akkor deformálódott annyira, hogy megrepedt, ezzel nem lehet mit tenni. Sajnálatos de ha nem pasztázod akkor meg lehet azért száll el.
-
Guitar14
senior tag
válasz
Vadernagyúr #58397 üzenetére
Ahogy Casoli írja, el van repedve egy-két forrasztási pont, majdnem biztos.
Az amilyen hideg/meleg van, ahogy éppen volt mozgatva a gép úgy egyszer érintkezik egyszer nem. Sajnos ahogy elrepedt (volt az akár túl nagy melegtől de inkább a sok hideg-meleg ciklustól) innentől fogva már ilyen marad amíg nincs reballozva, tök mindegy hány fokon megy a gép. Ha xenon lapos a gép akkor nem is éri meg javítani.
Az a csörgő/"kotyogó" hang normális, az a szenzor ami azt érzékeli, hogy állítva vagy fektetve van a gép.
Elvileg ő az: -
válasz
Vadernagyúr #58397 üzenetére
Valószínű elrepedt a GPU/CPU alatt az egyik forrasztási pont.
-
Guitar14
senior tag
válasz
Vadernagyúr #58346 üzenetére
3 pines csatija van az Xbox-nak, mostani PC-knek már 4 pines. (régen volt 3 pines)
Sajnos jellemzően már eltörnek a bordák rögzítői, mondjuk inkább a GPU-nál törik mert az egy ördögi technika és vékony is az anyag.
Az, hogy kicsit mozog az nem baj, nem rögzít ez annyira extrafeszesen.
Pasztázás és a borda rászerelés után már nem ajánlott mondjuk mozgatni mert préseled mellé a rákent pasztát ugye.FTP-s dolog érdekes, mondjuk én mindig is XBMC-t használtam és sose volt bajom FTP-vel. Esetleg próbálj FileZillát, átviteli módot passzívra állítsd és az egyidejű kapcsolati szálat 1-re korlátozd, akkor nem lesz baj a másolással se.
Gyárilag az XBoxba belerakott HDD-t lockolták egy négyjegyű számmal az alaplaphoz.
Moddolás után már nem annyira fontos lockolni, viszont elvileg ajánlott a legnagyobb kompatibilitás érdekében (pl. ha Live-on játszanál akkor nem lehet kinullázott HDD key-ed).Milyen verzió az Xbox-od? Ha 1.6-os akkor talán benthagyhatod az órakondit.
-
Guitar14
senior tag
válasz
Vadernagyúr #58344 üzenetére
Ventillátorról: óvatosan nyúlkálj és nem lesz bajod, esetleg a ventillátor csatlakozóját a kábelénél fogva kicsit mozgasd, hátha változik valami mert akkor tuti ott a baj. LÉNYEG, hogy a jobb oldalt a TÁP részébe NE nyúlkálj még kikapcsolt állapotba se, az ami igazán veszélyes.
Amúgy a kondik nem csúnyák, nem puffadtak fel az alaplapon? Nekem így néztek ki mikor megvettem szegényt: [kép] az óra kondin nem láttam semmit viszont elővigyázatosságból leszedtem és nem bántam meg, ilyen alulról pár év állás után most: [kép] megindult már kifelé a sav az egyik lábán.HDD/BIOS dologról:
Lehet TSOP flash van rajta.
Valahogy nem tudod megnézni a BIOS-od pontos nevét?(most alaposan utánanéztem)
Korábbi írásaid alapján akkor simán beraktál egy teljesen üres HDD-t és simán felismerte a telepítő. (mert akkor tuti nem softmodos)
Plusz ugye olyat kéne amúgy is beletenned ami lockolható, Xbox Hard Drive Compatibility ChartHa chipet keresel akkor az LPC portnál keresd (olvasó alatt) vagy ha arról valamiféle vezetékek lógnak akkor már biztos valami chip féleség kell legyen.
Akitől én tanultam az Xbox moddolást az mondta, hogy legjobb megoldás ha belerakunk egy Aladdin XT (infó róla: ConsoleMods Wiki) chipet és nem kell szórakozni semmi mással, HDD be, rendszer rá és kész is. De nem tudom a te HDD gondodat megoldja-e, de feltételezem igen, hisz a Features-nél ovlasható, hogy teljesen más BIOS-od lesz ami támogatja az LBA48 Hack-et.
Most utána is olvastam micsoda ez a hack, a régebbi módosított BIOSok még primitívek voltak és 137 GB-ig támogatták a HDD-ket, majd egy modder készített egy patch-et ami a BIOS-okban ezt a limitet átcserélte, így kb. 2.25 TB a max.
Írásod alapján valami evo7+-od van, itt csak az EvoX M8+-t látom ami feltételezem újabb mint a tied és azt írja "Does not support LBA48 by default. Must be reconfigured with EVTool, or use a pre-patched version." Egy másik fórumon olvastam is, hogy valóban az EVTool-lal patchelni kell és az után támogatja csak az M8+ a nagyobb HDD-ket.Egyébként érdekesség: MrMario2011 videóit nem tudom ismered-e, nagyon hasznosak és tökéletesen magyaráz. Ő például flash és chip nélkül simán softmodosba is csinált 160 GB-os HDD-t amit fel is ismert, full gyári BIOS-szal.
Amik a lehetőségeid:
-hagyod így (haldokló HDD miatt nem javaslom)
-kukázol egy 120-160 gigás IDE HDD-t (egész olcsón kapni már főleg PC bontókban, szervizekben ahol már évek óta állnak, én is úgy szereztem) és arra raksz rendszert (ha kell telepítőt is küldök)
-beleraksz egy Aladdin chipet és akkora HDD-t raksz bele amekkorát akarsz kb 2 TB-ig.
átalakítós SATA HDD-nél fontos tudni, hogy 80 eres IDE (80 Wire IDE) kábelre lesz szükséged a sebessége miatt, gyárilag az Xbox-ban csak 40 eres van, ha nem cseréled akkor gondjai lesznek elvileg, meg akad, nem indul stb. -
Guitar14
senior tag
válasz
Vadernagyúr #58340 üzenetére
Venti csatlakozóját mozgasd meg, akkor le-le áll ha mozgatod? Mert akkor ott kell keresni a bajt szerintem.
Lát az xbox 2TB-ig is HDD-t/SSD-t.
Milyen rendszer van rajta illetve softmod, TSOP flash vagy Chipes?
Nekem 160GB-os van benne és látja is (TSOP flash, XBMC rendszerrel) de azért "csak ekkora" mert ez a legnagyobb IDE-s HDD amit találtam mert nem akartam SATA átalakítókkal még szórakozni. 160 GB-on meg bőven elvagyok, minden játékom be van másolva és még bőven van szabad hely. -
Guitar14
senior tag
válasz
Vadernagyúr #58338 üzenetére
Óra kondi kiszedése nem javít meg semmit, problémát előz meg. Ennyi idősen elkezdenek már ereszteni és a savas belsőség mind az alaplapra megy ami szétmarja az áramkört és ott vannak körülötte kulcsfontosságú vonalak is.
Pár példa (képek):
[link]
[link]
És még egy Xbox-nál 10-15 évvel régebbi Apple alaplap amik már majdnem mind így járnak ha nem szedik ki az óra elemet (ott egy kis elemke)
[link]Ha ezt csinálja az av kábel akkor én az AV csatlakozó környékén keresgélnék, repedt forrasztás, alaplaprepedés, stb. Lehet hogy ott van valami gond.
arty:
Nyilván nem azt jelenti, hogy kivétel nélkül minden clock cap folyni fog és mindegyik tönkreteszi az alaplapot (biztos gondolkoznak így páran), de inkább többségben vannak akik csak játszanak vele és még azt se tudják, hogy hogyan kell a burkolatot leszedni, (ergo normál userek) azok abszolút nem is tudják mik folynak odabent (szó szerint
). Azért megy ez a nagy hírverése az óra cap-eknek, hogy aki tudja vegye ki és nem lesz gond, az, hogy nem jegyzi meg az időt a gép kb. úgy is mindegy, akinek meg moddolt az meg simán rádugja netre és beállítja, hogy automatikusan álíltsa az időt (mint nekem is)
A paszta az valóban rémálom, CPU-ról még azért le tudtam szedni a ganét és újrapasztáztam, GPU-t elengedtem, még leszedni se tudtam és tudom is, hogy az gyakorlatilag mint a beton. Legközelebbi takarításnál majd megteszem, hogy melegítéssel leszedem.
360 FAT-eken is van baj ahogy mondod. Arról rémálom levakarni a gyári pasztát úgy hogy próbálsz rá extrán vigyázni. Gyakorlatilag mint a fagyos szélvédőről a jeget reggel csak közben csomó kis apró alkatrész is ott van amit nem kéne lehokizni. -
Guitar14
senior tag
válasz
Vadernagyúr #58331 üzenetére
Megáll a venti ha megmozgatod az AV kábelt? Igencsak érdekes jelenség.
Szedted már le a burkolatot, hogy szemmel is megbizonyosodj róla, hogy valóban ez történik?
Egyébként mint minden Xbox Classicnál ez legyen a legelső dolgod:
-óra kondit (clock capacitor) eltávolítása ha még nem szedte ki senki mert ki fogja nyírni a géped, ennyi idősen már inkább előbb mint utóbb
-alaplapon főleg (és talán még a tápon) a kondenzátorok ellenőrzése, hogy nem-e eresztenek/nincsenek felpuffadva, ha igen akkor azokat cserélni kéne, eléggé jellemző.
-ez után ha nem javul a probléma akkor kicsit megpucolnám az alaplapot, ventillátor kábelét ellenőrizném, kontaktjavítóval kicsit megfújnám.
-esetleg az AV portot az Xboxon szemrevételezném, nincs e nagyon kitágulva, elengedve hátha valami zárlatot okoz. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Vadernagyúr #58329 üzenetére
Most már van!
-
válasz
Vadernagyúr #58329 üzenetére
hasonlóan a ps1-2 topikhoz, szerintem ezt kellene átnevezni .... de nemtom hogyan lehet ilyesmit kezdeményezni
(írtam egy ps3 topikbeli moderátornak)
kérdezz nyugodtan!
-
vm93hun
aktív tag
válasz
Vadernagyúr #58108 üzenetére
Így van. A 360-as változat nem kompatibilis az új konzolokkal. Bár ennél a játéknál nehéz mérlegelni, hogy mire érdemes beszerezni, hiszen idén jött ki a "natív" verzió (ami valójában remake) a jelenlegi generációs gépekre.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Vadernagyúr #58032 üzenetére
Mintha nem lehetne. Nincs kompabilitás sem oda, sem vissza.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Vadernagyúr #51516 üzenetére
Ingyé megéri
Ha nem látod ingyenesnek amikor bejön az oldal akkor rányomva a vásárlás-ra és belépve már ingyenességet fog mutatni
-
sugarforce
addikt
válasz
Vadernagyúr #51516 üzenetére
ingyen, ha van goldod? mindenképp.
Amúgy vegyes fogadtatása volt a játéknak, ennek fényében nem biztos, hogy megéri, de nézz róla videókat, hátha tisztábban látsz majd.
-
sugarforce
addikt
válasz
Vadernagyúr #51460 üzenetére
En meg nyaron megvettem, 10 perc jatek utan kertem refundot. Olyan repetitiv volt, hogy nem is akartam elhinni.. De persze ez az en velemenyem.
-
szupermacs
veterán
válasz
Vadernagyúr #51460 üzenetére
Felejtsd el. Bármit, csak azt ne vedd meg. Főleg ne ennyiért.
-
MasterMark
titán
válasz
Vadernagyúr #50670 üzenetére
Már kezdtem aggódni, hogy senki nem írja be.
-
szupermacs
veterán
válasz
Vadernagyúr #50670 üzenetére
DBX jó árban van. Remélem nem bánom meg a vásárlást.
-
papamaci791
tag
válasz
Vadernagyúr #50096 üzenetére
Sziasztok!
Keresgettem visszafele, de nem találtam konkrét választ.
Van egy 360 slim gépem egy 250gb-s belső merevlemezzel (nem gyári).
Szeretném nagyobbra cserélni, valószínűleg nem gyárira.
Az adatokat pc-n lehet migrálni vagy klónozni a két merevlemeze között? -
MasterMark
titán
válasz
Vadernagyúr #50017 üzenetére
Pont ez az, hogy nem semmi, mivel ha abból kiveszed a HDD-t akkor is van benne másik tárhely és használható mentésre. Ha a 250-esből veszed ki, akkor nincs semmi tárhelyed utána.
-
MasterMark
titán
válasz
Vadernagyúr #50015 üzenetére
Ez így nem teljesen igaz.
A 4 GB-osban az egy belső flash tárhely (vagyis nem HDD, és üres a HDD helye). A nem 4 GB-os verziókban ez a belső tárhely nincs benne.
pimmi: Csak belevalót tudsz beletenni. Más firmware van rajta, csak azt fogadja el.
Azért jó, hogy külön vinyót csinálnak erre, mert akkor biztosított a minőség és a kompatibilitás. (Nem úgy mint PS3-nál amibe bármit belerakhatsz, és ha egy bizonyos vinyó volt benne, akkor szépen téglásította a gépet egy frissítés véletlen...)
-
MasterMark
titán
válasz
Vadernagyúr #49970 üzenetére
Az E-nek sem halkabb a hűtése az S-nél.
Optikai kimenet pedig régebbi házimozi erősítőkhöz jól jön, amin még nincs HDMI.
Illetve a régi fajta AV csatlakozó is sokkal jobb régi tévékhez, mert ezerszer jobb képminőség kihozható belőle.
Nyilván ha valaki HDMI-n ráköti a tévére és ennyi, annak tökmindegy melyik.
-
nincsnév007
addikt
válasz
Vadernagyúr #49970 üzenetére
Jó az az optikai kimenet, nagyon jó 5.1 térhangzásban játszani
-
hundai
aktív tag
válasz
Vadernagyúr #49902 üzenetére
sajnos nem.
(#49903) IG55 Rendben, Köszönöm
-
szupermacs
veterán
válasz
Vadernagyúr #49643 üzenetére
Most akciós? 6K volt eddig az ára.
-
Dinasti
senior tag
válasz
Vadernagyúr #49624 üzenetére
Igen,közben rájöttem csak ahhoz kell 1 bizonyos bill combó. Meg nem mindegy milyen sebességgel nyomkodom be. De szerencsére az amcsi support elmagyarázta
. Szóval minden okés lett.
-
szupermacs
veterán
válasz
Vadernagyúr #49409 üzenetére
Érdemes megvenni? Csak rosszakat olvastam róla. Arcania érdekelne még, de arról is csak rosszat írtak.
-
r.levente75
addikt
válasz
Vadernagyúr #49394 üzenetére
Karcos lemez.
-
r.levente75
addikt
válasz
Vadernagyúr #49367 üzenetére
Grafikában többet hoz, mint az elődök? Nekem az első van meg, engem már az is lenyűgözött.
-
MasterMark
titán
válasz
Vadernagyúr #49363 üzenetére
Ez egy szakmai fórum, minden fontos.
-
MasterMark
titán
válasz
Vadernagyúr #49361 üzenetére
(Blu-ray)
-
MasterMark
titán
válasz
Vadernagyúr #49353 üzenetére
Mert a kiadó eltűnik, licencek lejárnak, stb.
-
parandroid
félisten
válasz
Vadernagyúr #49357 üzenetére
Ez az avatár ezzel a névvel... Legalább egy fekete sisakot kértél volna rá.
p
-
r.levente75
addikt
válasz
Vadernagyúr #49357 üzenetére
Először lemezesben akartam én is megvenni, utólag nem is értem miért? Letettem róla, nem találtam karcmentes verziót. Leharcoltak voltak irreális áron. A storeból is az utolsó pillanatban zsákoltam, szerencsém volt.
Jó az új avatarod. -
r.levente75
addikt
válasz
Vadernagyúr #49355 üzenetére
A dirt 2-re gondolsz? Nekem az nincs meg, akkor még nem volt boxom. Amikor meglett, akkor már nem volt elérhető, így maradt a dirt 3.
-
nincsnév007
addikt
válasz
Vadernagyúr #49293 üzenetére
+1
-
szupermacs
veterán
válasz
Vadernagyúr #49293 üzenetére
Ez alap. Ezért játszom mai napig a Pokemon Red verzióval.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Vadernagyúr #49272 üzenetére
Ja, erről sosem hallottam. Nem őt ismerem.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Vadernagyúr #49165 üzenetére
Azért mert az nem Deals with Gold keretében, hanem Spotlight sale keretében van a listán.
-
MasterMark
titán
válasz
Vadernagyúr #49062 üzenetére
Ki mondta, hogy rossz? Az egy nagyon is jo jatek, foleg coop-ban.
-
szupermacs
veterán
válasz
Vadernagyúr #49008 üzenetére
Ezt jó lenne kipróbálni, de emiatt kicsit drága buli lenne. Valakinek van ezzel tapasztalata?
-
válasz
Vadernagyúr #48956 üzenetére
Pedig sajnos de. A gamepad műanyagból van, a műanyag alkatrészek súrlódnak a műanyagon. Annak ilyen hangja van. Sajnos aki a nyekergéssel foglalkozik, annak valószínű érdemes lenne eladni a játékkonzolját, mert a játékélmény helyett mással foglalkozik (nyekergéssel). Gondolom titeket az is zavar, mikor a billentyűzet minden egyes lenyomásra kattog
-
MasterMark
titán
válasz
Vadernagyúr #48956 üzenetére
Szerintem majd "bejárórik".
-
válasz
Vadernagyúr #48954 üzenetére
WD 40, illetve műszerolaj csodákra képes. A TV-n a hangerőszabályzó, vagy egy fejhallgató is megoldás lehet.
-
Richee11
senior tag
válasz
Vadernagyúr #48940 üzenetére
Az már megtörtént! Mindenki csak venne, de eladni nem akar
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
Vadernagyúr #48876 üzenetére
"E"-re és Slimre gondoltam, csak elírtam, sry. Így melyiket inkább?
-
Silεncε
őstag
válasz
Vadernagyúr #48837 üzenetére
Az hogy a számlán mi van, az lényegtelen. A boltnak az Xbox esetében a garihoz sok köze nincs, mivel a garanciát maga az MS intézi. Az MS pedig a Refurbished példányokon kívül minden Xbox gépre 2 év garanciát vállal (XO S-ből pedig bolti forgalomban nem létezik refurbished).
(egyébként meg ha egy évet is ad, még akkor is garis...)
-
Silεncε
őstag
válasz
Vadernagyúr #48835 üzenetére
Na akkor mondd már el nekem, hogy hogy vettél te nem garis XO S-et? A legelső példányok 2016 szeptemberiek, az MS gari pedig két év. Most vagy én vagyok a hülye vagy te vagy időutazó...
(lehet nem kéne etetni a jónépet minden hülyeséggel...)
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
Vadernagyúr #48833 üzenetére
De a One drága, legalább 80 k.
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
Vadernagyúr #48831 üzenetére
Tudom, csak félek, hogy tönkremegy, és azért csak jobb 2 év gari. Meg azt hallottam, hogy a használt kontrollerrek kukásak.
-
r.levente75
addikt
válasz
Vadernagyúr #48802 üzenetére
Ha netán itt nem tudom kijátszani, akkor majd viszem át onera.
-
szupermacs
veterán
válasz
Vadernagyúr #48760 üzenetére
Rövid?
-
szupermacs
veterán
válasz
Vadernagyúr #48737 üzenetére
Amire vánom lesz, addigra meg már ott nem fog működni az előrendelős dolog.
-
r.levente75
addikt
válasz
Vadernagyúr #48719 üzenetére
Azért akinek több tízezer G összejött, annak egy pár órája benne van a játékokban! Van elég sok játékom, ahol a fele összejön a szerezhetönek és ott leáll. Eddig egy játékot sikerült kiütnöm 100%-ra a több mint egy év alatt, pedig szerintem nem játszunk keveset.
Még ha be lehetne váltani valamire, az nem lenne rossz.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Vadernagyúr #48719 üzenetére
És mire jó? 50ezernél jár egy zöld pont? 200 zöldnél egy kék, 100kék után egy piros?
-
haris
őstag
válasz
Vadernagyúr #48716 üzenetére
Na jah!
E-pénisz rulez! -
r.levente75
addikt
válasz
Vadernagyúr #48716 üzenetére
Barátaim között van akinek már 32000G feletti van. Találkoztatok már magasabbal?
-
szupermacs
veterán
válasz
Vadernagyúr #48652 üzenetére
Akinek kimaradt ez a generáció konzol és PC terén is, annak simán megéri szerintem, mert rengeteg jó cím van, amiket aránylag olcsón be lehet szerezni.
-
czanga
őstag
válasz
Vadernagyúr #48642 üzenetére
No offense, de: Az első mondatot nem tudom a fentiek tükrében értelmezni, meg nem is vagyok túl vicces hangulatomban. Igen tőlük vettem, itteni ajánlás útján, de ezzel nem azt akarom mondani, hogy az ajánlásnak köszönhető a gondom. A másik felére pedig annyi tudok csak akkor áron alul adtad el, mert nagyon nem ennyiért adják őket.
-
czanga
őstag
válasz
Vadernagyúr #48640 üzenetére
Drágának nem drága, ennyiért mennek, de ha emiatt lehet bajom, például nem tudom gariztatni ha gond van, mivel bekérik a számlát, akkor küldök nekik holnap egy "kedves" emailt, miszerint pótolják felém a számlát..
-
masterful87
senior tag
-
nincsnév007
addikt
válasz
Vadernagyúr #48617 üzenetére
jaja, az is jól néz ki
-
MasterMark
titán
válasz
Vadernagyúr #48554 üzenetére
Bocs hogy meg mertem jegyezni, hogy kurvára nem reprezentatív az, hogy egy haverodnak egy slim gépe tönkrement...
-
nincsnév007
addikt
válasz
Vadernagyúr #48551 üzenetére
Próbáljátok meg a tápból kihúzni a gépet kb 1 percre.
-
MasterMark
titán
válasz
Vadernagyúr #48551 üzenetére
Nem az számít, hogy a haverodnak mi van...
Általánosságban nincs bajuk, egyik slim-nek sem.
-
MasterMark
titán
válasz
Vadernagyúr #48547 üzenetére
Az az S.
És nem, egyik slim sem hibásodik.
-
x360elite
őstag
válasz
Vadernagyúr #48545 üzenetére
Milyen slim xbox volt az "S" előtt?
-
czanga
őstag
válasz
Vadernagyúr #48539 üzenetére
A gyorsabb betöltés talán nem is annyira lenne szempont. Az olvasóval kapcsolatban találtam youtube-on némi infót, hogy halkabban működik, de, hogy ez megér e 10.000-rel többet, azt nem tudom. Plusz egy szarul felvett videoanyag nem túl releváns infó. A fő cél inkább az, hogy ne menjen tönkre a 3 hónap lejárta után. sokáig szolgáljon minket.
Főleg a RROD hibától félek, de jól tájékozódtam ez a hiba lett már a Slim modellek esetében is. Azaz ezeknél már nem jellemző.
Túl gyakran nem használnánk szerintem, így puhatolódzok először a témában.
Köszi neked, várok még válaszokat, ötleteket.
-
x360elite
őstag
válasz
Vadernagyúr #48533 üzenetére
Én is vettem már pár joy-t, de egyikkel sem volt ilyen gond. Azt viszont el tudom képzelni, hogy egy hibás széria része lehet. Fene tudja. Minden esetre az nem rossz ötlet, hogy cseréltesse ki.
-
r.levente75
addikt
válasz
Vadernagyúr #48513 üzenetére
+1 mind jó, az első részt másodszor toljuk!
-
debcamp
aktív tag
válasz
Vadernagyúr #48459 üzenetére
1200 volt a pack/bundle. Ha nem is kellett nagyon, ennyiért egyszer csak jó lett volna játszani vele
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Vadernagyúr #48376 üzenetére
Én klasszikusokra utazok elsősorban. Néha befigyel valami újabb, de 360-ra az igazán drága játékot már nem érné meg megvenni. Azt már inkább One-ra.
-
ficere
aktív tag
válasz
Vadernagyúr #48380 üzenetére
Köszi.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Vadernagyúr #48347 üzenetére
Tegnap frissítettem a házi katalógusomat:
239 különböző platformokon elérhető játékom van. Mondjuk éveken keresztül nagyon lelkesen gyüjtögettem az Origin In the House ajánlatokat is és a Humble Bundle-ön rengeteg nagy nevet szereztem be 1-2 dollárért (max 5-ért). A Steamen úgy van 103 játékom, hogy magán a Steamen egyszer sem vettem egyet sem. De a valódi kedvenceimet a GOG.com-on szedtem össze.
A legtöbb pénz amit egy játékért egyösszegben kiadtam az a Diablo III volt Xbox360-ra: 6495 HUF volt. Ez annak fényében sok, hogy amióta megvan az Xbox (2015 november) azóta a goldokkal együtt kb. 35ezret költöttem rá. *Ja kifelejtettem, hogy a G2A-n is vettem pár box játékot olyan 7ezerért. Tehát ha kb. akarom mondani, akkor olyan 42-45ezret költöttem rá. Ez játékonként 600 forintos átlag. Ezer felé nem szeretnék menni
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Vadernagyúr #48337 üzenetére
-
szupermacs
veterán
válasz
Vadernagyúr #48191 üzenetére
Nekem nagyon nem jött át. Ócska zenék vannak benne, ócska grafika, az irányíthatóság is ótvaros szerintem. Ingyé' ennyi jár.
(#48192) l.skywalker: Reméljük, hogy nem.
-
szupermacs
veterán
válasz
Vadernagyúr #48189 üzenetére
10K???
Akkor többet kellene vele tolnom, ha már adták a box mellé. Nekem ez a szutyok nem ért volna meg ennyit. Kicsit bánom már, hogy nem adtam túl rajta.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Vadernagyúr #48186 üzenetére
az Xbox One ajánlat, nem?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Vadernagyúr #48143 üzenetére
A Monkey Island is nagyon jó! Habár nekem megvan mindkét SWFU is
-
szabacsik
őstag
válasz
Vadernagyúr #48098 üzenetére
Nem értem ezt a 2 órás részt. Ha megváltozott a jelszó akkor újra fogja kérni mindenhol ahol azt az accountot használni akarják.
-
szabacsik
őstag
válasz
Vadernagyúr #48096 üzenetére
kidobja abból a fiókból
-
szabonagyur
félisten
válasz
Vadernagyúr #47709 üzenetére
Xbox-n azért nem kéri külön mivel ott be van állítva már, de ott is mutatja az adatokat.
-
x360elite
őstag
válasz
Vadernagyúr #47639 üzenetére
Te mondtál valamit és Én arra reagáltam.
Nem érted, ha finoman kiröhögnek és csak a támadó felületet keresed, mert az érveid elfogytak. Tulajdonképp ennyi voltál végig.
Csak a Te kedvedért: Xbox classic játékok és gép... 100.000.-ért 50 játékkal? A játékok csak 100ft/db. Na, na? Jó üzlet ez, hiszen 5000-ért kapsz 50 játékot. A konzol persze 95K, mert a játékok nagyon olcsóak.
Amúgy Én mindvégig erre a meglátásodra reagáltam.
Kellemes ünnepeket.
Szia. -
x360elite
őstag
válasz
Vadernagyúr #47637 üzenetére
Látom kötekedni azt tudsz, de vissza olvasni már kevésbé.
Egyáltalán nem a PS One és a 360 közti különbségre irányult a mondandóm lényege. Te írtad, hogy olcsóbbak a játékok 360-ra. Na PS One-ra meg még olcsóbbak. Ezek szerint a Te olvasatodban minél olcsóbbak a játékok egy adott konzolra, annál drágábban lehet azt a gépet árulni. Nos PS One-ra nagyon olcsón adhatok neked játékot, de ezért cserébe ku..a drága a konzol. Ééérted?
Ha nem érted az iróniát, akkor azért ne Én legyek már a hibás.
Tényleg jobb is ha ezt nem feszegetjük tovább.
-
nincsnév007
addikt
válasz
Vadernagyúr #47633 üzenetére
szerintem jobb a 360
-
x360elite
őstag
válasz
Vadernagyúr #47617 üzenetére
Ez nem érv... Boltban is 40K egy 3 hónap garis 500Gb-os E xbox 360. Semmi értelme 80-90 ezrekért hirdetni játék árak ide vagy oda.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ilyen lesz a Gothic Remake
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest