- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vadernagyúr #58435 üzenetére
Ha a gép szét volt szedve, akkor nem dugta vissza a sata vagy a tápkábelt, ezért nem ismeri fel.
-
válasz
Guitar14 #58426 üzenetére
Ezeket a FAT gépeket el kell engedni, hacsak nem mi voltunk az első tulaj, és tudjuk az életútját, illetve rendszeresen takarítva, néha pasztázva volt. Nekem egy piros Resident Evil Falcon gépem van a Slim-E mellett a gyűjteményben, én 16 éve pár hónaposan vettem. Hibátlan még mindig, de ez inkább a gondos gazdán múlik. Múltkor kiszedtem a 1.5TB-s HDD-t adatmentésre, meg jól rá is néztem a smart értékre akkormár. Van benne vagy 20 nap
. És ez a HDD már a kezdetek óta benne van, mivel JTAGolt a gép
-
válasz
Vadernagyúr #58397 üzenetére
Valószínű elrepedt a GPU/CPU alatt az egyik forrasztási pont.
-
válasz
envagyok #58392 üzenetére
Egy xboxban megformázott pendrivera kell felmásolni a microsoft oldaláról letöltött frissítést, kitömörítve. Gép kikapcsolt állapotában rádugod, majd bekapcsolod a gépet. A felugró ablakot meg leokézod hogy frissítse amit kell.
Ha nem ismeri fel a gép a frissítést, nevezd át a mappát $$ystemUpdate-re.
-
válasz
envagyok #58372 üzenetére
Sajnos nem tudom mit jelent nálad a "meghajtófüggetlenség". Az RGH3-nak semmi köze a gépben lévő DVD olvasóhoz.
Az RGH3 egy elektronikai módosítás az alaplapon, aminek a segítségével úgy indul el a játékkonzol, hogy aláíratlan tartalmakat is tud futtatni. Ezért sem értem annyira a leírást az RGH-ról. Ez kb olyan, mintha azt írnád, Windows felhasználói kézikönyvet keresel, amiben le van írva hogy kell telepíteni a Call of Dutyt, meg a Quake 3-t.
Ha megvan mit akarsz csinálni a géppel, akkor neten rákeresel, és találsz rá megoldást.
Egyébként meg google-> "rgh útmutató", lesz pár találat.
-
válasz
envagyok #58353 üzenetére
360-ban csak úgy nem csereberélhetsz dvd olvasót, mivel össze van kódolva az alaplappal. A DVD-t javítani szokás egyébként is, nem csereberélgetni másik gép olvasójával. Itt az egész szívásod sajnos oda vezethető vissza, hogy nem értesz hozzá, illetve gyanítom olcsón akarod megúszni. De itt is mint sok minden másnál, szokták mondani, a drágább lesz az olcsóbb.
-
Profillal be vagytok jelentkezve?
-
-
Sziasztok! Nincs valakinek 4GB géphez SDTool vagy hasonló kütyüje? Ki szeretném olvasni a NANDot, de a sajátom ismeretlen helyen tartózkodik
Közben olvastam egy picit, itt lehet a PicoFlasher lesz amegoldás.
-
válasz
intuicio #58229 üzenetére
Szia!
Ha még nem próbáltad meg a lézerfej lézer erősségét állítani, akkor meg lehet próbálni egy lencse takarítás után. Mindenről van fent video a youtube-on.
Ha nem vált be a fenti opció, kínából rendelhetsz hozzá fejet, amit 5 perc alatt ki lehet cserélni, és másik 50 perc a lézer beállítása
. A kínából rendelt olvasófejekről annyit, hogy előszeretettel küldenek hibásat, ami ugyanolyan rossz mint amit kicserélnél. Ha rendelsz, olyan helyről tedd, ahonnan vissza lehet szerezni a vételárat. Ami meg bosszúság, az az időveszteség, hiszen idő mire megérkezik a sokadik rendelés. Én mikor nemrég rendeltem, minden egyes rendelt fej hibás volt, így meguntam, rendeltem egyben többet. Érdekes, eddig amit felhasználtam már mind jó volt
.
RGH-ról pedig szintén találsz youtube-n korrekt leírást. Az RGH3.0-t próbáld, ahhoz nem kell glitch chip, viszont nand olvasó mindenféleképpen. És az se mindegy, hogy 4GB-s volt a gép, vagy merevlemezes. Más más olvasó kell mindkettőhöz.
-
válasz
sanchomuzax #58207 üzenetére
Én pont most vettem barkácsboltban, teflonos szilikonzsír, egy ezres volt. Életem végéig elegendő lesz a mennyiség
-
Srácok, van egy limitált resident eviles xbox 360-am, amiben úgy tűnik meghalt az olvasófej. A gépet szeretném újra működésre bírni, viszont az a baj, hogy hiába rendelgetek kínából lézerfejet, azokkal se működik túl jól. A gyári fej nem igazán olvasott, nem segített rajta a poti állítás sem. Az első rendelt fej random olvassa a gyári lemezeket, de pl. hdd-re felmásolásnál szinte mindegyik előbb-utóbb dirty disc hibára fut. Emlékeim szerint birizgálnom kellett a potit, de ennél jobb eredményt nem értem el vele. Pár hete rendeltem másikat, ami meg is jött a mai napon, de ezzel mégrosszabb az eredmény. Az összes lemez kerreg kattog amivel próbáltam, abszolute nem jó. Potit is állítgattam, nem lett jobb (4kohmtól->2kohmig próbáltam). A fejekről természetesen levettem az összeforrasztást. Lehetséges hogy hulladék az összes új fej?
-
válasz
FerNandor #54015 üzenetére
Örülj neki, hogy csak a táp. Nekem a box ment gallyra pár éve. Most elővettem, hogy kiolvassam a 4GB flash tartalmat, az sem megy. Van ezekben valami kis bizbasz ami meggátolja a gép bekapcsolását? SLim gép, power gomb érintésre pittyen, de a venti meg sem mozdul. A flash kiolvasáshoz ugye kell, hogy kapja az áramot a gép, na az a nagy helyzet, hogy látszólag a flash chiphez nem jut már áram. Múltkor a receiverem döglött meg, ott az egyik ellenállást át kellett hidalni, azóta jó. Gépnél is van esetleg valamelyik általános ellenállás, aminek az ellenállása elmászik?
-
Alps analog joyt keress. Az hasonlo mint a gyari.
-
válasz
MasterMark #50659 üzenetére
-
válasz
MasterMark #50654 üzenetére
-
válasz
l.skywalker #50398 üzenetére
Van bizony, én is bezsákoltam hajnalban.
-
válasz
MasterMark #49799 üzenetére
Nem értem a kérdést. Én válaszoltam a feltevésre. "Használt gépnél nem tudni mikori darab". De tudni, a konzol hátulján a gyártási dátum.
-
Nemrég volt a születésnapom, kaptam a rokonságtól egy egy éves előfizetést LIVE-ra, viszont én most másra vágyom. Eladnám csúnya bukóban akár szürkebolti ár alatt. Akit érdekel, küldjön privátot. Modikat kérném, ne töröljék, nem akarnám a hardveraprón valami ismeretlennek elherdálni. Kösz!
-
válasz
szupermacs #49632 üzenetére
6 eurótól a g2a.com oldalon beszerezheted.
-
válasz
r.levente75 #49620 üzenetére
Viszont NAT errort ír a hálózati teszt. Már csináltam portforwardingot is. Néha átmegy a teszteken, de a legtöbbször nem. Mi a szösz? Kell nekem ezzel foglalkozni? Befolyásolja a multiplayert?
-
Bevásároltam a 200Ft-s Goldból. Addig nyomkodtam az xbox.com oldalt, amíg végre áthúzta a 2.500Ft-os előfizetési díjat.
-
válasz
parandroid #49599 üzenetére
Full káosz az egész.
-
-
válasz
MasterMark #49414 üzenetére
Az "E"-re viszont több lesz a garancia. Magyarítani nem lehet a játékot gyári gépen.
-
válasz
MasterMark #49371 üzenetére
Úlearvúd. - Úgy látom ez a rövidítés valami új divat.
-
válasz
r.levente75 #49366 üzenetére
"pvz gw2" Ez mi a szent sz@r? Ha valaki nem értené a kérdést: emaszsz? - stílusosan.
-
válasz
l.skywalker #49144 üzenetére
Mass Effect: PC-n megvettem mindet, éppen az első részt nyúzom. Nagyon jó!
-
válasz
Vadernagyúr #48956 üzenetére
Pedig sajnos de. A gamepad műanyagból van, a műanyag alkatrészek súrlódnak a műanyagon. Annak ilyen hangja van. Sajnos aki a nyekergéssel foglalkozik, annak valószínű érdemes lenne eladni a játékkonzolját, mert a játékélmény helyett mással foglalkozik (nyekergéssel). Gondolom titeket az is zavar, mikor a billentyűzet minden egyes lenyomásra kattog
-
válasz
Vadernagyúr #48954 üzenetére
WD 40, illetve műszerolaj csodákra képes. A TV-n a hangerőszabályzó, vagy egy fejhallgató is megoldás lehet.
-
válasz
r.levente75 #48951 üzenetére
Te azt gondolod, ha nyekereg a gamepad, akkor már hibás? Pedig ez nem így van.
-
válasz
l.skywalker #48934 üzenetére
És ennek mi köze a 360hoz?
-
válasz
x360elite #48891 üzenetére
Ha pénztárgépeket telepítesz, akkor nagyon jól tudhatnád olyan nincsen, hogy egy pénztárgép jótállási jegyet nyomtat
Nem adóügyi bizonylatnak akkor kell a blokkon szerepelnie, ha a beütött összegnak nem kell szerepelnie a napi összesítő zárásban. Egy boltnál, mikor elad egy nagy értékű dolgot, miért nem kell szerepeltetnie a zárásban? Mert persze elkummantják, hogy bevételük volt. És még egy fontos dolog, hivatalos nyugtával sem tudsz adót visszaigényelni, akkor azon miért nem szerepeltetik a cégek, hogy nem adóügyi bizonylat? Adót visszaigényelni áfás számlával lehet, ilyenkor a vásárlásról nem kapsz blokkot, mert azt az üzlet a saját példányára tűzi fel.
-
válasz
x360elite #48881 üzenetére
Szerintem Te ennek a cégnek dolgozhatsz, azért véded a hülyeséged. A hőpapíros blokknak látszó dolog egy garanciapapírnak minősülő cetli, rá is van írva. Áruld el már kérlek, hol van azon a blokkon a pénztárgép azonosítója? Meg gondolom csak véletlenül pakolta ki a NAV két éve a boltot, nem azért mert áfát CSALT.
Személyes kérdésem is lenne. Kereskedelemben dolgozol? Használsz pénztárgépet?
-
válasz
x360elite #48866 üzenetére
Te valami teljesen másról beszélsz. Ha egy eladó pénzt kér el egy vásárlótól, kötelességhe adni arról legalább egy hivatalos, NAV hálózatba bekötött nyugtát. Amit kapott a lent/fenti illető, az egy kamu nyugta, ami valójában csak egy garanciapapír. Én már rég repülnék a melóhelyemről, ha megpróbálnék egy vásárlásról nem nyugtát adni.
-
válasz
choosepazuzu #48857 üzenetére
Garancia?
-
válasz
IMIIKE1998 #48680 üzenetére
A mallból vásárolva minden esetben kapsz áfás számlát. A konzolokszervize pedig adott egy kamu nyugtát. Azzal elég nehéz lesz leigazolni a vásárlást, ha a garanciánál úgy adódik. Ugye valódi nyugta online pénztárgéppel készül. Az a képen nem az. Ráadásul kamu 3 év garanciával adják a gépeket. A microsoft csak két év garanciával adja a konzoljait.
-
Limitált a fehér és a piros is. A FAT gép még falcon lapos, 8 éve él és virul, pedig a statisztika alapján már rég meg kellett volna hibásodnia. Fehér gép eladó lesz hamarosan, majd ha megpróbáltam még a NAND-ot visszaírni. A DVD olvasó is hasznosítható még belőle, a CPU cooler is mintha új lenne.
-
válasz
MasterMark #48609 üzenetére
Idézek Tőled:
"És nem, egyik slim sem hibásodik."
Tudtommal erre jöttek ellenpéldák. A szervizek is nagyon jól megélnek a FAT gépek illetve a SLIM "S" gépek GPUjának újraforrasztásából. Szerinted honnan az a sok használt gép? Minimum a fele javított.
Senki nem azt írta, hogy szar a sima slim, csak annyi, hogy sokkal nagyobb az esély a meghibásodásra.
Ezt meg csak neked:
-
válasz
nincsnév007 #48607 üzenetére
Alaplap hibás, semmi köze a tápkihúzáshoz. A fura az, hogy nagyjából egyidőben halt le a gépem a másikkal, szóval nincs kizárva, hogy valamely frissítés egy rejtett bugja végzett a géppel. Majd ha sok időm lesz, visszaírok egy régebbi NAND tartalmat, hogy úgy mi történik. Csak én manapság már lusta vagyok ilyen feladatokhoz
-
válasz
MasterMark #48605 üzenetére
Ezen most mit nem kell komolyan gondolni? Nem értem kérdésed. Ráadásul az én slim konzolom alig ment. Sima slimet annyira azért nem isteníteném.
Nincsnév007: igen, ott világít. Először csak rendszertelenül fagyott, aztán már csak random indult be, 3-6x próbálkozás után, mostmár teljesen halott. Ezért is vettem a helyére egy új 500as gépet fél éve. Egyébként a hibakódot kiolvasva xcgpu hiba, valószínű a proci vagy a southbridge alatt a forrasztás pattant el.
-
válasz
MasterMark #48552 üzenetére
Az enyém is meghalt. Cimborámnak is... Világít a piros LED.
-
Te jó ég, itt ennyire nem ért senki az XBOX HDD-khez? Ha PC-ben meg volt formázva, arra keresztet lehet vetni. Gyári XBOX-ban soha nem fog többé működni.
Ganz: az, hogy HDD-n firmware-t cserélsz, attól nem lesz warez. 100%, hogy nem western digital HDD-ről van szó, úgyhogy PC-be még használható a HDD. Xbox-ban már nem.
-
válasz
IMIIKE1998 #48150 üzenetére
Szerintem csak nem józan. Én továbbra is azt az elvet vallom, kizárólag újat 50ért. A live előfizetést és a Bundla Forza-t el lehet adni 7-8 ezerért. A használt gép controllere elég nagy eséllyel kukás. Ott meg 10 egy új. Én biztos nem vennék kézbe használt gamepadot, amiről tudni kell, recskás kézzel játszott a tizenéves. Régebben járt nálam sok-sok használt gép, a felétől (hozzá tartozó gamepadtól) hányingert kaptam, úgy nézett ki. De ez másra is igaz, pár napja vettem át egy garanciás fülhallgatót. Mindkettő oldalban fülzsírkocka. Gusztustalanok az emberek.
-
válasz
parandroid #48009 üzenetére
Pont annyival drágább, mint ha külön vennénk meg hozzá apróhirdetési oldalakról. Aki meg X360-t vesz, az nem hiszem hogy anyagilag el van eresztve.
-
válasz
parandroid #48005 üzenetére
Ha már tanácsot írunk, legalább ne hülyeséget. Elite?
Kizárólag Slim"E" verziót kell keresni, az összes előzők hullanak mint a legyek.
HDD sem fontos, mivel utólag lehet bele vásárolni, tele velük az apróhirdetési oldalak.
-
Én is rendszeresen csencselek. Ha a vásárló hülyének néz, akkor szóra sem méltatom az első üzenetváltás után. Felesleges rá időt pazarolni. Akkor most én is lapítok? Átverek? Simán lehet nem kamuhirdetés, mivel nemrég én is kaptam ingyen a Microsofttól egy 12 hónaposat. Nem volt rá szükségem (mert épp meghalt a gépem), és inkább megszabadultam tőle áron alul.
-
válasz
core i7 #47923 üzenetére
Nem a hűtésével van a baj, hanem a gyártástechnológiájával. Pasztázhatod hetente is, a konstrukció miatt akkor is szétmegy a GPU forrasztása. Pontosítok, már szétment párszor, csak valószínű otthon nekiestek hőlégfúvóval, berakták a sütőbe, stb. Szerintem működni fog pár napig
Arról nem is beszélve, hogy a gamepad is valószínű már hibás, szét van esve, és a kép is nagyon ratyi lesz azon az RCA kábelen keresztül. Inkább gyűjtöttél volna még, 40ért már új, két év garis készüléket tudtál volna vásárolni.
Szétszedni pedig nem fogod tudni, ha nincsen hozzá célszerszámod. Nem csavarhúzó fog kelleni, előre jelzem.
-
válasz
masterful87 #47808 üzenetére
A régi SLIM tápját is el lehet adni egy 5ösért.
-
válasz
MrPeekaboo #47762 üzenetére
Kösz, buék.
-
Nekem is megvolt a 200Ft-s GOLD!
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!
-
válasz
x360elite #47622 üzenetére
Csak hogy megválaszoljam. Konkrétan a One volt kritizálva, hogy drága hozzá a játék. Mondom ezt úgy, hogy a 360 mellett nekem is volt ONE-om, de eladtam. Az új és a régi játékok is drágák hozzá. Részemről az meg nem megoldás, hogy miután kijátszottam, eladom. Képes vagyok egyszerre 3-4 játékkal is játszani, illetve évek múlva újra elővenni, és újra kijátszani. Ezért részemről a játék gyűjtögetése marad PC-s fronton.
Abban egyet értünk, hogy használt gépet nem érdemes új ár közelében, vagy fölött hirdetni. Egyébként ez más termékkategóriában is így van, szóval ezen nem érdemes kiakadni. Nekem is beszart a slimem, nem használtat kerestem, vettem újat. Eladtam a tartozékokat, így az új slim-e konzolom 10 ezer
jó magyar forintomba került.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest