- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medocsabi
addikt
válasz
masterful87 #44868 üzenetére
Először azt akartam írni,hogy pont ezért lassan érdemes átváltani next genre.De sajnos azt tapasztalom,hogy ott sincsenek egyáltalán említésre méltó akciók...
nem az ingyenes részére gondolok,azért az ember csodát nem vár,de hogy ilyen filléres arcade sz@rok vannak 2-300 ft "kedvezménnyel"....(amúgy is vagy 900 ft)
-
Medocsabi
addikt
-
Medocsabi
addikt
válasz
coolicool_hu #43834 üzenetére
Lol, mivel vákuum van a hdd-ben így teljesen mindegy hogy áll
a lényeg h ne használja senki kloffolásra,ablakbetörésre,és akkor nem lesz baja. elvileg.
-
Medocsabi
addikt
válasz
l.skywalker #43775 üzenetére
gugliba beírod xbox 360 kinekt....ezenkívül semmi mást nem kell nézned,az összes 360as kinekt jó a boxodhoz.
-
Medocsabi
addikt
Sziasztok!Akinek még nincs meg,és igényt tart rá,elajándékoznám eredeti GOW3 játékomat!
Már ONE-on játszom,és annó online is bezsákoltam golddal,így erre nincs szükségem,hátha másnak még nincs meg! -
Medocsabi
addikt
válasz
aftercooler #43604 üzenetére
Különbség nem lesz.Számadatban talán,de ebből te smmit nem fogsz észrevenni.Viszont van játék amihez belső HDD kell.
-
Medocsabi
addikt
Nem hát.Ez nettó baromság.Én is csak azért váltottam ONE-ra,mert azok amik engem érdekelnek már csak nextgenre jönnek ki.De pl tesóm friss xboxos,nem is nagyon játszott eddig(talán a bf3 volt az utolsó amivel régen gépén játszott) így ő még jópár évig ellesz a tartalommal,van mit behoznia
-
Medocsabi
addikt
ÚÚÚ királyság köszönöm!
Tehát a saját profilomat törölhetem,a játékok a hdd-n maradnak,mert alapból arra lettek letöltve jól értem?Akkor semmi licence transzferre nincs szükség a másik 3 profillal lehet játszani.Ennek örülök.(azokat amúgy is azér hoztam létre hogy a gears of war-ban lehessen tesómékkal hentelni,meg némi fifát toltunk velük.) -
Medocsabi
addikt
válasz
MasterMark #43470 üzenetére
Az meglehet.
a saját boxomon van 4 profil. gold csak az enyémhez van.az összes játék az én accountommal lett letöltve,én viszont megtartanám a sajátomat(xbox one-ra vinném tovább).ha letörlöm a saját profilomat akkor a játékokkal attól még el lehet érni a boxon lévő tobbi profillal?
mert ha igen lesz@rom,és nem szenvedek csak delete oszt csókolom!
Arra tippeltem nem lehet,ezért gondoltam a transzfert.rossz úton járok? -
Medocsabi
addikt
Sziasztok!Úgy néz ki este gazdára talál a boxom!Az a kérdésem hogy ha megcsinálom a licence transzfert a boxomon egy másik accounra,akor az enyémet törölhetem?megmaradnak a játékok?
Ill.tudnátok segíteni pontosan hogyan kell megcsinálni a transzfert(vkinek személyes tapasztalat)?most melóban vagyok,sajnos minden videómegosztó le van tiltva,így nem tudok ráguglizni,leírást pedig nem találtam olyat,ami segítene!
Köszönöm! -
Medocsabi
addikt
Ha esetleg netán valaki venne egy xbox 360at,lehet hogy tudok segíteni....
-
Medocsabi
addikt
válasz
parandroid #43417 üzenetére
Azokon a guglis fordításokon jókat lehet röhögni
Azért egy skyrim magyarításnak örülnék,nem is a játékmenetnél,de pl a könyveket könnyebb lenne lefordítva olvasni.így is megy,de jóval lassabban persze... -
Medocsabi
addikt
válasz
Medocsabi #43395 üzenetére
A reggeli kv szürcsölgetèse közben megtaláltam a választ
azt tudtam h van rendszer licence,dehogy helyi licence is azt már nem.ha a tesom boxan megcsinalom ugye a licence transzfert,akkor azért az én boxomon ugyanúgy a párom és én is tudok majd játszani?nem akarok kicseszni magammal csak mert jó fej akarok lenni tesommal..
ill.attól még az én boxom marad mint "elsődleges" box?
-
Medocsabi
addikt
Egy kis segítségre lenne szükségem!az én boxomon a saját profilom alatt van kb30 játék.ezekkel a párom simán tud játszani,a saját accountjàval,neki nincs goldja.Gondoltam tesòmnàl downloadingolom a saját profilomat,hogy azzal belépve a download historybòl letoltom a játékokat,és majd a saját accountjaval jatszhasson.elméletileg.Amikor ugyanis elinditanà vmelyiket,azt írja nem tudja elindítani.mit rontottam el?vagy az alap elgondolás már eleve nem lehetséges?de akkor párom hogyan tud játszani az én jatekaimmal?
Azt jól gondolom hogy 2 boxon egyszerre ugyanazzal a profillal nem lehet játszani ugye?
Köszönöm a segítséget! -
Medocsabi
addikt
válasz
Ronyman #42914 üzenetére
Kinekt sport!Nálunk mindig nagyon szereti mindenki,és pl bowlingozni,röplabdázni 4en is lehet!
Csajoknak meg ott a dance centralHa nem játszottatok még az alap adventure-rel,eleinte az is jópofa,csak töbszörre már unalmas lehet.Bár ez kedv és alkoholmennyiség kérdése
A zoom szerintem nagyon gázos,én egyszer használtam(volna),de inkább maradtam a sima kinektnél.annak sem kell túl nagy hely,mert hiába üres az egész szoba akkor is csak kb 2-3 méterig érzékel.A zoomnál meg bele kell mászni a tvbe
szerintem.... -
Medocsabi
addikt
válasz
MasterMark #42725 üzenetére
Abban a hsz.-ban ezt írtad:
"A másik boxra átvihető a licensz transferrel a géphez tartozó licensz. Amelyik gépen ez van, ott az összes profil játszhat a rajta lévő játékokkal. Te viszont mindig eléred a saját profiloddal bármelyik gépen."Mivel ez nekem nem mondd semmit azért kértem h fejtsd ki kérlek mit jelent....hogyan kell ezt kivitelezni?
-
Medocsabi
addikt
válasz
MasterMark #42720 üzenetére
Hűha ez most nekem kínai volt bocs...
mi az a licensz transfer?mármint azt tudom mit jelent,de hogy ez a boxot illetőleg mit jelent azt nem tudom.elmagyarazod kérlek?
akkor nem elég csak atmasolni mindent a másik hdd-re,hanem be kell állítani valamit valahol?
-
Medocsabi
addikt
Az kivitelezheto,hogy ha egy másik hdd-t teszek a saját boxomba,akkor ramasoljam a profilom alatt lévő játékokat?akkor ha azt a hdd-t beteszem egy másik boxba akkor felismeri a játékokat? Vagy ez account-hoz kötött?
-
Medocsabi
addikt
válasz
szabonagyur #42660 üzenetére
Nekem is van ami gyorsan jön van ami piszok lassan.nálam be van állítva hogy ha ki van kapcsolva a box akkor is tölti,így nem kell bekapcsolva hagyni.
-
Medocsabi
addikt
Van valakinek eladó metro last light lemezen?Nekem megvan a saját boxomon letöltve,de ajándék lenne tesómnak!
Köszönöm! -
Medocsabi
addikt
válasz
MasterMark #42598 üzenetére
Használt de gyári vinyó a boxban,vidulás,öröm stb!...
-
Medocsabi
addikt
válasz
MasterMark #42595 üzenetére
De megértettem hogy jatekfuggo mit lehet csak hddre másolni mit pendrivera
Az a baj h szinte minden jatekom a saját boxomon a hddn van,alig pár darab van lemezes....azokra meg kb mind rá van írva h hdd...ergo kipróbálni majd akkor tudom h megvan a 250es vinyo.De legalább ma is tanultam valamit. -
Medocsabi
addikt
válasz
MasterMark #42592 üzenetére
Megértettem,felfogtam,szóba se hozom többet na
fúj pendrive viva hdd
-
Medocsabi
addikt
válasz
Kvelstadt #42589 üzenetére
Az is lesz.Írtam a feljebb linkelt hirdetőnek.ha tényleg 9ből kijön egy 250es hdd akkor még úgyis jó,akkor is 40 alatt vagyok és mégiscsak zsír új a box.
igen,én is azért vágtam ebbe bele mert aktívan követem a fórumot,és ezeket láttam,hogy rámásolják,aztán letörlik meg mittomén
bezzeg az emagos xbox oneról lemaradtam,abban pedig van hdd! -
Medocsabi
addikt
-
Medocsabi
addikt
válasz
MasterMark #42583 üzenetére
Törölve,már túl ideges vagyok lassan átcsap hisztibe
arra meg ott a feleségem na! -
Medocsabi
addikt
válasz
Medocsabi #42580 üzenetére
Elvileg letöltését kész.ramegyek h play.erre kéri megint h válasszam ki a storaget. Ekkkor elvileg már csak 8gb szabad hely van rajta.
Bocs,de telorol igen.....jogos,ez a játék kér hdd-t,de már tiszta ideg vagyok h nem tudom megoldani,és senki nincs akitől segítséget kerhetnek....persze irhatok a suppportnak ha perfektul megy az angol.De nem megy...
És a lényeg ha megint ramegyek a maradék 8gb-ra akkor:
És kezdődik minden elölről....
[ Módosította: radi8tor ]
-
Medocsabi
addikt
A játék képe alatt ott van hogy ha 'x'et nyomok akkor belepek ugye a játék oldalára
Kiírja ugye h hová telepítsenek kivalasztom a 16gb pendriveot.
Elkezdem tölteni.....
-
Medocsabi
addikt
-
Medocsabi
addikt
válasz
MasterMark #42569 üzenetére
Igen.De most lett tele a tököm.inkább eladom az egészet így ebben a formában a 4gbos xbox szimplan átverés.sima eredeti disces játékot se lehet játszani!! Se a boxnal,se a jateknal nincs kiírva h kell szabad hely!!! Akkor wtf??? Mellekelem képekben és sorrendben mit ír ki.most egy 16gigas pendriveot dugtam ra.fomatalas elvileg megvolt.
-
Medocsabi
addikt
válasz
MasterMark #42559 üzenetére
Beteszem a disc 1et....kiírja h kell neki 2 gb szabad hely....felhobe ill a memori unitba nem enged menteni.itt pendriveot fel sem kínálja h oda mentsem.Csak akkor kínálja föl a pendriveot h nem elinditom a játékot hanem nyomok egy x et és installq....utàna elvileg a 8gbos pendriveon CSAK !!890 mb szabad hely marad.ez már eleve wtf,hisz 2gb ot ír.mindegy.ramegyek play.erre megint ugyanazt írja,hogy kell 2gb szabad hely,de a pendriveon nincs elég (csak 890mb)
!!!!!!!
Itt ugye a settingsnel kiadja a storage eszközöket.
Elvileg ha megnyomom az 'a'-t,akkor ezt kellene látnom ugye a formatalashoz[moderálva] az előbbi képet a youtubeos videobol fenyjepeztem.
Csak ha 'y'-t nyomok akkor kínálja fel az egész formatalas lehetőséget.Azért Kuldom így el mert lehet emiatt nem is sikerül a telepítés??
Az hogy lehet hogy elvileg 6,6gigat másolt a pendrive-ra,holott csak 2gigat kér?
-
Medocsabi
addikt
Akkor könyörgök segíts
tudom én h erősen user error szaga van a problémámnak,de hidd el nem írogatnék ide ha nem próbáltam volna tegnap este vagy 3 órán keresztül megoldani a dolgot...
az h "adott időben" mit jelent?Na.8gb pendrive formazva.Ha elinditom a játékot a szükséges 2gb letoltesnel nem találja.De ha nem elinditom a játékot,hanem nyomok egy 'x' et ott van h install,és felismeri a pendriveot,elvileg ra is masolja.utàna ha ramegyek a játékra megint kéri h valasszak hova akarom menteni,de ott megint nincs a lehetőségek között a pendrive!!!!!!!!!!
-
Medocsabi
addikt
válasz
MasterMark #42538 üzenetére
na találtam melóban fiók mélyén egy 8 gigás pendriveot.emélem az elég lesz.a formatálás jól tudom úgy megy bedugom boxba,settings-be storage beállításban nyomok egy 'y'-t ott van h formázás, oszt jónapot?Csak mert guglin nézten elvileg 'a'-t kénye nyomni,de ha azt nyomom akkor nem azt a 2 lehetőséget kínálja föl mint a youtube vidin,hanem kiírja ugye hogy,pictures,games,stb...
-
Medocsabi
addikt
válasz
MasterMark #42536 üzenetére
Pedig van
Tehát elvileg azért írja ki mert kevés?nem pedig azért mert nem ismeri föl? -
Medocsabi
addikt
válasz
MasterMark #42533 üzenetére
bf 4 elvileg 2gb-ot kér...
-
Medocsabi
addikt
Valamit nem értek segítsetek pls!
Ugye van egy 4gb-os alap xbox.Gondoltam kipróbálom minden ok-e.bf4 lemezes,gondoltam beteszem és játszomk kicsit.DE!
ahhoz h játszak telepíteni kell valamit,ami ugye LEHETETLEN hdd nélkül.furcsa,de valamiért felhőbe nem engedi menteni a játék telepítéséhez szükséges dolgokat.Tehát még lemezes játékokkal sem lehet játszani hdd nélkül??Mert így hiába 30k a konzol ha veszek még hozzá hddt/pendriveot vehettem volna használtan hdd-vel szerelt konzolt.
Kipróbáltam egy 3 gbos pendrivval,nem ismeri fel.pedig rámentem h formázza a box,elvileg megtörtént,ott van h usb storage 3 gb de menteni nem enged rá.(ha rámegyek a kiírja hogy csak ms által támogartott hddre lehet menteni)
Este megint ránézek,de rohadt igedesítő volt ezzel szembesülni.Ha én vagyok béna mondjátok,szívesen tanulok -
Medocsabi
addikt
Ez mondjuk igaz,más kérdés ki mennyire telhetetlen...
azért 40-50 ért adni...aztán csodálkoznak h senki nem veszi meg.Bár minden annyit ér amennyit adnak érte,nem is vetem senki szemére h pénzt akar keresni,ha el tudja adni adja,ha nem akkor i.j.u.i:az account-os kérdésemmel kapcsolatban tudtok segíteni?
-
Medocsabi
addikt
válasz
desolator #42480 üzenetére
Egyszerűen nem kell neki,nem fogja használni,így meg csak állna a pénze benne kitudja meddig,én is adtam el már egy csomó mindent (pl régi p4-es gép alkatrészeit 0ftért),mert nekem nem kell,ér vagy kb 1-2 ezer ftot,amin meggazdagodni nem fogok másnak lehet h kell...
sztem ez csak hozzáállás kérdése. -
Medocsabi
addikt
Annyi jó legalább van a mai napban,hogy vettem aprón egy 360at amit az eladó a múlt héten vett edigitalon...Korrekt volt,mert ugyanúgy 30ért adta,tesómnak kiváló kariaji lesz.
Ha a profilommal belépek az ő boxára is le tudom tölteni a játékaimat?ő is tud velük játszani ha csinál magánal saját profilt?mivel 4gbos alapbox,külső vinyót használ majd tesóm,azt elvileg csak plug'n playbe tudja használni?üres vinyó,tehát nem kell particionálni,nem lesz másra használva! -
Medocsabi
addikt
válasz
Sir Riccio #42475 üzenetére
Gratulálok!
-
Medocsabi
addikt
Gyerekek.....
Hajnalban keltem black friday miatt,asztali gép,telefon laptop egyszerre bekapcsolva.emag.hu beizzítva...mindezt 00:30 óta....6-7 óra körül sikerült vennem egy xbox one-t!!! hittem én,erre most jön az email h soryy de elfogyott....így most alvás és xbox nélkül dolgozom végig a napot,persze túlórában..
Van ennél rosszabb??
persze a kis 360 biztos örül hogy nem lesz eladva...Nem offolok de muszáj volt ezt kiírjam magamból,megyek egy kávés beöntésért...
-
Medocsabi
addikt
Sziasztok!volna egy kérdésem.létezik olyan játék 360ra,amihez külön lehet használni külső fegyvert?ebayen találtam pár fegyvert,de nem tudom mire kell ilyenkor figyelni!
van valakiknek tapasztalata ilyen téren?igazából onnan jutott eszembe h parommal welnesseltunk,ahol volt egy játékterem régi arcade zombis lovoldozos game,és hát na...játszottunk !!
buli lenne,a barátaimmal amúgy is sokszor csapunk lazulos jaszogatos hetvegeket
Köszönöm a válaszokat! -
Medocsabi
addikt
válasz
Crowent #41043 üzenetére
Én pont amiatt adtam el a régi gamer pcmet (I7 2600 cpu,8gb ram,gtx770 vga stb...)mert nyeli a pénzt,mindig csak egy kcsit jobbat ebből,egy kicsit abból hogy "naprakészebb" legyen hardver szinten,igazi pénztemető....Imádtam fejleszteni,de nem vagyok milliomos(pitsába
),szal ez számomra amolyan "leszoktató" volt,nem kell költeni,csak játékokra,berakod és uzsgyi...nem bántam meg,bár van egy régi 775ös platformon nyugvó gépen,de kizárólag a starcraft 2 miatt
úgyhogy ahogy előttem is írták,jobb választás a konzol,gyerekek mellet meg pláne! -
Medocsabi
addikt
válasz
Casoli #40672 üzenetére
Szia!mákod van,tegnap nagytakarításnál sikerült a tvállványt(ami jóóó nezéz vas) rátennem az egyik joy-ra,így kb százezer barabra tört.....ami ebben a mázli hogy pont az egyetlen ami éppen maradt az elemtaró...
Beszéljük meg mikor érsz rá és felajánlom a lelki üdvömért!
persze ha pesti vagy... -
Medocsabi
addikt
Érdekes ezt olvasni,mert én pl pcn a bf3al játszom,de konzolon meg a bf4-el.nekem mindkettő megy,nincs olyan h egyik nem.de most komolyan,természetesen idő kell a joy megszokásához,de nem egy agysebészet...sztem fotelből punnyadva kényelmesebb még fps-t is játszani,még akkor is ha a célzás nehezebb(mert egérrel könnyebb ez tény),már csak a feeling miatt is
ha az ember vérbeli kocka nem lehet akadály semmi na!!
-
Medocsabi
addikt
válasz
MasterMark #40460 üzenetére
Igen tesóméknál van 3d-s tv,nekik viszont xbox nics....hehe
-
Medocsabi
addikt
válasz
MasterMark #40452 üzenetére
ok köszönöm,és desolatornak is,amit eddig csak sejtettem most már tudom is... :9
tvből majd meglátjuk mi lesz,nem akarom megváltani egy világot,max 100 db mátyást szánok rá,de év végéig ráér,hátha apróról tudok valami jót vadászni...
húú hamár itt vagyok megkérdezem:lehet 360on a crysis 3at 3dben nyomatni?mármint az xbox tudja a 3d-t?egy haverom azt mondta igen,és kipróbálnám tesóméknál,ha lehet ilyet... -
Medocsabi
addikt
Sziasztok!foglalkoztat a gondolat,hogy a régi hd ready tvmet lecserélem új full hd-s készülékre!
360 tudja egyáltalán a tényleges 1080p-t?az évvégén a sw battlefront miatt mindenképpen lesz egy xo,gondolom azon azért sokkal jobb a játék 1080p-ben mint 720p-ben nem?van valakinek esetleg mindkettővel tapasztalata,esetleg mindkét felbontással?
akár tv ajánlásokat is szívesen fogadok,bár gugli nekem is jó barátom...
köszönöm! -
Medocsabi
addikt
válasz
Pickle Rick #39630 üzenetére
Értem,köszönöm,tehát ha törlöm a profilokat,elivleg tutkó a dolog!
azt pedig sosem írnám ide,hogy nemsokára fent lesz a boxom aprón,hsizen tilos...
-
Medocsabi
addikt
Sziasztok segítségre lenne szükségem!Úgy néz ki eladom a 360-at,és veszek egy one-t!
Év végéig van gold tagságom,át tudom vinni ha új konzolt veszek?ha igen,hogyan?ill.a mostani gépben vannak a bankkártya,stb adatok,ezeket hogy tudom letörölni?vagy a profilomat kell törölni?(van 3 profil,ezeket is érdemes törölni?) -
Medocsabi
addikt
Van valakinek tapasztalata a shadow of mordor-ral?kacérkodom a gondolattal,mintha live-on akciósan láttam volna.annó a skyrim nagy szerelem volt,ez grafikailag,játékélmény/menetben mennyire élvezetes?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Egyedi ékszerdobozka
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest