- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasy09
őstag
válasz
r.levente75 #44589 üzenetére
Sajnos nem, úgyhogy mi is kihagyjuk!
-
Vasy09
őstag
Igen, közben én is néztem, hogy annyira sajnos nem jó ez a csere!
Öcsémnek gondoltam, de a 40ezer kinekttel elég kevés amit adnának a 320as garis E slimjéért, főleg, hogy 50-et kéne rádobni az "újra"! Arról meg nem is beszélve, hogy én 85ért vettem az én használt 3 hónapos X1-emet kinekttel!
-
Vasy09
őstag
Ha esetleg valaki szeretne egy újy X1-et és most Slimje vagy E slimje van, akkor annak talán érdekes lehet ez a csereprogram!
-
Vasy09
őstag
válasz
Vasy09 #44196 üzenetére
Na, a megoldás az lett, hogy felhívtam a supportot, ahol a srác mondta, hogy ismerik a jelenséget, és sajnos nem fog másképp menni, csak ha a boxon belépek, törlöm a profilt és újra leszedem. Valamiért nem szinkronizálta össze magát a gép meg a netes felület!
Szóval így már nem lesz meglepetés!
-
Vasy09
őstag
válasz
r.levente75 #44193 üzenetére
Jaja, tudom! Viszont 5kor még mindig nem ment PC-n!
-
Vasy09
őstag
válasz
r.levente75 #44191 üzenetére
Köszi, én is erre gondoltam, hogy később megpróbálom, hátha csak vmi pillanatnyi elmezavar volt!
Boxon nem tudom, mert meglepi lesz!
Amúgy az is megfordult a fejembe, hogy hátha nem elég a havi gold, kell a 3 havi. De aztán eszembe jutott, hogy korábban is vettem már így, s nem volt gond!
-
Vasy09
őstag
válasz
r.levente75 #44189 üzenetére
Az lemaradt, hogy ezt PC-n keresztül szerettem volna, és eddig is így csináltam!
-
Vasy09
őstag
Srácok, nálam van a gond, vagy a live-val? Vettem öcsémnek egy havi goldot, hogy megvegyem a Tomb Raidert neki! Ki vettem az automatikus megújítást is. Viszont mikor rámennék, hogy megvegyem a játékot, akkor kiírja, hogy fizessek elő a goldra! És a havi ingyenes játékot sem engedi letölteni!
Gebasz van, vagy csak én csinálok valamit szarul? Bár eddig nem volt gondom!
-
Vasy09
őstag
válasz
MasterMark #42403 üzenetére
Így van! Én is úgy tudom, hogy gyárilag is WD van benne, és így csak abból jó pár típus. Amúgy én ez alapján csináltam meg!
-
Vasy09
őstag
válasz
Sir Riccio #42387 üzenetére
Így van, ahogy írtad is! Én annó ezt a vinyót vettem meg! Ez a típúsú WD tuti jó bele!
-
Vasy09
őstag
válasz
masterful87 #42376 üzenetére
Persze, nem a levegőből kaptam!
Nekem egy 4gb-os E slimem volt, amibe kínából rendeltem 2000ért egy tokot, illetve itt aprón vettem egy 320as WD sata2 vagy sata3as noti vinyót (nem emlékszem már pontosan), a neten megnéztem, hogy mit kell feltölteni rá, megcsináltam, beraktam a boxba, ott a gép megformázta, s már látta is a vinyót! Öcsém azóta is így használja! Esetleg ha kell segítség, talán az oldal is le van mentve, hogy mi alapján csináltam, el tudom küldeni privátba!
-
Vasy09
őstag
Veszel egy házat (kb 2000,-ft), illetve egy 2.5 sata2-es noti vinyót (kb 5-10000,-ft attól függően, hogy 250-320-500gb), google-ban utánaolvasol, hogy milyen file-okat kell telepíteni a vinyóra, mielőtt berakod (meghackeled), és utána boldogan használod!
Vagy a második lehetőséged, hogy veszel egy gyári ms vinyót házzal kb 1.5szer annyiért, azonban azt csak berakod a helyére, és használod! -
Vasy09
őstag
válasz
dilipok #42199 üzenetére
Én direkt nem is azt írtam, hogy akkor megszűnik, csak azt, hogy mikor majd megszűnik!
Amúgy szerintem sem kell ettől annyira félni, viszont azt már annál inkább szem előtt kell tartani, hogy az új játékok java része szerintem már nem fog kijönni erre a generációra, vagy ha igen, akkor csak ugye a "butított" változata. -
Vasy09
őstag
válasz
Tomi0703 #42196 üzenetére
Ahogy előttem is írták, ezzel már ne számolj, mert elfogyott!
Amúgy meg ha van rá keret, én inkább már az X1-et nézegetném, főleg, hogy mostanában egyre több játék kerül bele a visszafelé kompatibilitás listába!
De természetesen a 360-sem rossz választás, hiszen rengeteg jó játék van rá! Ami meg bíztató lehet, hogy ahogy írtad, hogy mikor majd megszűnik a támogatása, elvileg a játékok is még olcsóbbak lehetnek hozzá! -
-
Vasy09
őstag
válasz
energy4ever #41572 üzenetére
Régóta olvasom a beárazós topikot is, meg a konzolosokat! Már nagyon érett egy ilyen válasz! Nagyon szépen köszi, mert maximálisan egyetértek veletek!
És csak így tovább, köszönjük a munkátokat!
-
Vasy09
őstag
válasz
Renewables #41461 üzenetére
Ezt itt nem fogják jó néven venni...
-
Vasy09
őstag
válasz
MasterMark #41285 üzenetére
Ok, köszi szépen! Mondjuk én most regisztráltam be! De ez nem akadály!
-
Vasy09
őstag
válasz
MasterMark #41282 üzenetére
Itt beregisztráltam, és írta, hogy 2016. február 17-ig érvényes a normál jótállás!
-
Vasy09
őstag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy mikor megvettem a boxot márciusban használtan, az eladó csak egy hónap garit adott rá. Viszont most néztem a regisztrációnál, hogy a gép elvileg 2016. február 17-ig garis. Én papírokat nem kaptam hozzá, csak a gépet. Ezek szerint akkor még garis a gép igaz? Csak azért kérdezem, mert eladó, és így akkor ezt is beírnám!
-
Vasy09
őstag
válasz
Arolotifar #41220 üzenetére
Ismerem az érzést, de ahogy írtam is, szerencsére nálam megoldódott, pedig én is először máshol kerestem a hibát, még a profilomat is töröltem, hogy majd leszedem újra, hátha, aztán gondolhatod, hogy mennyire meglepődtem, mikor hibát írt a letöltés közben!
Mondjuk nekem ott van a PS4 is, szóval annyira nem aggódtam, játszottam közben azzal!
-
Vasy09
őstag
válasz
MasterMark #41205 üzenetére
Ez mondjuk jogos, azt nem is néztem, hogy a kolléga "buheráltat" akar eladni!
-
Vasy09
őstag
válasz
piadex2 #41190 üzenetére
Szerintem ezt inkább ebben a topikban kellene feltenned!
Közben látom, már megelőztek!
-
Vasy09
őstag
Van most valami gond a Live-al? Csak mert nem tudok belépni, tegnap este egyszer csak ledobott, és azóta semmi!
-
Vasy09
őstag
Olyan kérdésem lenne, hogy tudtok-e nekem abban segíteni, hogy kihez, vagy melyik fórum témához kellene fordulnom, hogy beáraztassam az xbox 360 slim gépem és a hozzá lévő játékaim?
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest