- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
Hát a konzolvilágnál 63,9K előrendelésben. Ha tartják magukat az eredeti árakhoz és nem kapnak vérszemet hogy sokat akasszanak akkor annyiért fogják adni. De nemhiszem hogy változtatnának mert a konkurens boltok is kb ezen az áranon adják a platinum shop 65K ért adja házhoz szállítással. Szóval olyan sokat nem tudnak majd emelni ha oda kerülne a sor.
-
Mr.Grincs
veterán
Hát én csak irtam, de biztos vagyok benne hogy próbálták már, csak videót nem csináltak róla. Azert örülök hogy másnak ennyi pénze van hogy csak ugy unalomból vagy hobbiból boxokat süt meg vagy lő szét egy AK-47 tel a határba.
Levi: nem kövezlek meg nyugi de a többiek majd elítélnek szerintem
nekem amùgy kifejezetten tetszik ez az ùj külső és belső.
Ízlések es pofonok természetesen. -
nofi
addikt
Hivatalosan eddig nem lehetett itthonról elérni a live-ot (csak akkor ha kamu régiós email címed adtál meg, illetve külföldi random bankkártyaszámot). Ennek köszönhetően gold előfizetést, ms pontokat csak csomagban lehetett külön venni (pl.: ebay, vagy olyasvalakitől aki árul hazai fórumokon). A live-on talán a legfontosabb a multiplayer elérhetés, játék extrák letöltése, fizetős tartalmak vételezése, demok kipróbálása, arcade játékok stb. Tulajdonképpen hamarosan a rendes magyar mailcímeddel is regelhetsz, használhatod a hozzá rendelt facebook, msn szolgáltatást.
A többi szerintem inkább feltételezés:
- külön magyar szerver
- teljes dashboard magyarosítás
- t-home féle filmszerver elérése
A lényeg, hogy valami megmozdult - rájöttek, hogy igenis létezik magyarországi xbox közösség és persze igény egy külön live-világra.
Egyébként én is Djuree kolléga véleményét osztom, köszönöm megvagyok így is
Ha valamit kihagytam majd kiegészítenek a kollégák -
Sanya
nagyúr
-
lvnt
őstag
1. Igen, tudsz arról is nézni filmet.
2. Nem függ össze a felbontás és a játékok minősége a box esetében. Nekem is FullHD monitorom van, semmi gond nincs vele.
3. Arra kerülnek a letölthető tartalmak, mentések, és tudsz rá játékokat telepíteni. Ezáltal kíméled az olvasófejet, halkabb lesz a box, és talán kevesebb a töltési idő is a játékokon belül.
Aktív témák
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB , 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox 360 játékok 1000Ft-tól
- Xbox One X 2DB kontroller + játék 1 hónap jótállás számla!!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest