- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
W.
tag
válasz
Mr.Grincs #48486 üzenetére
Ezt mondjuk rohadtul nem értem, ha ettől boldogok, rendeljenek 1000 xbox házat, aztán agyaljanak mivel lehet szétbuzerálni, de bakker vannak akiknek szinte elérhetetlen magasságban van egy box, adnák inkább azoknak. Én csak kapjam kezeim közé a saját dobozkámat, fogok rá vigyázni mint atom.
Próbálok majd ilyen D1rect féle elvet alkalmazni, én is eredeti lemezzel etetném a jószágot.karakpecze21: hö? ez az újabb sokkal tutibb, addel, cserélj, örülj
-
W.
tag
Ha veszek egy slim xboxot, adnak hozzá Live kártyát? mint ha valahol olvastam volna hogy adnak az xbox mellé egy hónapig használhatót.
-
W.
tag
Azt szeretném kérdezni, hogy Live-ról milyen tartalmakat lehet letölteni, miért olyan fontos hogy legyen magyar live? még nem volt xboxom, azért kérdem
-
W.
tag
Hali, gondolkodom egy új xbox megvételén, ami most fog kijönni júli 16-án, csak lenne pár kérdésem:
- a hátlapon található 3 usb. ha van filmem, és nem akarom kiírni dvd-re, hanem pendrive formájában teszem bele, akkor is le tudja játszani?
- fullhd monitorra lenne rákötve, mik a tapasztalatok, játékok mennek szaggatás nélkül, elviselhető minőségben ekkora felbontás mellett?
- annak a 250 gigás winyónak mi a szerepe?
Előre is köszönöm a válaszokat
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Bluetooth hangszórók
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Yettel topik
- Apple MacBook
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest