- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz
Djuree #43826 üzenetére
9. -én jön.
Nagyon tetszett a Final Fantasy X és jó lenne újból valami igazán jó rpg.
Kicsit irigyellek, hogy ilyen jól megvagy az ilyen stílusú játékokkal és így visszaemlékeztem, hogy nekem volt e hasonló az életemben. Pöttyet unom ezt a sok akció játékot mostanában. A Bad Company 2 -t még megveszem, mert az rohadtul lekötött de kéne mellé valami igazán hosszú és jó/tartalmas szórakozás. Fable 3 -ra meg nem tudok várni. -
Tharagul
csendes tag
válasz
Djuree #43820 üzenetére
Mitől lett rosszabb a játékélmény? Mert ahogy elnéztem, jött hozzá boxra is frissítés.
Szóval mitől más? Pl.: Randomizált tárgyakat dobnak a mobok? Meghagyták benne a cuccok ritkaságát (sima, mágikus, ritka, egyedi, legendás)? Mert mintha úgy láttam volna, mintha csillagokkal oldották volna ezt meg, egytől-ötig. Szóval érdekelnének a negatívumok a PC-shez képest, meg a változások , kivéve az UI, az tetszik. -
Integrator
aktív tag
-
Def26
félisten
válasz
Djuree #43662 üzenetére
"most nem tudok hirtelen, de régebben nem egy statisztika szólt erről. volt MS ülés is erről és valaki feltette a nagy kérdést mikor lesz live? az volt a válasz hogy amig ilyen mértékű warez van addig nem..."
Tényleg volt ilyen, én is emlékszem. De Gyuri, azt azért ők is "indexelik", hogy mennyi a fejlődésünk eredeti játékok vásárlása esetén. Tehát látják a fejlődést.
Annyit tudok, hogy nem vagyunk messze a céltól. És már csak egy nagyobb lökés kell, hogy egy fixnek mondható vásárlóközönséget tudjanak a box mellett, ez pedig a honosított Live lesz. Ezen dolgoznak most.Én baromi optimista vagyok, mondjuk ez másnak is köszönhető.
-
OddMan
őstag
válasz
Djuree #43652 üzenetére
A warezban szerintem azért vagyunk előkelő helyen, mert a játékok ára nincsen a fizetésekhez igazítva, sőt sokszor nyugati országokban még olcsóbb ugyanaz a játék, mint nálunk.
Szerintem 5e-6e ft. lenne reális Magyarországon egy játékért. Ha ennyi lenne, akkor sokkal kevesebben warezolnának. Nekem pl. a játékaimnak csak az 1/3-a legális, mert többet egyszerűen lehetetlen erre költeni még akkor is, ha valaki teljesen odavan az ilyesmiért. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Djuree #43386 üzenetére
Vodánál voltam én is. Jó a 32GB még nem tudtam megtölteni. Jól hasítanak rajta a Dr house részek
Haveromnak I900 Samsung Omniája van és már ezerszer megbánta hogy megvette, csak szív vele. Sw hibás mindig. Szaggat rajta a videó amit feltesz. A wifi nem működik, vagy csak néha. Illetve még két barátomnak van omniája és ők egy az egyben bedobták a sarokba mert nem kínlódnak vele. Zoli barátom vett is megának méregből egy Iphone 3GS-t 16GB-t
Sőtt Kasza08 elvtársunk is azt vett, mert sikerült rábeszélnemm mármint a 3GS 16B re.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Djuree #43379 üzenetére
Hát előfizetéssel vettem 2db Iphone 3GS 32Gb-t egyiket a magamak másikat hugomnak. T-mobilenál. 19990 Ft a telefon ára 24 hónapra ennyibe került a telefon/ db.
Az elfőzetési díj az 17990 Ft/hó/db. 600 perc bármley hálózatba, 400 sms Tré hálózatba, és 4Gb adatforgalom van a csomagban. A készülék árát nem kellett kifizetni hanem csak a két előfizetési díjat ott helyben.
Egyszerre csak egyet lehet venni ezért külön engedélyeztni kellett, hogy 2db ot vegyek egyszerre. Ez egy fél óra 45 perces várakozás volt. Engedélyezték és akkor egy kalap alá vonták a kettőt.
Van akitől kauciót kérnek el, mert mielőtt megveszed megnézik sáros vagy e más hálózatnál, volt e bedőlt, felfmondott előfzetésed stb stb és ha volt akkor kérnek kauciót aminek összegét a Tré határozza meg. Tőlünk nem kértek. -
Lampard19
tag
válasz
Djuree #43368 üzenetére
Sziasztok. Hétfőn vennék egy elitet de elötte 1 kérdésem lenne.
Ha a régi bannolt gép vinyóját berakom az újba az újnak nem lesz baja tőle?
Mert azt találtam ki (nem tudom hogy megoldható e), hogy berakom a bannolt gép vinyóját az újba felmegyek live-ra a profilommal, ezzel frissíti az azóta offline vitt profilomat, és utána az új vinyóról pedig a frissített live-os profilom recocery-zem. -
Def26
félisten
válasz
Djuree #43307 üzenetére
Gondolom a dashboardra gondolt. És ha nincs netre kötve, esetleg régi fw (gyári) van rajta, akkor akár meg is lehetne csinálni. Szvsz előbb utóbb ez is meglesz.
Azt mondjuk nem értem minek kéne magyarítani azt a pár szót, nagyon bonyolultak lehetnek ezek a szavak: games, videos, meg a my box.
-
Def26
félisten
válasz
Djuree #43204 üzenetére
Dehogynem, de emlékszel annyira panaszkodtam az fpsekre, hogy ki voltam éhezve egy kis siker élményre. Gondoltam ezzel majd én leszek a király.
Nem jött be, más mint amire számítottam. Ez van. 15k -ba volt, de szvsz annyiért el is tudom adni, ha ráveszem magam, hogy meghirdessem.Más: Peta javaslatára felraktam a gépemre a PS3 Media Server nevű progit és mondhatom tökéletes. Mindenkinek ajánlani tudom...
-
heihachi
addikt
válasz
Djuree #43036 üzenetére
Ja persze, mikor az elsőt megvettem, és rákérdeztem itt a topikban, hogy érdemes-e megvenni, akkor is ezt mondtad. Aztán valahogy mégis úgy alakult, hogy mindig teltházas játékokban lehetett csak játszani még másfél évvel a kijelentésed után is
Sok játék szeretne így meghalni
-
-
-
karakpecze21
senior tag
válasz
Djuree #42729 üzenetére
Lehetséges, hogy sikerült neki, hisz ugyan sok időbe telt, de várható volt hogy előbb utóbb be fog következni.
Szerintem ps3-on egyenlőre így sem lesz nagyon elterjedt a warezolás.
Mivel ahhoz kell egy blue ray író is, ami azért még mindig nem valami olcsó.
A blue ray lemezek sem túl olcsók, ha normális minőségűt szeretnénk. -
HagaNRG
őstag
válasz
Djuree #42711 üzenetére
Mi az, hogy gagyi?
30 éves informatikus, meg manager ismerősök odáig vannak érte, hogy mekkora poén.
Te próbáltad már?
Mert ezek már a nem a régebbi lego racer meg hasonló színvonalú játékok.
(Az Indiana Jones 2-nek a grafikája is nagyon tuti, talán még szimpibb a helyszínek mint a Batman)Bár az az igazság, hogy nehéz bevallani, de ott tartok, hogy a Forza 3 két hónapja megvan és szinte bent sem volt még a lejátszóban(legújabb autóm egy Focus benne), mert annyira nincs időm játékra. Néha-néha a Fifával van csak időm 1-2 meccsre.
-
Integrator
aktív tag
válasz
Djuree #42674 üzenetére
Jah, de akkor meg a kormányt nem tudom használni.
A lényeg, hogy kormánnyal játszom, majd valamiért szükségem lenne a joy-ra, de ha azt kapcsolom be 2-nak, akkor nem tudom használni.Tehát kérdésem még aktív (nem hiszem, hogy még senki nem találkozott ezzel):
Azt hogyan tudom megoldani, hogy pl. az elsődleges controllernek a kormány van megadva, de valamiért (tök mindegy) utána szeretném használni a sima controllert (akár játék közben cserélnék, akár már utána).
Hogy oldom meg, hogy a joy legyen az elsődleges controller, ne a kormány? -
heihachi
addikt
válasz
Djuree #42638 üzenetére
Mondjuk szvsz a ME1 sem ér 2000-nél többet, legalábbis az én habitusomhoz az rohadt unalmas egy játék, én tutira nem adnék értek 2k-t sem, de 1k-t sem, mert soha nem tudnám rávenni magam, hogy végigjátszam. PC-n elkezdtem tolni, de miután többet kellett benne pofázni mint játszani, így hanyagoltam kb 2-3 óra játék után, és soha többet nem vettem elő. Nagyjából az volt az a játék, ami rádöbbentett, utálom az RPG-t
FIGYELEM, ettől még lehet jó játék az ME1, csak nekem nem jön be.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest