- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
Aktív témák
-
LordAxwell
senior tag
válasz
LordAxwell #44200 üzenetére
Sikerült most úgy hogy a tv hangszóró dugójába dugtam a 3 közül az egyik kábelét a szettnek, szól, de a hang csak akkor lesz hallható ha a creative hangszórón már a felénél van a hangerő tekerő, ez mitől lehet?
tv-n a fejhallgató beállítását maxra raktam.. -
LordAxwell
senior tag
Helló!
Van nekem egy Creative sbs 580 5.1-es hangfalszettem amit nem használok, és a kérdés az lenne h meg lehet e oldani h a box hangja azon jöjjön a tv hangszóró helyett?
Az is yó ha csak 2.1 be szól, a mélynyomóba belehet dugni úgyis. -
LordAxwell
senior tag
-
LordAxwell
senior tag
Helló!
Ebben valaki tud segíteni?
Össze van kötve a gép a boxal ps3 media serveren, látja a box a gépet, mindent le lehet játszani, csal az mkv(HD 720p) filmeknél a hang csúszik egy olyan 2mp-et és nagyon zavaró, gépen yó a film de boxon csúszik a hang.
Mi lehet a gond?
Köszi.
-
LordAxwell
senior tag
Már 2 órája játszok az nfs shiftel és semmi gond....
Az nem lehet hogy rossz a meghajtó?
-
LordAxwell
senior tag
Valaki segítene?
-
LordAxwell
senior tag
Hy!
Azt mitől lehet hogy a dantes infernonál meg az assassins creed 2 nél meg a fifa10nél(eddig csak ennél volt ilyen) játszok és magátol egyszer csak újraindul a box.....spontán, mindig más résznél.
-
LordAxwell
senior tag
válasz
kutyman #43247 üzenetére
Nagyon köszönöm, megtaláltam az 1. HSz-ben is de köszi.
A legújabb frissítés van a gépen, már csak azt kéne valahogy megoldanom hogy lejátsza a box az avit,xvidet,mpg, mert ezeket nem indítja el(xbox360+gép+Ps3 media server, mindent lát működik) erre nincs vmi frissítés vagy akármi?
-
LordAxwell
senior tag
válasz
LordAxwell #43245 üzenetére
Bocsi a hülye kérdésért, elnézést.
-
LordAxwell
senior tag
Helló!
dashboard frissítést akarok csinálni a boxon, de nem szeretnék felmenni live-ra, nem tud valaki oldalt ahonnan le lehetne szedni?
-
LordAxwell
senior tag
válasz
Xirtam #43174 üzenetére
Keresgéltem de többet nem nagyon tudtam meg, páran írták hogy igen működik.
De azért érdekes mert egyik haverom megpróbálta, boxra net nem volt kötve csak a géppel volt összekötve és úgy nem csinált semmit...Ezek szerint ha routerre van kötve a pc meg az xbox is akkor tud csak kapcsolódni( vagyis ha van net mind2-n)?
-
LordAxwell
senior tag
Helló!
Ez valakinek sikerült már, vagy próbálta már?
[link]Vagy ha valakinek van más 5lete az összekötésre az kérem ossza meg velem!
A lényeg hogy HD filmhez kéne.
Köszi. -
LordAxwell
senior tag
Nem lemezen való futtatásra gondolok, hanem hogy gépen van a film, és ugye össze van kötve az xboxal és úgy se tud HD-t lejátszani?
-
LordAxwell
senior tag
Helló!
Szóval, xbox360-at is össze lehet kötni számítógéppel mint a ps-t, van e ps3 media szerver szerű progi xbox360-hoz gépre? Ugyan úgy le tudok játszani hd filmet is akár xbox360-on,mint ps-en összekötve a géppel?
Ezek érdekelnének, köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X ELKELT ÉRTÉKELÉSRE VÁR!
- Nintendo Switch OLED Zelda: Tears of the Kingdom kiadás + üvegfólia + tok Újszerű!
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- New Nintendo 3DS XL Solgaleo Lunala limitált kiadás
- Sony Playstation 4 Pro (PS4 Pro) Játékkonzol
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest