- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Z0mbi
senior tag
No akkor pontositok. Valoszinu hogy nalam azert volt aszar a kep VGAn keresztul mert volt egy extra kabel (VGA hosszabito) mert a tv fennt volt a falon es a laptop is a vga hoz csatlakozott...ezert a hosszabiton cserelgettem. Hat igen egy csatlakozas sog dB -t csillapit.
Viszont a component az direkt ment a tv be es a HDMI vel valahogy elesebb a kep.
Es mintha azota konnyebb lenne az achievement -eket elerni -
Sonja
nagyúr
A legközelebbi is Pest vagy Eger, szóval. Ezért nem buszozok.
Inkább megrendelem NET-ről és így is kijövök a futárköltséggel együtt is 8-ból.
Már a t...öm kivan, hogy semmit nem tudok venni helyben, ezért rendelek már szinte mindent NET-ről (TV-t, DVD írót, HD lejátszót, stb. is mind NET-ről rendeltem).
Szerk.: Egyébként nem tudja valaki a Tesco üzletek telefonszámait?
Saját honlapjukon se találom.
Nincs kedvem annyit gyalogolni.
(#40615) StLui: Honlapon néztem az akciós újságot MM-nak és abban volt 7990HUF!
-
Croft-21
őstag
PCre már hova fejlesszek a nyáron vettem HD 4890 Toxicot 60 ezeré.
Az Assassins Creed 2 csak jövő tavasszal jön PCre és nem akarok addig várni rá
Heihachi, legfőképp olyan játékok érdekelnek mint pl: Mirrors Edge, AC, PoP, Resident Evil, Prototype. A kocsis játékok sosem kötöttek le igazán. -
csaba1203
addikt
Konzolvilág-ból rendeltem de teljesen gyári bontatlan volt minden ha valami használt vagy burgált lett volna azt észre vettem volna.Dolgoztam én is 2 évet műszaki boltban.Haver azt mondta hogy anno sok probléma volt a régi gépek tápjával is és a microfos most az akkori garanciális új még raktáron lévő tápjait adja a boxokhoz ami hihető.Egyébként meg 3 év garis ha valami gond lesz megy a szervízbe
-
heihachi
addikt
A számlára az a megoldás, hogy céges számlát kérsz, akár a saját munkáltatódra is, ha meg tudod vele beszélni. Ez semmilyen kötelezettséggel nem jár a részedről és a munkáltatód részéről sem, mert számla elszámolási kötelezettség nincs, csak számla megtartási kötelezettség van. Senkinek nem származik tehát belőle hátránya, viszont lesz egy fix számlád, amivel később nehéz vitatkozni.
-
Djuree
félisten
azért sztem a forza3-at nem fogja verni. legalábbis a prolog alapján biztos nem, nem tudom miből lenne benne több tartalom
egyik sem lesz jobb a másiknál, mind2 nagyszerű játék...
ilyenről nem hallottam hogy ennyire kényes lenne a megjelenítőkre...ha ez így van akkor elég nagy minusz... -
Mr.Grincs
veterán
Szerintem nem játszanák be főleg ha újat rendelsz. Szerintem ez a bolt nem ilyen mint egy jó pár társa, hogy újracsomagolt szart adnak el. Akkor csináld azt hogy ha van pesti ismerősöd utald át neki a pénzt vegye meg és küldje el neked. És akkor így a tuti, vagy te veszed meg.
-
Mr.Grincs
veterán
Hali,
Én a Konzolvilágot tudom ajánlani. Most én is ott vettem meg az Elite gépemet újonnan a múlt hét hétfőn. 58,9K ért. A legolcsóbb volt ebben a boltban és így vettem meg itt. Amit te akarsz venni az ugyanitt meg 79990 Ft, Tehát az Elite gép 250es vinyóval plusz Forza 3.
GOW 2 6 körül van, Fable 2 meg 5 Körül de láttam már 4K ért is. -
Thome
veterán
Jó, én rákötöttem, Win7 automatikusan felismerte, letöltötte a drivert, ezután beléptem a Crysis-ba, elindítottam egy pályát, és már játszottam is vele, semmit se kellett állítanom, a rezgés is működött a joystickba.
Ellenben Cod4-elni nem tudtam vele, kellett hozzá egy SwitchBlade nevű program, más játékot pedig nem próbáltam.
Illetve a SwitchBlade-vel tudtam a winfosba is keringőzni a kontrollerrel!
-
Def26
félisten
Szia
Nekem vezetékes kontrollerem van. Le lehet tölteni hozzá egy hivatalos drivert az MS oldaláról ami sajnos xp sp3 alatt nem működik. Ha xp sp3 -ad van akkor engedélyezd neki, hogy az update -re menjen drivert keresni. Csak így tudja magát telepíteni, xp sp2 -nél nincs gond ott felismeri a drivert a gép.
A legtöbb játék tökéletesen felismeri, még olyan is aminél meglepődtem. pl. Crysis Warhead. A menüben megjelennek a jellegzetes A és B stb. gombok, és játék közben is ezeket látod esc, enter stb. helyett.
GRID -et igy játszottam PC -n, amíg nem volt boxom.Wireless kontrollerhez kell venni egy USB PC -s "vevőt", ami ugye plusz költség. Szvsz pc -hez jobb a vezetékes kontroller.
Jah, hogy nem is ez volt a kérdés... mindegy már meg hagyom a posztot.
-
Mr.Grincs
veterán
Akinek meg van az szarrágóskodik. Egy pár madár jelentkezett,hogy elvinné 20ért azonnal, mert javítva volt..De a birka nem olvasta vagy nem értelmezte hogy teljesen új belsőt kapott a gép
GARANCIÁBA és szinte új a gép. Meg hogyha nagyon kell a pénz akkor annyiért odaadom, meg 30ért
Hát mondom ennyiért nem adom oda bocs. 37K ért sem adtam oda. Mondtam hogy 40 alatt semmiképp sem adom el. Azt rámvágták a telefont
A kultúra sugárzott az értelmiségből.
Tényleg válság van, úgyhogy inkább megtartom. Kenyeret nemkér és közben még játszok is vele. -
Mr.Grincs
veterán
Nem akarom kiherélni, meg nem vagyok híve a tiltott gyüminek
Nem azzal van a bajom, hanem elite gépet akartam, de mindegy, majd ha kihajtottama belét is akkor veszek egy újat.
Köszönöm az upokat. Majd ha vinyómat felteszem akkor oda kérek upotAz szerintem hamarabb el fog menni
-
Kasza08
őstag
Lehet, hogy kicsit elfogult voltam, de a pro street pl. olyan szinten volt ronda, hogy az fáj, ráadásul még akadozott is
Oké, hogy az egy olyan játék, ami egy PS3-at is izzaszt, de akkor könyörgöm miért adják ki?
Vannak persze jó exklúzívok, amit nem is tudunk, hogy milyen lehetne max. grafikán, ezért nem is lehet nagyon szídni.
A lényeg, hogy én jobbra emlékeztem, és ez csak az én véleményemegyébként most bele vagyok zúgva az emulált PS1-es játékokba, nCore shopon van egy pár
Tekken 3 istenkirály, meg van egy pár Crash Bandicoot is.
-
dunc
nagyúr
Nos kiprobálva a F.E.A.R 2 demot a következő jött le.
Grafika nagyon rendben van ha ez fear 1 motor akkor alaposan feltupirozták látvány efektek,színek,sebesség remek.
Hangulat:nagyon killzone ,és gow,és lost planet elemek is vannak a játékba de megmaradt plusz a fear egy ijesztő atmoszférája a remek akcióval,és idölasitott elvezetes harcal.
Nálam 10/8 -
p_milan
aktív tag
Miért MMben veszed? Ahol én néztem, ott egy 9ezerrel olcsóbb a kungfus dolog! Gondolom nem pesti vagy, mert már ésszerű magyarázatot nem találok rá.
Más : A compozit kábel, ami az elithez jár. Annak egy egyik csatija a normális sárga RCA? Illetve az elitehez már nem adnak olyan kábelt, amivel Dsubos monitorra tudom kötni igaz? (Ha a net nem oldódik meg, akkor csak a munkahelyem tudom felrakni a frissítéseket, itt viszont nincs HDMIs eszköz.
Sárga RCA is csak a projectoron
)
-
-
Herczi
senior tag
Majd meglátjuk akkor, köszi.
Gergőke88: A CPU és a GPU is ugyanúgy dolgozik a gépben, tehát tud 3 ledes lenni. Unokatesómnak ugyanilyen hibája volt, ők a consolcornerben javítatták, és ők a 3 ledet jelölték meg hiba okaként, szóval ha elküldöd a microsoftnak lehet megcsinálják neked. Hozzáteszem, hogy unokatesóm gépe egy héttel utánna beszart újra, szóval ha nem cserélnek benne alkatrész, akkor az már halottnak a csók, azért lenne érdemesebb a hivatalos garanciával próbálkozni.
-
Djuree
félisten
arra nem gondoltál még hogy ez direkt van így?
mi a rossebnek csinálna magának vetélytársat a microfos? nem hülyék. még egy pc minek? ha rá lehetne az említett perifériákat kötni akkor majdhogynem egy pc-t kapnál. legalábbis játéknál ugyanaz lenne. már van telepítés is...konzolt nem azért vesznek az emberek hogy telepítgessenek mint a pc-n. meg ott a winyó. ez is pc-s dolog. nem sokáig lesz itt már konzol meg pc is. ha így haladnak a konzolok akkor hamarosan meghalnak...ezeket a mosatni ketyeréket már nem is lehet igazán konzolnak (nézzetek utána a szónak, ha nem tudjátok mit jelent) nevezni.
-
_ak_
addikt
Nem tudom, több tesztet olvastam erről az xfps-ről, ráadásul az újabbikról, de sehol sem írták, igen ezzel olyan mintha rendes egér lenne rákötve, pedig engem is nagyon érdekelt. de sajnos még mindig olyan feelingje van mint amikor a sticket nyomogatjuk, csak más a fogása.
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest