- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
eddie17
addikt
válasz
Boyfish #28304 üzenetére
Melyik rész? Amikor először csaptok össze vagy már a "ride"-olós?
Ha az első akkor amikor odamegy és fűrészelni akar, akkor te is nyomogasd a B-t. Ezt párszor eljátszod, azt vége. Ha a második, ott csápvadászatot kell csinálni(azért írom így, mert nem akarok sok spoilert, és nem tudom melyik harc nem megy neked.) -
alibaba78
őstag
válasz
Boyfish #28014 üzenetére
Elenken emlekszem, amikor kb 14 lehettem, es az ocsemmel elmentunk egy, az eurocenterben meghirdetett ps one: Forma1 versenyre. 3 korbol a legjobb eredmeny vitte a palmat, ami egy ps one volt (Mi mas lehetett volna?
). Sok szomoru gyermekarc figyelte, amint egy 46 eves f@szi vette at a trofeat a legjobb teljesitmenyert.
No comment...... Jah, ha nem mondtam volna, 31 vagyok, es imadok jatszani.
-
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Boyfish #24302 üzenetére
Hát magyarán egyéb összetevők foglalnak annyi helyet, pontosan én sem tudom mi az de, a lényeg az hogy 120 gb ből 17 kilőve és csak a fennmaradó 103 gb-t tudod hasznosítani.
A 20 as hddnél is van hogy hiába törlök le elvileg mindent de atttól még 13 GB szabad helyem marad csak a 20 ból.. 2 játékot így is fel tudok másolni és még marad nem egész 500 mega helyem a mentéseknek. A 60as hddről nem tudok nyilatkozni hogy ott milyen arányok vannak.
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Formula-1
- LEGO klub
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED Zelda: Tears of the Kingdom kiadás + üvegfólia + tok Újszerű!
- ASUS ROG Ally RC71L-NH001W. 512GB. SSD. AMD Ryzen Z1 Extreme. 16GB. LPDDR5X. RAM. CSERE IS.
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával megkímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB , 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest