- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Kasza08
őstag
Igen, de cserébe lassabb a GPU. És ne hogy azt hidd, hogy halkabb. Egészen addig, amíg nem melegszik fel annyira, hogy bekapcsoljanak a ventik, mert akkor Mig-29 felszálláskor
És szerintem a BD sem olyan egetverően fontos, mert még mindig 50k egy BD író, lesz az még 1-1,5 év mire lemegy. Addig meg sok jó játékkal játszhatsz Xboxon.
A Sixaxis pedig egy rémálom -
tiv83us
veterán
Nezz szet a platform exclusive jatekok teren. Ha a Boxos nagy nevek bejonnek, pl Gears of War, Fable II, ilyesmi, akkor valaszd a boxot. Ha a PS3 cimek jobban tetszenek, akkor PS3.
Bar a PS3 jobban felszerelt, van benne Blue Ray lejatszo, beepitett Wi-Fi, meg is van az ara, +20k-25-val tobbet kernek erte. Ha neked a fentiek fontosak akkor valaszd a PS3-at.
Ha nem letszukseg a Wi-Fi, mert nem zavar az az egy plusz kabel es nem hemzsegnek nalad a Blue Ray filmek, akkor nyugodtan tedd le a voksod a 360 mellett, nagyon jo is masina, a MS support meglepoen jo. Bar fizetni kell a Live szolgaltatasert, de szerintem ez egy nagyon jelkepes osszeg, kb 800Ft/ho es joval tobben jatszanak vilagszerte Live-on, mint a PS Network-jen.Javaslom nezz be a PS3 topikba is es hallgasd meg azt az oldalt is
ps: Mit ertesz az alatt, hogy a PS3 "gyors"? Semmivel nem lassabb a 360, foleg miota a jatekokat fel tudod masolni a vinyora, sokkal gyorsabb a toltesi ido, sokkal halkabb a konzol es kimeli az olvaso fejet is.
-
sch_a
addikt
Bár annyira én nem ismerem a ps3-at... Sztem ha hosszú távra tervezel, jobban megéri. Jelenleg azonban játékok terén nem sok különbség van a kettő között. Annyi h ps-re sokkal kevesebb játék van, és azok drágábbak is. Ha inkább árat nézel, akkor az xbox a tuti
(ezért vettem én is azt)
Na megy ugye ha Live-on akarsz játszani, az fizetős, míg a sony-é tudtommal ingyenes.
De én xbox párti vagyok
Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest