- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Netfone
Aktív témák
-
faber24
őstag
De a warior a legkönnyeben kit-olható kaszt....ok hogy van a világon charge meg intercept, de ezek azért meglehetősen korlátozottak...ezek mellett is bármelyik ranged kaszt, de különösen a hunter, akinek ez a specialitása, könnyedén távol tudja tartani, és a kis lövéseivel apránként bedarálni....nem kell nagyot ütni rajta, de előbb-utóbb meghal...még én a sámánal, akinek azért nincs nagy hatótávja, is néha simán elkitolom a wariorokat...ledobom a lassító toetemet meg a Searing totemet és addig shockolgatom, amig manával bírom...utánna rárontok és windfurry owns...mondjuk a mortal strikot utálom (ki nem), de 1v1-ben általában megverem a hasonló geares wariort, mondjuk, 10ből 8x....
-
Esmein
nagyúr
én 30 nap playeddel töröltem most a warriorom és bizton állíthatom, nem úgy van ahogy azt maga gondolja
De tényleg. Aki azt hiszi, hogy olyan van, hogy egy 60-as warrior egy 60-as mailesbe üt 1500-at az kezdjen egy warriort. 350-es mortal strike critical palára ftw. Jó hunterre lehet tényleg ezret, ezerhármat, de olyan nincs, hogy egy hunter ne tudja becsapdázni wingclipelni, scatterezni concussivelni a warriort. Ahhoz nagyon lámpernek kell lenni. -
Lacza
senior tag
Ti aztán jól beosztjátok,de ha nincs dühöm,ami ugye nincs akkor ez mind szép és jó.
Meg azután a combat charge meg a pummel nem egy stance ba vanr most miről is beszélünk
A warlock kérdéses,mert azt hol megverem, hol ő ver meg.
De a shaman, meg a priest az aztán üt ver.
Amúgy olvastam a wow.hu-n hogy van olyan valami amivel fel tudom tölteni a dühömet full,de ilyet én még nem találtam -
F-ECT$
titán
Amiről te beszélsz ahhoz már igencsak kell gear. A wari tényleg vadállattá válik, de csak akkor ha összeszedi hozzá a cuccokat. Mivel szvsz a játékosok 30%-a jut el mc végéig, és ha wari, akkor valószínűleg tankként, ezért igen kevés wari marad, akinek 2 ütés egy mage. (Főleg mana shielddel, ice armorral és ice barrierrel.)
-
Esmein
nagyúr
Warlockot úgy vered meg, ha mellette áll a picsa és el tudod fearelni. Ha nem sikerül seduce shadowbolt fear mikor interceptelsz deathcoil megint shadowbolt és kész.
Hunter hiába van rajta hamstring gyorsabban fut mint te wingclipben, ha interceptelsz akkor fd csapda még dot tick előtt és kész vagy.
Hanyas a warriorod ?
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xbox Series X|S
- Bedobta a mélyvízbe az első B-szériás Arc VGA-kat az Intel
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest