Új hozzászólás Aktív témák

• galervin93

addikt

válasz Enzolord #87145 üzenetére

Igen, T9-ben már elég sok veszedelmes tank van rá nézve, de ez uyge mindig így van +2 tierben.
    A KV-4 tényleg meg tud viccelni. Emlékezetes eset, amikor T8 csatában Serene Coast-on délről mentünk fel a félszigeten, és fent a félsziget csücskében több tank mellett egy KV-4 is várt minket... Az ő kivételével mindenkivel végeztünk elég sok hp-nk árán, de ő annyira jól befészkelte magát, hogy nem tudtuk lőni. Alacsony volt már a hp-ja, csak a tornyát láttam szemből, alap lőszerrel pattogtam róla... Aztán betöltöttem a robbanót és első lövésre búcsút intettem neki. :-D Csak azért maradt meg ennyire élesen bennem az eset, mert ez volt az első helyzetem, amikor tudatosan robbanót használtam egy nagyobb tank ellen (nem arty vagy ilyesmi), azóta ez mindig eszembe jut és mostanában lowhp-s enemy vagy decap esetén már töltöm is a robbanót. (Más olvasni, hogy mit kellene tenni éles helyzetben, meg más így megtapasztalni, ez sokkal jobban benne maradt, hiába tudtam előtte is, hogy jó a robbanó erre is.)

[ Szerkesztve ]

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

Új hozzászólás Aktív témák