Új hozzászólás Aktív témák

• dfsz34

őstag

A mai gondolkodtató feladatom. Stat elemzés, remélem nem csak az én számomra érdekes és hasznos.

Elhatároztam, hogy még tovább javítom a tudásomat a T49-el, mert kéne a három csillag és megrekedtem 92,22% szinten, most már hullámvasút, úgyhogy a jelenlegi tudásom határához értem.

A replay-eket megnéztem, de már így is az enyém a 22. legmagasabb xp és megnéztem 8-10 -t, amik magasabb xp-k voltak, de nagyon minimális a hasznosságuk nekem, mind mákos kör és tulajdonképpen nincs használható dolog bennük, helyezkedés vagy taktika terén.

Még arra gondoltam, hogy összehasonlítom a statomat meg a medáljaimat a -szerintem- legjobb T49 játékoséval az EU-n. És elkészítettem az alábbi összehasonlítást. Fent az én statom, alul a referencia játékosé.

Nem nagyon értek a stat elemzéshez, de pár dolgot azért észrevettem:

1) Sokkal több a felderítéshez kapcsolódó medálja és pontja.
    A legénység nekem is látótávra van nagyon kigyúrva, úgyhogy nem a legénységen múlik. Sokkal inkább más a játékstílusa. Nekem sniper az elején és utána megindulok, ő meg beindul az elején. Csak tudnám, hogy a fenébe csinálja ezt a részét, mert egy T49 elméletileg nem sokáig marad életben, ha belemegy a húsdarálóba. Replay nincs tőle sajnos, úgyhogy ez a rész homály nekem.

2) Pontosabban lő, ami mondjuk nagyon fontos, mert gyakran kifogyok a lőszerből, de lehet, hogy a távolság miatt is van. Az is lehet, hogy közelebbről lő, ahonnan megint könnyebb pontosnak lenni, csak megint nem értem, hogyan, mert T49-el nagyon veszélyes spot távolságon belülre menni.

3) 40%-al magasabb átlagsebzés, mondjuk ez evidens. A többi tényező eredménye.

4) Prémet használ (majdnem duplája az xp átlaga, annyival azért nem jobb és nekem nincs prémem csak néha-néha az akciókban): feltehetően több arany lőszert tud így kigazdálkodni illetve kólát. Én is használok 8 aranyat meg kólát gyakran. Ha azt nézem, hogy magasabb a sebzése és a felderítés és prém fiókot használ, akkor 15-18 arany lőszert és kólát (a féláras akciókban számolva 10e kredit) ki tud gazdálkodni. Nem gondolom, hogy full arannyal megy, bár még az is lehet. Ez magyarázhat valamennyi eltérést, de szerintem maximum 100 dmg pontot, szóval ezzel nem nagyon foglalkozom.

- Jóval több top gun, radley meg pool: na igen, pontosabban lő, de akkor is érdekes, hogy ennyivel több ilyen medálja van, mert az átlagsebzés nem annyival magasabb. Az talán magyarázhatja, ha "tűzközelben" van és akkor ki tudja szedni a kis hp ellenfeleket, de én sokkal inkább arra gondolok, hogy többször kerül olyan helyzetbe, hogy egyedül kell megoldania a helyzetet (vagy botagyú társai vannak) a csata vége felé sok, de leamortizált ellenféllel szemben. Na ez a része már tényleg kezd nagyon nehéz lenni és úgy látszik nagyon komoly gyakorlat mellett lehet csak eredményes az ember. Az a gond, ha sptolnak, akkor mintha zsinóron húznák őket, jön mindenki oda és mindegy, hogy tomato vagy nem, de ha meglát meg tud lőni. Azt utálom ilyenkor nagyon, ha mondjuk egy nagyobb tank megáll és semmit nem csinál, csak ráfokuszál oda, ahol nekem kéne kijönnöm és lőnöm. A ki-be ugrálás ilyenkor hibás döntés, mert meglő. Ergó nem szabad beszorulni sehova ilyenkor, mert rádmásznak az ellenfelek, hanem valamilyen módszerrel gyorsan és hatékonyan ki kell nyírni őket egyesével. Ez a része homály szintén, hogyan csinálhatja.

Valakinek bármilyen hasznos (vagy nem hasznos, csak érdekes :) ) véleménye a témáról. A téma adott, két játékos statja, mik lehetnek a lényeges különbségek?

Új hozzászólás Aktív témák