Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jr1994
addikt
válasz
Lanash
üzenetére
Az hogy prémium tankot is akarsz mellé eléggé leszűkíti a lehetőségeket, azért megpróbálok valami használhatót javasolni. A normál tankoknál a 10-es tankhoz vezetőket is figyelembe veszem.
Obj 140 + T-54 mod 1: a 140 baromi jó tank, a mod 1 most kapott buffot amivel már papíron jó lesz (nekem nincs meg).
Centurion AX + FV4202: az AX egy korrekt iparos 10-es med, mozgékonysága, ágyúja, toronypáncélja rendben van. Az FV az októberben érkező kb 86 ezredik buff után végre jó tank lesz, próbáltam tesztszerveren. Cromwell nagyon jó mikor sok sebző lövést kell leadni.
BatChat + Revalorisé: a BC egy gyilkos tank, de 3000 csatával sem őt sem a Revot nem ajánlanám még neked, ezekhez a tankokhoz sok tapasztalat kell. Mellesleg a Rev most akciós a shopban, talán olcsóbb is mint szokott lenni és jár hozzá 30 nap prémium.A többi ágat ahol van 8-as prém med és kapható is, vagy a 10-es, vagy a prémium tank miatt nem tudom ajánlani. Ha nem ragaszkodsz a prémium tankhoz akkor az E50 és a Skoda ágat mondanám még.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest