- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanislav84
tag
Félreértettél szerintem. Én is ebből a 3-masból szeretnék venni, csak tudom, hogy jövő héten medium akció lesz. És egyszerre csak egy ilyen járművet tudok most megvenni. Legénységhúzás is szempont, de mindhárom nemzet heavy tankjait húzom jelenleg, szóval így a választás is nehezebb. Főleg azért, mert számomra a patriot a mobilitása miatt vonzóbb, a defender meg a páncélzata miatt. A 3 közül talán emiatt is raknám ezt a 3. helyre.
(#137337) jozefgucci1: Köszönöm, lehet meggondolom az ajánlatod egy próba erejéig.
(#137339) BÁ Nutrition: Heavy tankok
Azt meg elfelejtettem, hogy 27-29 között meg a WoT Liga ér a végéhez és ott is lesznek akciók. Talán akkor várható az általam említett tankok közül valamelyik. Emellett kapható lesz a Chrysler K GF is ezen a hétvégén, amerikai heavy tank.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Milyen egeret válasszak?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Philips LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest