- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ha ez így van, akkor tényleg gáz, és ez a módszer elégtelen.
A telefon nyomon követése szolgáltatásnál láttam néhány opciót a telefon dematerializálására, de nem ismerem ezen lehetőségek részleteit. Félek, hogy kárt tennék a készülékben, vagy magamban, vagy kitudja kiben. Nem beszélve arról, hogy a rendszer jelenleg nem találja a telefont sem - gondolom nincs bekapcsolva éppen.
Nehéz ügy.
-
-
Ryoo
senior tag
-
Tyco
csendes tag
-
Sipka81
tag
no a legnagyobb vicc, hogy win10 PC kapcsolatok alkalmazásban megvannak a névjegyekhez tartozó fényképek!
viszont csoportot nem tudok ott létrehozni! névjegyek melletti + jellel új névjegyet tudok csinálni, tőle jobbra nincs semmilyen nyíl, csak 3 pont (...) amire ha ráklikkelek csak a beállítások opció kúszik elő... -
sunpower
tag
-
Gawamatsu
senior tag
Az a vicces, hogy a román térképek 3 éve nem frissültek.
Van szerencsétleneknek az autópályájuk Kolozsvárnál (42km hosszú összesen.
Kolozsvár -> Marosvásárhely irányban offroad a vége - nem tudja hol van, visszafelé meg simán ránavigál a pályára.Továbbá tök hülye, ha letérsz az útvonaláról, a letérési ponthoz akar visszatarelni minenáron.
Hiába tervez újra magától, mindig visszavinne oda, ahol letértem az útról.Persze ha a menüben Újratervezésre nyomok, akkor megy neki az aktuális pozíciótól az új útvonal keresés.
Írtam is nekik, rakjanak ki újratervezés gombot a térképre, ne a menüben kelljen vacakolni, ha már nem tudják megcsinálni jól.
Fura az is, ha térkép nézebnem vagy (navigáció), ha jön egy hívás, jó esetben szétesik a kép és összevissza csíkok rohangálnak ami pár km után megszűnik.
Rossz esetben annyira lefagy a navi, hogy az aktuális pozíciót sem tudja, áll a térkép.
Navi restart segít. Report ment.Ha ez csak Lumia 650-en van a "gyenge" hardver miatt akkor sem OK.
-
scyllarus
veterán
Reméljük, hogy ilyen egyszerű. A Beta most egész jó, de időnként csak úgy kilép, a tökéletestől még messze van az is.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
mirci18
addikt
Lecserélték de eddig sem láttam volna hogy kapkodtak volna a wp vonal életben tartásán fejlesztésén.
A mostani havi frissítések azért kellenek mert foltozzák a rendszert.
Addig lesz ilyen gyakori míg a rendszer nem lesz teljesen használható.Szóval annyira nem tartom ezt előnynek.
Ideje is volt foglalkozni a belsős appokkal mivel tavaly egy sor belsős alkalmazás és egyéb dolog le lett állítva azzal az igérettel hogy majd a 10-es rendszerrel jönnek beépítve.
S ennek ahogy látom eddig semmi nyoma nem volt.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Zoli133
addikt
Gabe azért túl messzire nem ment: "I won’t be going too far (after all, my team produces the builds that go out) and I will still be involved with the Windows Insider Program but will be much more behind-the-scenes from now on."
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
scyllarus
veterán
Lehet, hogy nem tudott 15 percenként szinkronizálni (nem volt net/wifi), és jelzi, hogy régebbi állapotot látsz.
Nekem is kiírja különben, függetlenül attól, mikor jött levél."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
SOAD19
addikt
Nem hiszem, hogy az SD miatt lenne, nálam a 1020-assal (aminél nincs SD bővíthetőségi lehetőség) is kínlódás volt korábban a feltöltés, már nem is kínlódok vele. A supporttal is leveleztem párat, de egy idő után nem folytattam, mert pont akkoriban volt szó arról, hogy 5 gigára csökkentik a tárhelyet, így hagytam a dolgot.
-
őstag
Nekem most 5$-t mutat. De a Total Commander (TC) nálam jobban bevált.
OneDrive, Dropbox, GoogleDrive-ot, FTP-t rendesen kezeliA vicces egyébként az, hogy .218 alatt azaz a utolsó előtti hivatalosnál a MS saját Onedrive-ja megbízhatatlan hulladék volt. Emiatt TC-vel kellett a fényképeket felölteni. Azzal működött
..318 alatt a párom még nem próbálta, hogy ezt javították-e. Azaz az MS a saját felhőjébe a kijelölt fényképeket fel tudja-e tölteni.Más... A Tubecast tényleg jó, de csak az alap dolgokra. De ennek is örülni kell.
Meliora sunt bono inimica
-
Bogyó bá'
nagyúr
Nálam csak ingyenesen kipróbálható. Másrészt meg minden egyes műveletkor kéri a mailcímemet, jelszavamat. 3 perc alatt 10x írtam be neki. Köszönöm, de ehhez gyengék az én idegeim, marad az MS tárhelye.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
-
okoska74
senior tag
-
-
Nooeca
senior tag
Hát nem tudom a Lumia név nincs valami jó szerencsével megáldva. Szerintem új felfogást kéne rájuk erőszakolni. Kellene egy Surface az öltönyös csókáknak, meg egy Lumia vagy más, ha már ezt ennyire lejáratták, a globális igényeknek alsó, középső és felső kategóriában.
De az hogy kiadnak egy újabb 650-et az még jobban csak őket járatja le. Méghozzá azért mert nincs gond a 650-el, de miért kapott Lumia nevet?! Eddig a Lumiát nem céges telefonként fogtuk fel, hanem egy olyan telefonnak amit szimpla emberek (pékek, felszolgálók, mentősök, szakácsok stb.) vesznek. Közlik hogy jön egy 650, izgatottan ülök a fenekemen hátha majd egy ilyen 640 utód... erre fel kiderül hogy hát erős visszalépés de legalább szép a külső
Majd kiderül hogy valóban! De nem is nekünk lett tervezve, átlagusereknek
Egyrészt akkor miért Lumia? És miért pont 650? Nem lehetett volna akkor Lumia Grand Mucsoraröcsöge?
Ez kicsit olyan lett, mint ha az Apple kiadna valami új 40.000 ft-os alsó kategóriás telefont. Lehetett volna igazán elkülöníteni egy új családnévvel, nem a Lumia nevét mocskolni ilyen hülyeséggel, hogy belekeverik a céges telefont a nem céges családnévbe... Ha adnának egy új céges nevet neki akkor legalább nem várnám, mert tudom... Nem nekem készül! De ha ilyen 650-est adnak neki és nincs róla semmi infó, akkor a hülye is azt hinné, hogy ez egy 640 utód!
[ Szerkesztve ]
-
starr
őstag
Meglátjuk [Enjoy camera upload improvements]
-
őstag
+1
A párom L650-én szintén csak egyesével lehet a onedrive-ra képeket felölteni. Ha többet jelöl ki feltöltésre, akkor 1-et feltölt és vége... Ezért szegény egyesével töltögeti fel. Mondtam neki, hogy talán javítják...
Majd a hétvégén megmutatom neki a Totalcommander-t és azzal simán át tudja tolni. Bal panelen a képek mappa, jobbra felcsatolja a Onedrive-ot és már másolhat is... szomorú, de ez van. Hátha ez segít neked is.Meliora sunt bono inimica
-
Ryoo
senior tag
-
WestBam
senior tag
Nekem fordítva megy. Aztán a múltkori frissítés után valamennyire helyrerázódott, de megint hülyéskedik a hdr és össze-vissza tölti fel a képeket onedrive-ba.
Telepítettem most a 318-ast de azóta még nem néztem meg, hogy most milyen. Valamit a kameránál nagyon benéztek a fejlesztők.⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nem arra gondoltam.
Ha pl belépek gmail-re és elolvasom, akkor nem virítson ott, vagy 4-5 órán keresztül, vagy ki tudja mennyi ideig, mire eltűnik...
Vagy egyáltalán eltűnik, mert ezt inkább manuálisan törölni szoktam.
Visszafelé még rosszabb, amit a telefonon elolvasok, az a gmail-ben addig marad, amíg ott ki nem nyírom az üzenete(ke)t.Ugyanez, IOS és DROID alatt oda-vissza néhány másodperc alatt "lebeszélik egymással", tehát, mind telefonon, mind pl a gmail-ben is elolvasva, szinte rögtön megszűnik a jelzés, hogy van új üzenetem.
[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
Törölték a Qr kód olvasót az Fm rádió appot.
Van egy ötletem töröljük az mp3 lejátszót ne foglalkozzunk a kamera progammal sem.
És akkor még csodálkoznak az emberek hogy itt tart a WP.
Megérdemli ilyen hozzáállással.Hála a mikrofosnak zenelejátszóból is egy 600 ft-os appot használok mert az elmúlt 5 évben nem tudták azt megoldani hogy egy konkrét mappát lejátszon a telefon.
[ Szerkesztve ]
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
iihorvath
tag
Köszönöm a tippet, valószínűleg igazad van. De az eddigiekből nekem az jön le, hogy csak úgy térhetek vissza insider-ből a hivatalos 10 verzióra, ha először visszateszem a 8.1-et, majd abból telepítem a 10 aktuális stabol verzióját.
Ehhez annyi időre lenne szükségem, amennyi jelenleg nincs. -
shaggy
aktív tag
Köszi a választ. akkor valószínű megvan az esti program
Én a slow választottam akkor az lehet az oka.
upgrade advisorral is próbáltam csak azzal az a baj hogy nekem azt írta van frissítés,de a mobilszolgáltatóval tárgyal és küldenek majd üzenetet nah ez már volt kb 2 hete mert amikor megjött a tel rögtön arra mentem és tegnap csináltam windows insiderrel, de ezek szerint akkor rosszra mentem. -
shaggy
aktív tag
Mi az a redstone?
Nekem kb 2 hete van windows phone így még nagyon nem vagyok a témában jártas.
windows insideren keresztül raktam fel. Máshogy nem ment és tegnap felrakás után rögtön ki is írta van frissítés és ez ment fel azóta ez van.Hogy tudok akkor helyette egy stabil hivatalos wm10 rakni ha ez nem megfelelő?
-
csabyka666
veterán
Ohh, szuper! Ez ugyanígy működik rejtett számra is? Tehát nálam ki se csörög, igaz? Anno N8-ra volt valami program, de úgy emlékszem, az egyet csörrent, és aztán "kinyomta" a szoftver.
[ Szerkesztve ]
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Tessier
csendes tag
A csökkentett felbontás szerintem nem a kamera app hibája, hanem a fényképeké. A képek frissítése (körbe mutató nyíl) után nálam jó.
A kamera appnál meg úgy veszem észre egy régebbi hiba tért vissza, indítás után azt mutatja, hogy a HDR be van kapcsolva (ha az utolsó használatnál be volt), de nincs. A képet ettől még _Rich névvel menti, de nem használ HDR-t.
Nyomj rá a HDR opció ikonjára, kapcsold ki-be, utána jó lesz. -
dolon75
senior tag
Van ilyesmi beépített is:
http://forums.windowscentral.com/windows-10-mobile-insider-preview/403088-windows-10-mobile-device-portal-task-manager-cpu-ram-io-performance-monitor.html
(mobil nézeten vagyok, nincs link... )
[ Szerkesztve ]
Pa-kah! Pakah-pakah Pa-kah! Bokata-Bokata Pa-kah! Pakah-pakah
-
csabyka666
veterán
Vagy max minden újraindításkor belépek. Zárolási képernyőmön foglalt sajnos mind a 4 lehetőség.
Köszi, ha más nem lesz, leszedem, és feltelepítem újra.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
csabyka666
veterán
-
Nooeca
senior tag
-
this is life
Ármester
Azert ezt 730 tulajkent cafolnam , a rendszer jol fut , a bugok is meg vannak szerencsere , a kamera ami gyatra kepeket kepes loni... illetve a gps mint ha lassabban talalna poziciot , ezen kivul masba nem futottam bele .
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Nooeca
senior tag
Őszintén nem hiszem.
Gondolom jön egy 950 utód felsőkategóriába, egy ilyen csilivili középkategória, meg valami alaptelefon... itt is a 3 surface phone
Alternatíva alatt inkább egy másik cég telefonjára gondolok, csak a bizalmi elv már meghalt ott is, mert mint pl. a HTC 2 GB RAM-al nem kapott Windows 10 frissítést... Vagyis ha lesz is jó alternatíva akkor is gondoljam át 1000x mert hiába lesz egy szuper telefon ha az MS úgy dönt, ez nem a mienk, nem kell neki frissítés!
-
Nooeca
senior tag
Olvastam de ha ez is ilyen csilivili cégportfólió lesz az nem alternatíva maximum csak kuka.
Középkategóriát várok el ~50.000-es árkategóriában. Illetve alap hogy a külső ne menjen a belső rovására, vagyis a fémháznak és a fémhatású háznak valószínűleg lőttek.
[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
7 nap van beállítva, az alá nem is tudok menni.
Olyat, hogy a Teljes üzenetpéldány töltődjön le, vagy ne, olyat nem találtamUP: megtaláltam, a GMAIL beállításokban van, és nincs előtte pipa.
Mégis 238MB-ot foglal a levelezés? De miért?[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Amire nekem kell, mindent megtalálok.
Hirtelen nem is tudom, hogy mi lenne az, ami nekem nagyon hiányzik a WP-ből, pedig android-ot is használok, mégis gyakrabban van a kezemben a Windows. Annak ellenére, hogy kicseszett hülyén állnak a dolgokhoz.
A HERE "helyett" meg ott a térképek, bár már leírtam "657498"-szor, hogy szinte ugyanaz!
A kérdés csak annyi, hogy most a név hiányzik a csempéről egyeseknek?![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Androidos tablet topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Windows 11
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...