- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shaggy
aktív tag
Tudnátok ajánlani egy nagyon jó kis lépésszámláló progit a microsoft healt helyett?
Valami olyat amihez nem kell net nem kell fiókot csinálni beregelni sehova hanem szép csendbe teszi a dolgát esetleg ha gps-t kapcsolok megmutatja merre járok, de ennyisteps-lumia sensorcore sdk sample ezt a progit javasolták és amikor leszedtem akkor ez a hiba üzenet jött elő
unfortunately this device does not support step countingEz most mi? Nem tudja a telo a lépésszámlálást?
-
shaggy
aktív tag
Ez a lépésszámláló csak akkor számol ha van net kapcsolva?
Mert be akartam lépni és nem írt semmit csak annyit h nincs net.
-
shaggy
aktív tag
Nekem most 4G van és mennyire merül jobban alatt vagy állítsam vissza 3G-re?
Felénk mondjuk nem hiszem h van 4G szóval -
shaggy
aktív tag
Tegnap este csak felkerült nem kis idő árán a .218 build.
Kicsit kibővült nekem a menü A Microsoft healt a lépésszámláló csak nekem nem akar jól működni vagy senkinek nem számol?
Illetve az időképnek a csempéje csak nekem nem jó vagy másnak is nincs elő csempe és amikor belelépek visszaáll alapértelmezetre állíthatom be a várost is de ez a progi hibája szerintem.
-
shaggy
aktív tag
Köszi a választ. akkor valószínű megvan az esti program
Én a slow választottam akkor az lehet az oka.
upgrade advisorral is próbáltam csak azzal az a baj hogy nekem azt írta van frissítés,de a mobilszolgáltatóval tárgyal és küldenek majd üzenetet nah ez már volt kb 2 hete mert amikor megjött a tel rögtön arra mentem és tegnap csináltam windows insiderrel, de ezek szerint akkor rosszra mentem. -
shaggy
aktív tag
Mi az a redstone?
Nekem kb 2 hete van windows phone így még nagyon nem vagyok a témában jártas.
windows insideren keresztül raktam fel. Máshogy nem ment és tegnap felrakás után rögtön ki is írta van frissítés és ez ment fel azóta ez van.Hogy tudok akkor helyette egy stabil hivatalos wm10 rakni ha ez nem megfelelő?
-
shaggy
aktív tag
sziasztok!
Van egy lumia 930 telom pár napja tettem fel rá a wm10.
Pár kérdésem lenne a rendszerrel kapcsolatban. A 3 gombsor rezgését hol tudom kikapcsolni, mert sehol nem találom? A gépház extrákba kellene szerintem lenni, de nekem ott nem szerepel.A magyar nyelvű billentyűzetet szótárt nem nagyon tudok letölteni. a gépházam félig angol félig magyar :d
De ezeket leszámítva meg vagyok elégedve vele nekem nem is merül jobban mint a 8.1 alatt.
minden a legfrissebb rajta és ez a build számú rendszer van rajta: 10.0.14295.1005 -
shaggy
aktív tag
Lumia 930 tudnátok pár infót mondani akinek esetleg van vagy bvolt.
Erőssége, gyengesége?
-
shaggy
aktív tag
-
shaggy
aktív tag
Sziasztok!
Elgondolkodtam a telefoncserén jelent pillanatban egy xony xperia M2 készülékem van igazából olyan nagy baj még nem is volt vele. az utóbbi időben csinálja h nem mindig akarja lejátszani a videókat amit felveszek illetve néha belassul.
És gondoltam lecserélem egy microsoftos lumiára még pedig a 640 XL esett a választásom.
A kérdésem az lenne szerintetek jó lenne a csere szóval a lumia megbízható készülék?
Még nem volt androidon kívül más készülékem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest