- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
this is life
Ármester
válasz w.miki #95815 üzenetére
Ha nem torolted az alkalmazas listaban kellene lennie ,ha torolted akkor aruhazbol ,vagy az appx4fun-rol (ez utobbi dev unlock [fejleztoi beallitasok] utan telepitheto ) . Mar mint akkor kell igy telepitened , ha nem az aruhazbol raknal el app-ot.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
this is life
Ármester
válasz w.miki #95812 üzenetére
Esetleg innet letoltheted appx4fun/contacts+message backup bar ez xap formatumu , de elvileg w10m alol developer modban telepitheto ...de a fentebb emlitett adatatvitel app-al is le tudod menteni egy fajlba a nevjegyzeked ...
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
scyllarus
veterán
-
this is life
Ármester
válasz w.miki #90770 üzenetére
Gdrive-ba csak kliens appal tudsz menteni kepeket es egyebeket ... miert nem jo a onedrive ? A fiokok koze hiaba veszed fek a google-t attol a felho tarhelyuk nemmlesz alapbol elerheto (ez nem droid ) ..
zsoltzsolt
O a java mar meg van eddig 200 appot szamoltam ossze morgyi naná hogy bele szamitanak az ms appok azok nelkul csak felkaru orias lenne a wp rendszer.
De hogy ne csak verszivas legyen , outlook mar vagy negyedszer frissult ugy hogy nem halt le a csempe az appok is mukodnek eeeeees vegre a hosszu í bug javitva lett az outlook postaban , a terkep adatbazis is frissult....stb,ezek utan mondjatok hogy nem csinalnak semmit sem .. amugy inkabb az lesz gaz hogy mire jon az rs2 addigra egesz szepen gatyaba razzak az rs1-et , azutan upgrade (bugositas) es megint kell vagy fel ev mire azt is rendbe rakjak ...Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
starr
őstag
válasz w.miki #78590 üzenetére
Rakjál bele sd-t, ha több hely kell. Az 530-nál nem is értem azt a 4gb belső tárhelyet. Vagy kaptd le a gmailt, majd rakd vissza, akkor újra 0-ról indul. Ezt már én is tapasztaltam, de nekem sosem volt 150mb-nál több. Gondolom nem törli le a hülyéje a 7 napnál régebbi leveleket.
-
blakey
titán
válasz w.miki #61488 üzenetére
Simán szinkronizálod a Gmail fiókodból, semmit nem kell tenned.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!