- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ralond
tag
-
onlineair
tag
Ennek sokan nem fognak örülni: [link]
-
onlineair
tag
válasz zsoltzsolt #91403 üzenetére
bocs, megtaláltam.
-
karway
csendes tag
Fitbit + W10M
Never Settle
-
akos86
aktív tag
Sziasztok!
Lumia 520-as telefonra lehetséges e felvarázsolni a windows 10-es rendszert?
3dfx, gone but never forgotten...
-
akos86
aktív tag
válasz Ralond #91408 üzenetére
Legfőképpen azért szeretném mert Messenger alkalmazás sajnos nem működik 8.1 rendszer alatt :/
A frissítési tanácsadó illetve a windows insider sem engedi frissíteni a telefont windows 10-re egy lumia 640-nél ez nem volt gond.
[ Szerkesztve ]
3dfx, gone but never forgotten...
-
EmThor
addikt
Sokat gondolkoztam, hogy kevesebb az app windows phone-on, ezért kíváncsiságból előszedtem a régi galaxy note 2-t. Mert ugye alapvetően telefon-telefon, legyen az androidos vagy wp, szóval jórészt az appok a mérvadóak. Egyrészt xbox app, onenote, ilyesmi ugyanúgy van. Ami androidon nem tetszett, igy visszatérve: youtube (mytube sokkal jobb, nincs reklám), twitter (androidon a hirfolyamot telerakja ismeretlen "ajánlott" csatornákkal), greader mar sajnos nem úgy működik ahogy regen, facebook-kal is volt valami nyűgöm, persze droidon elorebb tart. Szoval lehet szep jo, előrehaladott, sok appos az android, ha szinte minden programban reklám van, idegeskedés. De ez csak a magánvéleményem, nem akarok vitat kelteni, csak le akartam irni, hogy sokan mennek vissza droidra, várják mint rendszervaltaskor a nyugati áldást, aztan jön a meglepetés. Szal a wp cuccokkal elégedettebb vagyok szemely szerint. Persze nyilván akinek mas az igénye az úgyis oda fog menni ahol a kellő appok vannak.
[ Szerkesztve ]
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz EmThor #91412 üzenetére
Az összehasonlítással semmi gond, csak azzal, hogy...
Egy 2012-es 1,6 GHz-es, 4 core ARM Cortex a9 lapkára épülő készülék, manapság még belépőszintnek is röhejes, ami éppen ki tud magából préselni kb 10-12K antutu pontot. Támogatása megszűnt, erősebb hardverre készülnek már több éve az applikációk.
Értsd: Egy 20-30 ezres olcsó telefon is 3X erősebb hardverrel rohangál ki a piacra, mint amikor ez csúcsnak számított. pl ez is....
Amiket meg leírtál problémát, szinte nem is létezik, mert van helyette másik "50" megoldás.-----------
#91413) hroberto
Arról nem is beszélve.
[ Szerkesztve ]
-
Rocsesz79
tag
Sziasztok.
Nemrég fel frissítettem a lumia 930-at win-10re.
A kérdésem az lenne hogy hol találom meg benne a hívás tiltásokat?
A rejtett számokat szeretném letiltani!
Előre is köszönöm! -
Rocsesz79
tag
válasz zsoltzsolt #91416 üzenetére
Köszönöm szépen.
Megmentettél több millió agysejtemet! -
zsamiatt
őstag
múltkor keresett valaki nyomtatóhoz progit. Én most kipróbáltam a canon nyomtatónkkal a Printhand alkalmazást. A teszt oldalát kinyomta megfelelően. A többi része fizetős azt nem tudtam még tesztelni.
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
Petester
senior tag
Valaki tud linkelni vagy infót adni, hogy a creators update milyen változást hoz a mobil szegmensbe? Most próbáltam keresni, de csak pc-re találtam meg.
Ami a múltból nekem megmaradt és használnám az az éjszakai "szín" mód.(ó\_!_/ó)
-
scyllarus
veterán
válasz Petester #91420 üzenetére
Az éjszakai mód tényleg jó, nekem PC-n már fent van, érezhetően kevésbé fárasztja a szemet.
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
De jó, közben meg azt olvasni mindenhol, hogy a W10 legnagyobb frissítése lesz...
Mindegy, ezzel nem sietek előre, 25-én kiderül."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Joker88
őstag
és akkor most nem lesz új build,ami havonta szokott jönni ?
erről nem hallani ? azt tudom,hogy április vége felé (hamindenigaz) jön a Creators Update a mobilra..In loving memory of Garrett Lockhart
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz zsoltzsolt #91424 üzenetére
Valami CUmi biztos lesz benne, mert mindig szokott lenni....
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
scyllarus
veterán
Én egy oldalról szoktam tájékozódni, a windowscentral.com-ról.
Pár napja eltűnt a főmenüből a Windows Phone (ott még így hívták).
Nekem ez is egy jelzés..."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz scyllarus #91427 üzenetére
Az mspoweruser-en még fent van, de a magyar winmagazin blog megszűnt Amúgy se volt túl aktív, de értelmetlenné vált gondolom a szerver fenntartása ( jogosan ). Én most kivárok, de jövőre nagy valószínűséggel pattanok a platformról ( pedig nagyon tetszik a design), ha csak nem drukkol elő valami hatalmas nagy fejlesztéssel ( amit azért kétlek, [de ki tudja] ) Valószínű az IOS, de lehet megelégszem egy P10+ - al ( ami kicsit sem hasonlít az előbbi termékre ), csak félek a támogatottságtól...ezért hajlók inkább az almás termék felé..
-
starr
őstag
válasz zsoltzsolt #91424 üzenetére
Verziószámban.
-
karway
csendes tag
hogy a sok negatívum mellett azért legyen kis pozitívum is, vannak akik így gondolkodnak/próbálkoznak, már ez is nagy szó a W10M kapcsán:
Never Settle
-
Over567
aktív tag
Van már valami alternativa a böngészős Face üzenet témára? MS nem updateli vissza az fb-jét hogy müködjön?
Xbox Tag: TheStevie / Origin: SirHedge / Uplay: Sir_Hedge / Steam: Sir_Hedge
-
őstag
Én is búcsúzok...
- az aki legfőképpen tények szóval kergette őrületbe a naivakat már 2016. év első negyedévében
- az aki felháborodott a bilianyagos L950-en... már megjelenésekor... a döbbent szakmai sajtóval együtt... és értetlenül szemlélte a műanyag vackot.... és már mondta, hogy itt a vég, mert a többi teló elvileg csak ennél gagyibb lesz... Nem is váltott.
- az aki néhány német szakmai cikket lefordított... persze az sem hozott felvidulást
- az aki pimaszul azt mondta az okosoknak, hogy küld nekik italt, ha még a Windows-nál maradnak.. De az érintett okosok már elódalogtak'
- az aki Hitler hitegetett csodafegyveréhez hasonlította az UWP-t, már az elején. (Jesus... ennek is hányan bedőltek)
- az aki szerint a mobil világ meg nem értett linuxosai gyorsuló ütemben halnak ki... Bár ezt elsőnek valaki más mondta... de nagyon találó
- az aki szintén többször mondta, hogy az itteni vitázok egy része olyan, mint azok zenészek, akik a legenda szerint a Titanic süllyedésekor tovább játszottak.
- az aki mosolyogva nézte, hogy maroknyi kisebbség lelkesen átnevezi a többségi felhasználók topikját és funkciójában bétatesztelős' topikra változtatja... A Windows-os telefont használók nagyon nagy részének nem volt gondjuk, így posztjuk sem... Értsd: 8.1-es nagy többség.Tisztelet azoknak akik közben a helyzetet felismerve szelídültek meg és a földön járva... azért próbálták tovább segíteni a közösséget a W10M-es zavarosában. Együtt sírtak.. és néha nevettek.. kínjukban. Abban a helyzetben az ő munkájuk sokak számára életmentő volt.
Név nélkül még mindig csak sajnálom azokat akik Surface témában vagy más kispályás gyártókról linkelgetve kergetik az álmokat... de hát lelkük rajta. Ez már bő 1 éve is vicc volt, de az utóbbi hónapokban már ciki.
Jó érzés volt 2 ember köszönő levele, akiket még jóval régebben priviben lebeszéltem arról, hogy családi kasszából Windows-ra áldozzanak... bármivel is ámították itt a többiek. Elégedett másik platformos felhasználók lettek.
----
P9-re váltottam... nem nagy izgalom, hiszen az L925 mellett másodlagosan droid-ot használtam
A váltásnak nem az volt az oka, hogy az L925-el bajom lenne... hiszen én buta telefonnak használtam, FB-n sem vagyok fent... a Vibert is csak heti 1-2 alkalommal nézem meg. Tehát csak email, net, eseti navigáció, fényképezés... és naptár... mindezt céges exchange-el VPN mellett... ez utóbbit azért emeltem ki, mert ezt az utolsó feature-t (normális VPN) jó pár év lemaradással az utolsó 8-as kapta meg... szóval már akkor is voltak gondok.
Érthető, hogy a világ nagy része nem akarja sem fél bután (8.1) sem pedig funkció szegényen (W10M) használni a telefont.Ok: a P9 most került értelmes árba bő 130 eFT... sokáig gondolkodtam egy alig drágább iPhone SE-n is... de aztán nem akartam egy új OS-t megismerni.... és nem akartam, hogy erről a lehetőségrő lecsússzak... a P10-nek sajnos már elől van az ujjlenyomat olvasója... így az nem lett volna opció.
[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
k-adi
nagyúr
válasz bluemirage #91436 üzenetére
Pacsi! Én is lumia925ről váltok p9re amint megjön a fizum... tali a p9 topikjában
bár butatelefonnak azért még elmegy a kis lumia, amolyan tartalék vagy "fesztivál telefonnak", de elsődlegesnek már határozottan nem (ezért is fogok én is váltani nemsokára)
-
Bogyó bá'
nagyúr
Minden jót topiktárs, mi még - páran - kitartunk! Bízunk a CU(mi)val kikövezett szebb jövőben. Ugye?
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
sunpower
tag
Én még ugyan kitartok, de ki tudja meddig.
Előttem is most húzták le a rolót mert 830-asom van......
Kb. 3 évente váltok telefont, így még van egy kis ideje.
Egyik örök életében win-es barátom múlt héten vett egy xiaomi-t. Bár utálja a droidot, meg az akksija sem cserélhető, de ég és fölt sebességben, stb.
Hát így kell példásan kinyírni egy platformot ami akár hosszú távon is jó lett volna. -
Joker88
őstag
válasz Partyface007 #91440 üzenetére
ahogy nézem..
" Here is the full list of supported devices below:Alcatel IDOL 4S
Alcatel OneTouch Fierce XL
HP Elite x3
Lenovo Softbank 503LV
MCJ Madosma Q601
Microsoft Lumia 550
Microsoft Lumia 640/640XL
Microsoft Lumia 650
Microsoft Lumia 950/950 XL
Trinity NuAns Neo
VAIO VPB051 [Vaio Phone Biz] "forrás : [link]
In loving memory of Garrett Lockhart
-
Joker88
őstag
nemtudom, én valahogy erős késztetést érzek arra,hogy vissza a 640XLre Win10-el..
nem az én világom az Android. Igaz,egy középkategóriáson fut, ( huawei p8lite ) de valahogy idegenkedek a droidtól...
csak ikonok és semmi más, míg a WP-n...
persze, stabil,meg gyors,csak valahogy na...In loving memory of Garrett Lockhart
-
PuMbA
titán
válasz Partyface007 #91440 üzenetére
Nem erősítették még meg
-
psg5
veterán
-
kiskakas
senior tag
Tudnatok abban segiteni,hogy hol kovetheto az ujonnan keszult kepek/videok aktualis feltoltese a Onedrive-ra? Regen a Fenykepek beallitasai kozott nyomon lehetett kovetni, most viszont fel oraja nem talalom.. koszonom!
-
Xantal
tag
válasz sunpower #91439 üzenetére
Én is maradok. Van a családban android, almás telefon, de ha a kezembe veszem pár perc után hidegrázás jön rám. Nem érdekel sem az ára, sem a sebessége, se a rajta futó appok száma. Nem szeretném egyiket sem naponta többször kézbe venni. Amit mások írnak, sajnos látom én is. Nem várok semmire, csak használom a 950-em. Azért néha megdédelgetem a 730-am is, amit a mai napig imádok. Ha pedig minőség kell, van egy 930 is a fiókban. Néha belepróbálkozom a különböző körökbe, majd vissza a hivatalosra. Nekem ez a telefon. Jó éjt mindenkinek, bármilyen telefon ébreszti reggel!
GI
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Lexus, Toyota topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Call of Duty: Black Ops 6
- Crypto Trade
- LEGO klub
- Autós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest