Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
-
A legvékonyabb címére hajt az Infinix?
ma Állítólag 6 milliméternél vékonyabb készülékházzal rendelkező telefonon dolgozik az Infinix.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Íme a Frostpunk 2 nyitánya
gp A kezdő animáció mellett egy rövid trailert is kaptunk, ami néhány tényet mutat be a folytatásról.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
Lumia 625, Kingston 2 GB-os SD kártyát berakom semmi. Újraindítom, semmi. Hmm mondom akkor átformázom gépen, exFAT-ból lett FAT32, semmi. Hmm akkor legyen sima FAT, semmi.
Hmm csak nem a foglalat rossz? Tabletből Samsung EVO kivesz, berak, jön rögtön a kis SD kártyát észlelt üzenet, mindent lát jól.
Kingston-t visszarakom semmi. Mi a fene lehet ez?Switch Tax
-
Zsoleszhun
addikt
válasz MasterMark #69052 üzenetére
A kingston memóriakártyáival rengeteg gond van, más telefonos topikban is szidják rendesen.
¯\_(ツ)_/¯
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Zsoleszhun #69053 üzenetére
Leginkább az innen-onnan, kínai webshopból rendelt hamisítványokat.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
gemini
aktív tag
-
saby97
tag
Van valami mód a hálózat fix beállítására?
Arra gondolok, hogy gyakran csa edge-re csatlakozik automatikusan, ha kicsit arrébbmegyek, átvált 3g-re, aztán néha fogja néha visszavált edge-re. Olvastam a ##3282# kódos megoldást, de lumia 900-nal működött a leírás szerint, 8.1-én nekem mar nem (L532).
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Régebben kérdeztem de akkor nem tudott senki választ adni, talán most: otthoni wifire csatlakozás automatikusra van állítva, amivel nincs is gond addig, amíg nem kapcsolom offlinera, ilyenkor hiába kapcsolom be a wifit, az én routeremre nem akar csatlakozni, ezek után a repülőt kikapcsolva pedig csak manuálisan lehet rákapcsolódni. Mindkét wp telefonnal ez van.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
saby97
tag
válasz Melack #69061 üzenetére
Persze, ezt tudom, de nem oldja meg a gondom... A legnagyobb kapcsolatsebességet be tudom állítani 3G-re, de ettől függetlenül ugyanúgy 2G-re kapcsol nagyrészt, amikor a 3G jelet gyengének érzi.
A vicc az egészben az, hogy egy adott helyen edge van, 10cm-re arrébb meg fullos a 3G jel.
-
Assdak
őstag
Melyik jelenleg kapható Lumia tud QI töltést 930-on kívűl?
-
Pferi
senior tag
válasz Assdak #69070 üzenetére
Tudja. A gyári hátlap qi töltésre alkalmas, teljesen jól működik eredeti Nokia töltővel és kínai gagyi qi töltővel is.
Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
SOAD19
addikt
Hali!
Csak kíváncsiságból... 8.1 alatt már nem nagyon lehet elérni, hogy a csempék ne legyenek átlátszóak? Kíváncsiságból ki akartam próbálni, hogy milyen volt korábban, mikor még nem volt háttér állítási lehetőség és átlátszó csempék. A hátteret kinyomtam, de nem annyi változott, hogy témaszín lett a hátterem. Jó pár app-nál próbáltam a beállításánál megkeresni, hogy állítható-e, hogy átlátszó csempe legyen, vagy,sem, de nem nagyon volt ilyen beállítási opció.
Ne is nagyon próbálkozzak, ez már a múlté?Köszi!
Eladó új Barton tropical óra szíj fekete és fehér színben.
-
lEninpApA
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Magam is windows phone használó vagyok,egy év Nokia Lumia 720-as telefonom van és semmi bajom nincs vele..egy dolgot leszámítva...
A Blizzard kiadott telefonra is egy játékot,nevezetesen Heartstone-t. De csak androidra és ios-re. Mivel magam is eléggé nagy fanja vagyok és játszok kb napi 1-2 órát,adott a kérdés megéri-e ezért telefont cserélni. Nagyon tetszik a windows phone kezelhetősége és egyszerűsége de ugyanakkor számomra ez egy nagyon zavaró tényező,hogy nem tudok rajta ezzel játszani. Időt is tudnék spórolni vele utazás közben. De adott a kérdés és hátha tud róla valaki valamit,Windows 10-re esetleg elérhető lesz-e?Sok olyan fórumot láttam ahol írták,talán ott lehet még esély,bár olyat is látni,ahol azt írják egyáltalán nem fog WP-re megjelenni.
Tavaly úgy vettem a telefont,hogy úgyse játszok rajta csak gépen de most mégis eléggé zavar,hogy az egyik kedvenc játékommal a haverok tolják én meg itthon a gépen. De az androidról meg nem hallok jókat rendszerügyileg,ios készülékbe meg nem akarok ára miatt sem befektetni.
Hab a tortán,hogy érdeklődésképpen elmentem egy használt telefon üzletbe,mennyiért vennék be a telefont,és egyből el is hajtottak mikor kimondtam a nevét.
Ötleteket,tanácsokat szívesen várok és bocsi az offért
-
boxfan
tag
Sygic navit használóknak:térkép frissítés van...
Vernee Thor,Xiaomi Redmi 5
-
gege547
tag
válasz saby97 #69063 üzenetére
Ezzel nem tudsz mit csinálni. Az a gond hogy nincs normális 3g lefedetség így amikor a csillagok együtt állnak és a szél is jó irányba fúj van 3G hálózat amúgy meg nincs. Nálunk is ez a gond (nekem spec nem gond) sőt még LTE re is átvált mert a szomszéd településen van és néha átér ide is. De ezt droid is csinálja nem telefon függő. Ha állandóba kell neked a 3g akkor hagyd bekapcsolva és ha tényleg használná a telefon akkor megpróbálja magát rákapcsolni. Ha nem kell kapcsold ki és élvezd az üzemidőt. A 10 centi lehet sok is. Attól függ mennyire van leárnyékolva a hely és/vagy mennyi interferencia van. Nagyanyámnál például 5 centin múlik hogy van e egyáltalán térerő vagy nincs.
-
F.B.I.
veterán
válasz gyurkikrisz #69062 üzenetére
Akkor repülő mód.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
saby97
tag
válasz gege547 #69077 üzenetére
Szimplán az a baj, hogy nem lehet 3g only módba kapcsolni a telefont. Jó szöveg ez a csillagokkal 😃, de a gépemen is mobilnetet használok, mármint usb modemmel meg egy tp-link mr3420-szal, ha a modemet automatikus választásra állítom, össze-vissza váltogatja a hálózatokat, ha fixen 3 vagy 4g-re állítom, akkor szépen jön a manuálisan kiválasztott hálózat.
[ Szerkesztve ]
-
laracroft
aktív tag
Sziasztok!
Régebben mintha több mentésem is lett volna a telefonomról a Onedrive-on, nem csak az utolsó!
Jól emlékszem vagy mindig csak az utolsó mentést tudom kiválasztani / vagy user error??köszi
-
Pferi
senior tag
Szerintem is egy droidos tablet lenne a megfelelő. 7" 1280*800 felbontással.
Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
tyan
senior tag
Másnál is dobálja a hibaüziket szinkronizálás során az Outlook vagy csak nálam bolondult meg? Ma kezdett el szarakodni.
-
SOAD19
addikt
Nekem is jó ideje kínlódik/-ott mind telefonon, mind asztali gépen firefox alatt. Viszont jó pár hete telefonon megszűnt, és pc-n pl. Chrome-mal nem dob ki hibaüzenetet, de FF-szal még mindig kínlódik. Megoldással nem tudok szolgálni sajnos, de hátha megjavul idővel nálad is.
[ Szerkesztve ]
Eladó új Barton tropical óra szíj fekete és fehér színben.
-
chipesz
őstag
Nekem is furán működik. Ha mobilon a Windows 10-es Outlook Mail-ben megjelölök egy üzenetet, akkor az nem látszik sem böngészőből, sem más kliensből. Illetve, ha PC-n a Kedvencek sávról nyitom meg az Outlook.com-ot, akkor ezt írja ki:
"Bejelentkezési hiba
A(z) Outlook.com nem tudta bejelentkeztetni fiókjába. Próbálkozzon újra később."
Ha újra rákattintok, működik.
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
Polllen
nagyúr
Sziasztok!
Az mennyire feature, h hr után a backuphoz a kezdő beállításoknál authenticator kódot/hívás/sms-ben küldött kódot kér, de nem férek ezekhez, mert a varázslóból nem lehet kilépni?
Mi a megoldás? Mert pl. E-mail opció nincs, amihez hozzáférnék máshonnan. Kiválasztottam a mégsem kérek helyreállítást, de legközelebb?
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
germinator66
aktív tag
Az mitől van, hogy outlook fiókkal, ami egy WP teló Microsoft fiókja, az email-ek esetén a levelek megérkeznek a telefonra, de pl. amit törlök a szerveren, az megmarad a telefonon. Ha a telefonról törtöl, akkor eltűnik a szerverről, tehát mintha nem szinkronozna a telefonon rendesen.
Hard reset előtt működött, utána csinálta ezt, és újabb hard reset sem segített.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PlayStation 5
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft