Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Hirdetés
-
Íme a Silent Hill 2 Remake első másfél órája
gp Egy japán streamernek köszönhetően megnézhetjük, hogy fest a játék felújítása.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
-
spider80
őstag
válasz AeSDé Team #69749 üzenetére
Kb ősz vége felé.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
NoNick
tag
Sziasztok! Lehetséges a webes Here térképen megtervezett útvonalat szinkronizálni a telefonra Here fiókon keresztül? Vagy akárhogy?
-
no1r
őstag
válasz macika69 #69756 üzenetére
a magyar "újságírókat" el kéne küldeni inkább bányába az írást meg mondjuk a szomszéd Marika nénire bízni kedves Mónikák helyett. ennyit ér a szakmai tudásuk, ezért is írtam idézőjelbe az újságíró szót.
(#69760): itt most nem is ez a fő kérdés, hanem hogy ostobaságokat írt a cikkbe az ember.
[ Szerkesztve ]
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
macika69
tag
válasz #40993792 #69761 üzenetére
Mint tudjuk a remény hal meg utoljára. Az első pofont a WP7-es telefonommal kaptam (L710). Most nem ilyen pofon (hardveres) fenyeget, egészen másból van elegem. Történetesen, hogy normális appok alig vannak ezen platformon /legyen az akár fizetős is/ , arról nem beszélve, hogy nagy része jóval később vagy sosem jelenik meg, mint Andoridon vagy IOS-en.
-
macika69
tag
válasz #40993792 #69762 üzenetére
Tudod egy baj van a lumia telefonokkal. Alsó kategóriában még elmegy, lásd anno L520-as, a legtöbbet eladott típus. De mi van a felső szegmenssel? Pl L1020 és társai? Az új felső kategóriások szerintem eléggé túl vannak árazva, igaz más platfornom is, de ott ez megszokott. Értékállóságban a lumiák sehol sincsenek, ez tény.
[ Szerkesztve ]
-
-
tomboy0013
veterán
válasz macika69 #69760 üzenetére
Mivel nem lesz Windows Phone 10 ezért az biztos nem fog semmit megmenteni. A Windows 10 Mobile-nak van esélye. Ez sem 1 éven belül fog megtörténni, de szerintem vonzóbb lesz az emberek számára a 10-es Windows mint az eddigiek. Nem azért mert jobb, hanem mert agyon reklámozták már most a Windows 10 nevet. Sok ember agyába beépítik ezért sokkal nagyobb lesz az esélye a vásárló bázis növelésének, mert ugye a reklámban az van, hogy mindenen Windows 10 lesz. Megváltani 2-3 éven belül sem fogják a világot ez több mint valószínű. De lassú víz partot most. Szerintem simán ki fognak harapni egy jelentősebbnek számító szeletet hosszú távon a piacból.
-
macika69
tag
válasz tomboy0013 #69767 üzenetére
Köszi a pontosítást. Azt gondolom a Windows hazája az USA, ha ott alig tudott labdába rúgni a mai napig, akkor miről is beszélünk, pláne hosszú távon. Nem akarok vészjósló lenni ,de van egy olyan érzésem, hogy symbian sorsára fog jutni a WP is. Tényleg ne legyen igazam, mert marha drága az iphone.
-
ludsimon
veterán
Érdeklődnék a Lumia 620-at hogyan tudom közvetlenül frissíteni Windows 10-re?
Mikor rámegyek a firssítésre nem csinál semmit, azt írja friss, de közben csak 8.1 van rajta.
Win10-et támogatja, utánanéztem!undefined
-
törölt tag
válasz BobTail #69774 üzenetére
Kár, azt hittem, hogy ha a térkép megy, akkor ez is menne.
macika69: Szerintem nem kell ezen megsértődni, nem támadt le senki, csak beszélgetünk a témáról.
ludsimon: Nincs még kész mobilra. Majd ha már vállalható állapotban lesz, akkor kiadják, addig csak többet ártana, mint használna.
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz BobTail #69774 üzenetére
Mondjuk biztos rossz a hozzáállásom, de az ilyen közlekedős appoknak (nálam) pont az az értelme, hogy ne legyen offline. Lehessen belőle kinézni, mikor, mi merre hogy jár stb. Én szegedi vagyok, itt is van egy ilyen app wp-re, hibátlanul megy. Igaz ritkán használom, de akkor legyen már online, hogy aktuális legyen, azzal semmire se megyek, ha elavult infók vannak rajta, azt a megállóban a tábláról is le tudom olvasni, na az offline.
-
Phobion
őstag
sziasztok! Lumia 735-nél tapasztaltatok olyat, hogy a mobil internet kapcsolat bizonyos időközönként megszakad és csak újraindítás után lesz ismét elérhető?
(#69792) local1 - és erre létezik valami orvoslás?
[ Szerkesztve ]
-
spider80
őstag
válasz Phobion #69791 üzenetére
Ha T-mobile-os vagy, akkor a problémád sajnos nem egyedi.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
ludsimon
veterán
válasz this is life #69790 üzenetére
akkor hagyom őszre.
nem az enyém, csak segítek családtagnak. és elsődleges neki.undefined
-
spider80
őstag
válasz Phobion #69795 üzenetére
Nekem most Galaxy S6-om van,3g-n ott is csinálja,p lusz note 4 topikban is olvastam róla, meg még pár helyen. Szóval nem a lumia a fő baj,hanem a t-mobile. De szerintem repülő mód ki-be is megoldja.
-
sixabi
csendes tag
Sziasztok,
Próbáltam utána olvasni, és lehet hogy rossz következtetést vontam le...
A MS Lumia RM-1090 az egyenlő a Lumia 535 DS-sel?
vagy mi a különbség?
kösz a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Új, bontatlan 128GB- os Google Pixel 8 Obsidian
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen