Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
-
EA, Epic: félrevezetik a játékosokat, a lényeg, hogy pénzt költsenek
it EU-s panasz érkezett a videojátékos cégekre a fogyasztók becsapása miatt.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Akciófigyelő: Bemutató előtti kedvezményekkel közelítenek az új Huawei órák
ma A részletek 19-én derülnek ki, a kedvezményes időszak viszont már elindult.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
válasz gyurkikrisz #68500 üzenetére
Írták 3rd party dev oldalon, h. azért ilyen gyors mert sok alapvető JS fícsört kihagytak belőle (talán hogy még ebben az évben elkészüljön). Úgy könnyű gyorsabbnak lenni. Majd ha vissza-implementálja azokat is az MS a következő 18-24 hónapban, meglássuk mennyire fog drasztikusan visszaesni a sebessége a bejelentéskoriról.. pl. meglepően azonosra a mostani IE-vel.
[ Szerkesztve ]
-
-
A Zéé
addikt
feltételes hívásátirányítást hol tudok beállítani? T-mobil és L735 a telefon.
Apámnak kb 10 éve úgy van beállítva a telefonja, hogy ha 10 másodpercig nem veszi fel, vagy foglalt, akkor automatikusan átirányítódik a céges vezetékesre a hívás, mert ott tuti felveszi valaki. Eddig minden telefonon, és az Androidon is volt rá menü, most viszont sehol nem találom neki, tényleg csak T-Mobilos regisztrációval lehet ezt megoldani?Just a simple Lineman...
-
jim bcs
nagyúr
Elhiszem mivel én is 535-öt nyúzok, minden program megvan rá ami fontos és kellhet, tökéletes mindenre ha nem csúcs fényképeket akar készíteni. Az akksi az tökély, normál használat mellett 3-4 napot is kibír.
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
BobTail
őstag
-
INTELligent
senior tag
válasz Zsoleszhun #68509 üzenetére
Nálam is 3+ napot bírja rss,mail,fb,IE használat mellett, ami tényleg nagyon remek
[ Szerkesztve ]
Blog: https://path2phd.substack.com/ || https://500px.com/photofan96 || Strava: https://bit.ly/2QzLnok
-
ZavaBalazs
őstag
válasz BobTail #68510 üzenetére
ma sokan a game of thrones friss részének 50. perce környékén rántottak rá, te gondolom ennek a képnek a láttán. mi lesz ez, 1040 (gondolom így a 40-es széria megkezdésével már ugorják a 30-at), vagy a 940 (XL) lesz ezzel a szépséggel szerelve?
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
SOAD19
addikt
válasz ZavaBalazs #68512 üzenetére
Szerintem nem 1040, mivel csak nem fejlődnének vissza. A képen, ha jól látom nem xenon vaku van, hanem 3 led villanó.
Eladó új Barton tropical óra szíj fekete és fehér színben.
-
tomboy0013
veterán
válasz ZavaBalazs #68512 üzenetére
Ez csak egy meglepődött kövér Ninja fej.
-
SOAD19
addikt
válasz Pikkolo^^ #68517 üzenetére
Inkább jöjjön egy 20valahány mpixeles, a képi feldogozásra egy külön feldolgozó egységgel, mint a 808-asban.
Hátha gyorsabb lenne így, mint a mostani 1020-asunk. Múltkor unokatesóm óvodás ballagását voideóztam, majd mikor egy virág bolt ív alá álltak egymás után a ballagók, akkor át akartam váltani fényképezőre, hogy az kép formájában örökítődjön meg. A rokon kis csaj előtti kis srácnál (mikor ő állt a reflektorfényben) már átlőttem fényképezőbe, de pont lekéstem a kis csajról...Eladó új Barton tropical óra szíj fekete és fehér színben.
-
SOAD19
addikt
válasz ricsip #68520 üzenetére
Direkt azért vettem a 1020-ast, hogy kiváltsak vele egy alsó kategóriás kompakt fényképezőt. Eleve nem is volt fényképezőm, így gondoltam egy merészet, és megvettem a 1020-ast, ami mindig kéznél van. Kompromisszumos megoldás. Egy komoly fényképezőt nem használnék ki túlzottan.
-
Gabor8634
tag
Sziasztok
Gépröl lehet valahogy frissíteni a telót nekem egy 1020-as nokia van de nem tudom a denimre frissíteni mert mikor letölti a készülékre és elkezdi telepíteni mindig a 80188306-o hibakóddal kidob!
Meg nekem se milyen háttérképet nem rak be se zárolási képernyőt minden fekete színű
Valami ötlet valakinek ?
üdv Gabi -
Burt1793
veterán
válasz erahurka #68531 üzenetére
Francokat... nulla zoom, gyengébb szenzor, szarabb lencserendszer. Ezt tudják a telefonok. Jó, persze gondolom te a 30k-s kompakt kategóriára gondolsz (ha van olyan). Arról ne is beszéljünk, hogy a jó kompakt gépek sokkal jobban testre szabhatóak manuális módban.
Én a Panasonic Lumix TZ-30-as fényképezőnket nagyon nem tudom összemérni az itthon lévő S5-tel vagy 930-cal...
A nagy dslr gépünk meg még sokkal jobb, de azért nincs talán akkora ugrás, mint a telefon és a kompakt között.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Nemcsak a Burt1793 által említettek... pl. optikai zoom hiányzik... Ezt még a halandó is észreveszi, hanem amíg egy kompakt gép hülyebiztos, addig egy mobilhoz kell némi tapasztalat. 2013 nyarával bezárólag 14 évet kameráztam és vágtam egy kisebb stúdióban. A határozott véleményem a fotózásról pedig az, hogy elsősorban az emberen múlik a dolog. Egy jó fotós a te mobiloddal is tud jó képet lőni, de te egy profi géppel sem. A nyaralási képeket ill. a nyaralások mások bohóckodásait elnézve az emberekből a tudás hiányzik. A témafelismerés képessége, a megfelelő helyezkedés, az alapvető beállítások ismerete stb... stb... nyomják, mint süket a csengőt és kb. ennyi.
Az L925-ön minimum a WB-t kézzel kell állítanom, mert azt gyakran rosszul csinálja automatán. Míg mások észre sem veszik, hogy a végeredményen, mint valótlan színek lettek... vagy az egyes szomszédos fotók színhőmérséklete' mennyire eltér egymástól.Meliora sunt bono inimica
-
SOAD19
addikt
Szeretem a filmjeit, az alakításait az tény. Igaz, még a születésem előtt eltávozott az élők sorából, de számomra a filmjei ötökzöldek, jobban szórakoztat, mint a mostani mozifilmek, vígjátékok. Manapság alig tudok említésre méltó filmet mondani. De, lehet bennem van a hiba.[ Szerkesztve ]
-
geof23
csendes tag
Sziasztok! Van egy Samsung Gts 7530-am és ma vettem új aksit hozzá aztán a problémám az hogy rádugom töltőre és az aksi ikon helyén egy kérdőjel van miért van ez? Tudnátok segíteni ebben nekem nagyon köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
geof23
csendes tag
Természetesen az aksi utángyártott de az eredetivel megy de az már fel van pupposódva és ki kellet hajítani.
Mit tudok tenni? Hogy töltse a telefont az új aksival? -
geof23
csendes tag
Hogyan tudnék akkor frissiteni? Vagy előző verziót vissza állítani?
-
geof23
csendes tag
Akkor mit tudok csinálni? Hogy működjön a telefon? Egyébként igen igen utángyártott szar
[ Szerkesztve ]
-
geof23
csendes tag
Ja és amit vettem új aksit 6000ft-ért az kenjem a hajamra????
-
btudos
veterán
válasz geof23 #68544 üzenetére
Tudsz mást csinálni? Tök egyértelmű, hogy az új akksi nem jó, ha boltban vetted, vidd vissza.
Nem en fizettem... Attol meg ami szar az szar marad, nem neked akarok rosszat, csak tenyszeruen kozlom, hogy ez az akku nem lesz a baratod.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
geof23
csendes tag
Mondjuk nem te fizetted...... És ha nem adják vissza pénzt akkor mit tudok csinálni?
-
geof23
csendes tag
Az ember ide azért jön hogy segítséget kérjen aztán semmit nem kap szép egy undorító világot élünk!!!!!
-
törölt tag
válasz geof23 #68546 üzenetére
Nincs olyan, hogy nem adják vissza a pénzt. Legyél erélyes és határozott! Az elállási jogoddal még akkor is élhetsz, ha teljesen üzemszerűen működik a termék. Magyarul jogod van meggondolni magad bizonyos időn belül. Mivel ma vetted, így nem is kérdés, hogy mehetsz vissza az akksival, verni az asztalt a pénzedet követelve.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Steam topic
- Gumi és felni topik
- EA, Epic: félrevezetik a játékosokat, a lényeg, hogy pénzt költsenek
- Hálózati / IP kamera
- Mesterséges intelligencia topik
- Lightyear - befektetési app
- Nincs elég CPU-ja a garanciális cserékhez az Intelnek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen