Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 90 Lite - tárgyalótermi dráma
- Egy tucat Galaxy vált One UI 6.1.1-re
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Egy óra, két rendszer
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Novemberre halasztották a Mirthwood megjelenését
gp Eredetileg ezen a héten érkezett volna a teljes kiadás, de további időre van szüksége a készítőknek.
-
Kihívót kapott a legolcsóbb Redmi
ma A Tecno Spark 30C még ránézésre is a Redmi 14C ellenfelének készült, de a hardver is igen hasonló.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jim bcs
nagyúr
válasz Pikkolo^^ #69402 üzenetére
Mikor már közel 0-a forint van az egyenlegeden, ám ilyenkor egyes szolgáltatóknál az egyszeri hívott fél úgy érhető el, hogy ugyan hívást kezdeményezni már nem tudsz de egy sms-t vagy nem fogadott hívást küld a rendszer a delikvensnek melyben tájékoztatja arról, hogy Y csevegni akar vele hang alapon.
[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
Clemi
veterán
válasz gyurkikrisz #69398 üzenetére
Nekem is rendesen működött, ha volt adatforgalom a telefonon. A PC-n egyszerűbb volt keresni az alkalmazások között, és onnan indítani a telefon felé az alkalmazást. Erről a Store átalakításról lemaradtam, de az tuti, ha én lennék a főnöke a fejlelsztő csapatnak, ezért a munkáért amit összehoztak már a dobozaikkal kullognának a kijárat felé.
Gyakorlatilag nemhogy telepíteni nem lehet alkalmazást a netről, de megtalálni se lehet szinte semmit normálisan. Komolyan mondom, ahogy halad az idő és közeledik az átállás a W10 rendszerre, úgy lesz egyre szarabb minden az MS alkalmazások körül. -
törölt tag
-
Polllen
nagyúr
Ha sms-t küld, az tiszta sor, jön az sms csengőhang. A nem fogadott hívás, ha úgy működik, hogy egyet csörget, majd bont, akkor lehet azért nem hallod, mert nekem pl. egyet rezeg, aztán jön a csengőhang. Szóval mire kezdődhetne, már vége is a hívásnak.
Olyan tuti nincs, hogy nem fogadott hívás értesítési hang.
De az értesítési központban nézd meg, mi van társítva a hívásokhoz. Hátha valamit pluszba hozzá lehet adni.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Clemi
veterán
Valakinek sikerült mostanában webes felületről alkalmazást telepíteni a telefonra? Vagy ez a feautre megszűnt létezni?
A windowsphone.com oldalon most vajon merre vannak a telepített alkalmazásaim? Sehol nem találom, mert a korábbi vásárlási előzmények menüpontból, most egészen más felületre visz, ahol ráadásul csak homokórázik és nem tölt be semmit. -
tlac
nagyúr
Tudtok esetleg valami ismert szoftveres hibát, amikor lefagyhat a zárképernyő?
Vagy hardveres hibám lehet a 640-emnek?[ Szerkesztve ]
-
neil_mullen
aktív tag
sziasztok!
a mai napon vettem egy lumia 532-es telefont, de mivel ez az elso dolgom a windows phone-nal lenne pár kérdésem:
1. ha jól tudom a windows phone 10 még nem jött, csak a preview. érdemes feltenni már most?
2.ez egy ajándék telefon volt ami a raiffeisentől. a garijegye nincs lepecsételve, viszont a postai csomagoláson rajta dátum meg az imei. elég ez ha pl. intézni kell a garit?
Privát üzenetre illik válaszolni!!!
-
Melack
veterán
válasz neil_mullen #69414 üzenetére
1. Nem
2. Raiffaisent/Microsoftot kérdezd megEx-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Melack
veterán
válasz neil_mullen #69416 üzenetére
Pontosan mire gondolsz? Azt ne felejtsd el, hogy itt a memóriakezelés sokkal jobb, a rendszer csak annyit eszik, amennyire feltétlen szüksége van. Egy 535-ön néztük, hogy vmi 250Mb-ot evett.
A win10 alapvetően fejlesztői változat, napu használatra nem javasolt.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
neil_mullen
aktív tag
válasz Melack #69417 üzenetére
igen lehet hogy csak rossz beidegződés az android után hogy mindent le akarok gyalulni... igazábol a lényeg az hogy már most találtam számos dolgot (face, twitter) amit 100% hogy soha nem fogok használni, gondoltam minek foglalja akkor a helyet..
-
Melack
veterán
válasz neil_mullen #69418 üzenetére
Ha le akarod szedni, szedd nyugodtan. Később feltehető bármikor.
-
valaki_xy
tag
válasz neil_mullen #69420 üzenetére
Tárterületsegéd, de ha törölni akarsz, akkor elég csak hosszan nyomnod az adott alkalmazásra az alkalmazáslistában.
[ Szerkesztve ]
-
psalm69
csendes tag
válasz neil_mullen #69420 üzenetére
A törölni kívánt alkalmazásra nyomj hosszan és akkor előjön egy menü ahol tudsz törölni.
-
neil_mullen
aktív tag
Melack, valaki_xy, psalm69, köszi a válaszokat. bocs a hülye kérdésekért csak még nem minden egyértelmű. jól sejtem hogy google maps nincs? viszont akkor ez mi? mert a telefonos store ba nem talál semmit.. (vagy csak magyarországon nincs?)
-
Melack
veterán
válasz neil_mullen #69424 üzenetére
3rd party. Here Maps/Drive ami "natív"
-
Melack
veterán
válasz neil_mullen #69426 üzenetére
Arra van a Futár alkalmazás. Meg a Here Transit.
-
nicu71
addikt
válasz neil_mullen #69428 üzenetére
azt nem lehet,arra mindig a bing jön be,viszont nemcsak a web-en hanem a telefonon is képes fájlokat keresni! Jó dolog!
Viszont az internet explorerben be lehet állitani a google -t keresőnek/beállitásokban/valamint hivatalos google appot is lehet használni keresésre"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
zozor76
tag
Üdv! Mitől lehet, hogy a hívásátirányítást nem lehet kikapcsolni? Azt írja, hogy a funkció pillanatnyilag nem elérhető, próbáljam később. Ez megy délután óta. Erre nem létezik valami billentyűkódos lehetőség?
-
-
zsoltzsolt
addikt
válasz neil_mullen #69428 üzenetére
Igen, de alapértelmezett keresőnek a böngészőben be lehet állítani a google-t.
-
neil_mullen
aktív tag
nicu71, zsoltzsolt, igen azt már megtaláltam. csak ezzel a keresés gomb nagyon praktikus lehetne.. csak a bing meg olyan hülyeségeket talál... a netem találtam valami trükköt hogy oroszra kell valamit beállítani és akkor google lesz bing helyett, de inkább nem próbáltam meg.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz neil_mullen #69434 üzenetére
Na, akkor Putyin nem Bingel mással 😁
-
duo
őstag
Csak részben ON de azért megkérdem: droidon a HERE driveot hogy kell beállítani? telefonon tesómnak aki kevéssé müszaki/informatikai talentum, távgyógyítással próbáltam bekonfigolni. regisztráltunk letöltötte a Magyarország térképet aztán a program azt mondta hogy Berlinben van. De sajnos nem; továbbra is Magyarországon... a navigáció nekem fehér folt, minthogy nem vezetek igazán szükségem sincs rá. Sosem navigáltam.Telefonon ennyire jutottunk aztán németre váltott a nyelv azzal meg egyikünk sem bír. (és igen csak a magyar térkép van letöltve.)
használja a cuccot valaki párhuzamosan a két platformon? Ha igen, segítsen már kicsit legyenszíves. köszönöm szépen.[ Szerkesztve ]
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
-
MrCsiT
addikt
Ez szakmai infó is, így belinkelem, hátha más sem értesült róla, csak tapasztalati úton, legalább magyarázat legyen rá..
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
spider80
őstag
Szabad ég alatt kéne kipróbalni. Az a gps lényege hogy a vevőnek szabad rálátás kell a műholdakra. Beltérben ez elég problémás.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
duo
őstag
válasz Partyface007 #69442 üzenetére
oké na majd törlöm az adatokat és újrakezdjük
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
razzorr
őstag
Üdvözlet. Sajna kezd meghalni a 720-am és sürgősen vennem kell egy telefont,nem tudok őszig várni már.
Flottában veszem és vagy a 640 (22rugó) vagy a 735 (35rugó) lenne.
Melyik vajon a jobb választás? Ami számomra fontosabb a jó üzemidő és a jó kamera. Ha jól olvasgattam, ezekben talán jobb a 735. De ér annyival többet? Vagy ha már a 640-re MS feliratot nyomtak,az jelenthet vajon valamilyen többletet a jövőben? Nem tudok dönteni. -
ArsenalF
aktív tag
válasz razzorr #69446 üzenetére
Nem rég volt nálam pár hétig egy 640. Sajnos a 735-el nincs tapasztalatom én csak a 800,920,1020 vonalon mozogtam eddig, de azokhoz képest szerintem gyenge volt a kamera. Illetve a kijelzővel sem voltam elégedett látszódtak ilyen "rácsok" rajta ha bizonyos szögben bizonyos fénynél tartottad. (aztán kipróbáltam egy 532-t ami mégrosszabb volt de az már más tészta). Szóval nekem nem jött be a 640, pedig nagyon dícsérték mindenhol... Esetleg valami használtat őszig?
-
MrCsiT
addikt
válasz cattus #69317 üzenetére
Zárszóul a biztonsági mentés témakörhöz: nincs semmiféle ló: ilyen szintű "biztonsági mentés" elkövetéséért, amiből nem lehet helyreállítani, szerintem bármely cég páros lábbal rúgná ki a rendszergazdát.
Jah, hogy mi csak "userek" vagyunk?! Én kérek elnézést..[ Szerkesztve ]
-
MrCsiT
addikt
válasz razzorr #69446 üzenetére
jim bcs: biztosan biztonsági okokból nem lehet letölteni, nehogy meghekkeljék a csomagot.
razzorr: ha teheted, menj be egy MediaM-ba, és fogd a kezedbe a telókat. Anno,mikor én kerestem, a 735 meggyőzőnek tűnt, az biztosan jó valasztás. Én 640-et a képernyőn lévő gombok - amik elvesznek a kijelzőn lévő helyből szerintem - nem biztos, hogy vennék, de ki hogy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Új, bontatlan Samsung Galaxy A55 5G Black
- Samsung Galaxy S24 128GB 3 év garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB 100%- os akksival!
- iPhone 15 Pro 256GB BlackTitan /Kártyafüggetlen/Icenter 2026.09.22-ig Garancia/Számla+ Ajándék
- iPhone 16 Plus - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen