Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Hatalmas tempóban nő az OpenAI értéke
it Újabb tőkét von be az OpenAI, immáron 150 milliárd dolláros cégérték mellett.
-
A Corsair ráncfelvarrást végzett az RMx sorozatú tápjain
ph A korábbról jól ismert termékcsalád idei képviselői már megfelelnek az ATX 3.1-es szabványnak, és több szempontból is továbbfejlődtek.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tony_snow
tag
Sziasztok,
Van itt valaki, aki használ Paypal alkalmazást? A problémám az, hogy nem kapok értesítéseket, hiába állítottam be az alkalmazáson belül, hogy küldjön. Minden egyes belépésemnél az app-ba megkérdezi, hogy szeretnék-e kapni.
A telefon menüjében az értesítéseknél meg nincs is ott a Paypal. Hogy tudnám elérni, hogy jelezzen ha mozgás történik a számlámon? Köszönöm. -
nrbx
tag
hello, 3 kerdesem lenne friss WP 8.1 hasznalokent:
1. feltettem a WP 8.1-et (HTC 8S-re), a PFD alkalmazast mar torolhetem? folyton jelez egy OS frissitest a telefon (aktualisan 8.10.141192.280 van rajta), de nem tudja telepiteni (probaltam mar kivenni az SD kartyat, HR-t).
2: ha a telefonban osszekotom az egyes Facebook es Outlook nevjegyeket, akkor mondjuk HR utan ha a biztonsagi mentesbol visszaallitom a rendszert, ujra ossze lesznek kapcsolva, menti ezt is a felhobe?
3: a WP 8.1 eseteben is problemat jelent, hogy novekszik az "egyeb fajlok" merete, es gyakorlatilag nem lehet torolni, mint az a WP 8-nal volt? -
kisDerek
csendes tag
Nálam sokszor újraindul a 635, kb naponta és igen, az IE is sokszor kilép.
-
MrCsiT
addikt
Sziasztok!
WP-n az IE verzióját hol/hogyan tudom megnézni?
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
adesz444
csendes tag
válasz jimmy399 #68687 üzenetére
Nyilván azok a hangosabbak a témában, akiket érint a dolog. Nem fogja mindenki beírni, hogy xy ideje nem fagyott le telefonja.
Nekem volt HTC 8S-em majd két évig, van emlékem random rebootról, de szerintem egy kezemen meg tudom számolni. Tavaly ősz óta van meg a 735-öm, nem rémlik random reboot. Az IE fagyott le sokszor (soft reset), ha megnyitottam az időkép weboldalát, illetve néha előfordul, hogy az appok indításkor visszadobnak a főképernyőre. -
Vodar
senior tag
Sziasztok,
Két ismerősöm szeretne Windows Phone-os mobilt venni. Az egyikük max. 40 ezerért, a másikuk max. 60 ezerért. Melyik modelleket ajánljam nekik? Nem tudják, hogy függetlenként vagy függőként, ez az ártól függ.
-
MrCsiT
addikt
válasz erahurka #68708 üzenetére
Nem a véleményed volt a kérdés, hanem, hogy mi az IE verzió..
Hibásan fut szerintem a Synology Mail Station. A support kérdezte a verziót, de csak annyit tudtam mondani, hogy IE11-es van rajta.
Ha van ennél részletesebb verziószám, az lenne érdekes, ok?"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
confuser
senior tag
Én mindkettőnek a 640-et javaslom. Igaz, 50k, de ha a 60k-s ember lemond 10k-ról a 40k-s javára, pont jól kijön
735-öt nem biztos, hogy vennék. Az, hogy 0,3"-lal kisebb, szerintem előny, de nincs benne Glance. Az IPS vs Amoled megintcsak szubjektív kérdés. Stabilitásban pedig nincs közöttük igazán különbség, mindkettő "bele" ugyanaz.
-
-
kisDerek
csendes tag
válasz tomboy0013 #68721 üzenetére
A 635 egy nagy szar. Tanúsíthatom. Nincs vaku, állandóan feloldja magat a zár a zsebemben, érzékelők hiánya... Borzalom
-
Morris
veterán
Urak!
Ha egy készüléknek nincs meg gar jegye, de a neten ellenőrizve érvényes, akkor szükséges esetben lehet gariztatni? -
INTELligent
senior tag
Tud vki valamit az 535 frissítéséről?
Blog: https://path2phd.substack.com/ || https://500px.com/photofan96 || Strava: https://bit.ly/2QzLnok
-
Gery1987
őstag
válasz tomboy0013 #68721 üzenetére
Szia!
Én tudok nélküle élni. A villanó meg pláne nem fontos nekem mert van egy saját digitális gépem ami megkockáztatom adott körülmények között bármelyik mobilos kamerát elveri. Talán a Nokia PureView-ot nem, de az más tészta is. Én is féltem tőle de semmi gond. A kijelző azonnal lezár amint a fülemhez emelem.
Az 535 eleve szervízzel indul a kijelző miatt ha épp kifog még egy első szériás darabot nem tudom a későbbiek hogy állnak. Mondjuk nálam az 5" miatt esett ki mert pont erről a méretről váltottam le mert kezelhetetlen volt számomra.
Félre ne érts nem ellened szóltam, mert lehet hogy neked ezek a dolgok alapvetőek. Mások vagyunk más kompromisszumot kötünk. Én beírtam a saját véleményem.
kisDerek
Szarnak én sem nevezném, főleg, hogy 30k-ért nem kapsz értelmes Android-os gépet ami ne szarná el magát előbb v utóbb. A kínai csodákban meg már nem hiszek. Volt de mindegyiknek volt baja. Itthon és két Android-os Samsung van ráadásul ugyanazzal a verzióval. Hát mit ne mondjak. És akkor párom Samsungja is ami meg eggyel magasabb verzió szám nem is mondom, bár az legalább fasza mert nyüstöli. De tud érdekes dolgokat produkálni.
INTELligent
Szinte minden WP telefon kapott egy frissítést ami a véletlenszerű újraindítást javítja. Mondjuk nálam nem volt eddig jellemző bár nincs meg túl régóta a telefon. Rakd fel. Ártani nem árt.
[ Szerkesztve ]
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz INTELligent #68727 üzenetére
Nem tudom mi az, de az 530 DS-re is jött most valami.
(#68728) Gery1987: szerintem ez nem az, azt pár napja már feltettem.
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Vodar
senior tag
Sziasztok,
Mi az, ami egyel jobb kategória a 735-nél? 830? Még fölötte pedig a 930?
[ Szerkesztve ]
-
Gery1987
őstag
-
MrCsiT
addikt
válasz Gery1987 #68728 üzenetére
830-ra a restartos frissítés tegnap települt nálam. Most megint talált valamit, épp próbálja a teló előkészíteni a telepítést.. azért, biztos ami biztos, csináltam előtte egy biztonsági mentést.
update: azt írja: "A frissítés letöltése megtörtént, de nem sikerült megnyitni (8018830f)" - rákeresek, mi baja lehet.
[ Szerkesztve ]
-
MrCsiT
addikt
válasz DJosef #68734 üzenetére
Ha így volt, ez jó hír, így fogom tudni, hová vigyem a telót, ha szeretném.
Gondolom, ezek bolti garos készülékek voltak, amikre az MS ellenőrző oldala szerint, van garancia azért?más: a "A frissítés letöltése megtörtént, de nem sikerült megnyitni (8018830f)" hibára elsőre ezt találtam:
"1. Go to Settings > Language+Region.
2. Tap the Phone language.
3. Select a new language (Make sure that you're familiar with the language).
4. Download the language pack and then restart the phone.
5. After that, retry to update your phone by going to Settings > Phone updates. "Próbáltam egy újraindítást elsőre, de az nem volt elég..
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz DJosef #68734 üzenetére
ez mind szep es jo, mas meg beviszi ugyan igy mondjuk debrecenbe es neki meg nem veszik at a keszuleket. aztan ha kozponti szervizbe kell kuldeni, akkor ok is barmikor visszadobhatjak.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
MrCsiT
addikt
válasz MrCsiT #68736 üzenetére
update: a 830-on fent volt a magyar és az angol(US) nyelv, de hiába állítottam angol-ra a teló nyelvét és a területet, a 8018830f hiba megmaradt.
A leírást pontosan követve, telepítettem egy angol(GB)-t, és ezt követően, települ a frissítés.
(hogy mit csinál, mi indul majd el, az egy másik kérdés )lol. ennyit küzdöttem vele, erre, kiírja: "Update successful. Additional language support."
[ Szerkesztve ]
-
MrCsiT
addikt
válasz btudos #68739 üzenetére
Azért, hasznos infó, hogy hol élnek a jelenben: ha egyszer szoftverből, ma, 2015-ben már tudható, hogy egy termék garis-e - azon túl, hogy nyilván ne legyen lopott, tehát származási igazolás legyen hozzá - akkor ne azon szórakozzanak már, hogy EU-n belül hol vettem.. közöd?
-
MrCsiT
addikt
-
xtmod
senior tag
sziasztok
tud valaki nekem segíteni? az L 1020-asom ha csatlakozik a kocsihoz bluetoothon keresztül, nagyon halk, ráadásul se híváslistát, se telefonkönyvet nem küld át a rádióra. a telefonon kell számot pötyögtetni, vagy kontaktot keresni, így nem ér semmit. régen a desire hd ezt külön beállítás nélkül megtette. itt meg semmi. minden fel van hangosítva, de menet közben alig érteni, hogy mit beszél a másik.
előre is köszi.
-
Gery1987
őstag
Szia!
Itt szerintem a rendszer különbség adja magát. Android vs Windows Phone. Gondolom a kettő másképp kezeli az autó rendszerét ami általában android/linux alapú, bár hülyeséget nem akarok mondani.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
saby97
tag
Sziasztok megint!
DLNA-val kapcsolatban melyek a leghasználhatóbb app-ok?
W 8.1-re a "Lumia Play To" sikeresen küldi a tartalmat, de visszafele nem tudom a megoldást. Jó lenne, ha nem kellene megnyitogatni a Windows Media Player-t, mint DLNA szervert, hanem háttérben futna és gépről tudnék WP-n lejátszani tartalmakat. Erre van normálisan megírt app?
-
viewdetails
addikt
válasz INTELligent #68727 üzenetére
535 és egyéb alsó kategóriás Lumiák kapnak egy wifi, kamera, telefon hibákat javító fixet, a 830-asokra pedig most jött a második hullámban az Update 2, Nálunk eddig csak a Vodán volt.
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Steam topic
- Gumi és felni topik
- EA, Epic: félrevezetik a játékosokat, a lényeg, hogy pénzt költsenek
- Hálózati / IP kamera
- Mesterséges intelligencia topik
- Lightyear - befektetési app
- Nincs elég CPU-ja a garanciális cserékhez az Intelnek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen