Hirdetés
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- A Samsung bemutatta a Galaxy XCover 7-et
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Mobil flották
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Megmutatta magát végre a Z Fold Special Edition
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Hirdetés
-
IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
ma Kezünkben a harmadik generációs NXTPaper technológiát használó TCL 50 NXTPaper.
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
IFA 2024: hordozható Acer gépek alternatív triója
ph A két Copilot+ PC plecsnis notesz egyike ARM architektúrán alapul, míg a másikon tobzódik a szénszál, és egy tablet is tiszteletét tette Berlinben.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolly444
aktív tag
válasz ecology_83 #68643 üzenetére
Hogyan állítottad be az az albumborítókat? Mert van olyan zeném ami nem egész album de hiába rakok borítót nem teszi ki sehol..
-
anorche1
őstag
Adott egy win 8.1 -es gép és egy win 8.1-es telefon. Ha telón megosztom a mobilinternet, a gép mi a tökömért lát belőle kettőt? Egy Nokia lumia 820 -at és egy Nokia lumia 820 2 -t. Természetesen egyikre sem tud csatlakozni. A legótvarabb androidos szutyok is rátud menni, de egy win 8.1-es gép nem.
Gondoltam akkor oldjuk meg másképp, net megosztás ki, bluetooth be. Így már csak hálózatot lát a gép, ez már jó. Mikor rá akarok csatlakozni, a telefonom megkérdezi hogy párosodjon e a géppel, igent nyomok. És nem történik semmi, csak kiírja hogy nem tud csatlakozni.
Kérdésem, hogyan tudnám a gépemen a telefonom internetét használni? Most átraktam a simmet egy droidos telefonba, ami képes arra, hogy a gép ne 2-t lásson belőle és képes legyen rácsatlakozni."It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
cerb
tag
a félreértések elkerülése végett azért akarok zenét felvenni, hogy megmaradjanak az ötleteim. a telefon mikrofonja tökéletes erre (L930). Most egy mini recorder nevű alkalmazást használok, de már a tököm tele van vele, mert nem tud automatikusan felhőbe menteni, csak manuálisan egyesével, és nagyon lassan. Ez a felvevő nem tömörít olyan drasztikusan, és teljesen használható vele a végeredmény. már csak a onenote szinkronizációját kéne beleépíteni. egyelőre nem találtam ilyen progit. esetleg ti?
-
zojjektum
senior tag
Ma ingyenes az sbk15.
http://www.windowsphone.com/s?appid=21dcd483-37dd-4e53-843e-6b10bfc210a5 -
Pikkolo^^
addikt
https://www.youtube.com/watch?v=uYCwzF9uGbQ asszem megvárom a wp10-es mobilokat, ez nagyon korrekt.
-
Reinkz
senior tag
Sziasztok,
Valaki használ insider buildet?, mennyire stabíl, érdemes lehet lumia625re rápakolni?
illetve megtudná nekem nézni hogy bluetoothon működik ez equalizer? (kb ez az egyetlen problémám 2 éve)
u.i:egyébként nekem is heti 1x újra indult a telefonom amióta 8.1 van, legalábbis amióta denim van, úgy hogy remélem ez a frissítés érni fog valamit.
-
chipesz
őstag
válasz Reinkz #68664 üzenetére
Szia!
625-ön eddig minden Build-et kipróbáltam, a jelenlegit is, de rögtön ment vissza a 8.1, mert használhatatlan. Rosszabb, mint az előző Build.
Bluetooth-on nem működik az EQ (Bár mintha azt olvastam volna, hogy valaki írta, hogy neki megy 640-en, de ez nem tuti.)
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
saby97
tag
Üdv!
Nincs tippetek, hogy lehetne stabilizálni az áruházas letöltéseket? Igaz, hogy szutyok a net, de az android nagy nehezen leszenvedi az app-jat, wp-n viszont folyton megszakad a letöltés, néha még az 1mb-nál kisebb appoknál is.
-
Brucehun
aktív tag
sziasztok!
Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy amikor USB-n keresztül rákötöm a telefont (Nokia Lumia 530 Dual SIM) a gépre. Bejön a telefon és a Micro SD tárhelyként, ré megyek a Micro SD-re és rá szeretnék másolni bármit és nem engedi, hanem egy idő után azt írja, hogy a készülék nem válaszol! Ezt miért lehetséges?HALF-LIFE FOREVER! 3dfx & Glide power!
-
Gery1987
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudom a facebook-os szülinapokat a telefon naptárába bevarázsolni? Próbálkoztam vele de sehogy sem jön össze. Meg ha esemény van azt sem lenne rossz ha bevarázsolná.
Köszönöm a segítséget!
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
tutis
őstag
valahol olvastam (csak nem találom a linket) hogy a routert hogy kell beállítani hogy az appok reklámmentesek legyenek, tudtok segíteni?
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
drfedayn
tag
válasz Gery1987 #68672 üzenetére
Naptár--->Beállítások. A fb pipálni aztán a többit is. A színeket meg ugy varialod ahogy akarod. De ha jot akarsz magadnak hagyod a gyarit nekem képtelen outlookcalbol a névnapnaptarat kiolvasni. Inkabb cal vagy chronos
Nem vagyok rasszista, mindenkit egyformán utálok
-
Zsoleszhun
addikt
Ez lesz az. Én kikapcsoltam egy nap után mert érezhetően lassította az elérési időmet, de lehet már a routerem kevés hozzá (TP-Link 1043ND)
¯\_(ツ)_/¯
-
satz18
őstag
Helló!
Az úgy reboot javító patch leáll nekem a fogaskerekezés elején és kapok egy 0x80188308-as hibakódot. Valakinek van esetleg ötlete?
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
kisDerek
csendes tag
Nekem a frissítés után is ugyanúgy újraindul a 635-ös telefonom. Más is tapasztalta ezt?
-
satz18
őstag
-
Pikkolo^^
addikt
Tegnapi HR után nem világítanak a navigációs gombok, lehet ezt valahol állítani (1020)?
-
jimmy399
senior tag
Eddig úgy voltam vele, hogy ha lesz és veszek új telefont, akkor Windows Phone-t fogok, de olvasgatva a fórumot... Random reboot... meg ilyenek, hááát nem is tudom...
[ Szerkesztve ]
--- N/A ---
-
satz18
őstag
válasz Partyface007 #68686 üzenetére
Ez a link az első amit a google feldob erre a hibára.... Természetesen végigolvastam mielőtt ide írtam volna. A most helpful válasz az az volt hogy same issue here....
[ Szerkesztve ]
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
jimmy399
senior tag
Akkor megnyugodtam. Igazából Opera mini párti vagyok, szerintem van WP-re is. Köszi a megnyugtató válaszokat.
[ Szerkesztve ]
--- N/A ---
-
Bibby
addikt
Biztosan én vagyok a láma megint, de... Egy adott kép adatait hol tudom megnézni? Mert még a nevét sem látom, csak akkor ha megnyitom lumia camera programmal, ott van pic info. De azt meg más mappák esetén fel sem ajánlja
Ελευθερια η θανατος
-
zsoca9208
tag
Hali, általában 20-as hangerőn hallgatok zenét, de ha újraindítom a telefont, random időben visszarakja 13-asra és egy figyelmeztető üzenet, hogy károsíthatja a hangos zene a hallást. Nagyon bosszantó, hogy elő kell vennem a telefont, le kell okézni az üzenetet és csak utána hangosíthatom vissza. Valahol ki lehet ezt kapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB/12GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan 128GB- os Google Pixel 8 Obsidian
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen