Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
-
Akciófigyelő: Bemutató előtti kedvezményekkel közelítenek az új Huawei órák
ma A részletek 19-én derülnek ki, a kedvezményes időszak viszont már elindult.
-
The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom - Mit várhatunk a játéktól?
gp A fejlesztők egy hosszabb előzetesben beszéltek arról, hogy milyen kalandok várnak Zeldára.
-
EA, Epic: félrevezetik a játékosokat, a lényeg, hogy pénzt költsenek
it EU-s panasz érkezett a videojátékos cégekre a fogyasztók becsapása miatt.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
noorbertt
őstag
válasz Partyface007 #68187 üzenetére
Mikre lehet számítani?
Androidrol akarok majd váltani , bár win 10re.. -
confuser
senior tag
Jelezném a világvégét kiáltó farkasoknak, hogy amíg a cikk felsorolásában az asztali win8 és 8.1 külön szerepel, addig mobilból csak a wp7 és wp8, wp8.1 sehol sem. Egyedül a naptár szinkronizációnál hivatkozik általánosan a windows phonera.
Legyen igazam ^^
-
szigetelő1
csendes tag
válasz INTELligent #68200 üzenetére
Letöltöttem. Nem jelenik meg. Mondtam, zöldfülű vagyok! Valamit nem jól csinálok- van kapcsolat a gép és telefon között...de: nem tiszta az elérési -hogyan kerül a mappákból a telóról a csengőhangok közé..mert nem került oda!
Azért: KÖSZÖNÖM!szigetelő
-
szigetelő1
csendes tag
-
INTELligent
senior tag
válasz szigetelő1 #68206 üzenetére
Ezek szerint összejött? Most nem azért, de nekem is eltartott egy darabig...
[ Szerkesztve ]
Blog: https://path2phd.substack.com/ || https://500px.com/photofan96 || Strava: https://bit.ly/2QzLnok
-
Zsolaf
addikt
Sziasztok!
Segítség kellene, vettem egy 640-t, és nem találok olyan programot ami mérné, hogy összesen mennyi a havi kimenő és a bejövő hívásom, valaki tud ilyet? Lehet fizetős is, de nem találtam... (WP 8.1)
[ Szerkesztve ]
-
Partyface007
őstag
válasz noorbertt #68201 üzenetére
igazából attól függ mire használod a telefont
én speciel alapvetően telefonálásra, e-mail, naptár szinkronizálásra, azonkívül viber, whatsapp, navigáció (here drive+ nem tökéletes de azért használható, cserébe ingyenes offline navigációt ad de gondolom ezt tudod) néha sport tracker programokat használok, skype, shazam
facebook-ot nem használok azt hallom azzal azért akad gond bár szerintem az sehol se tökéletes
alapvetően ami nagyon jó az a telefon gördülékenysége, abban köröket ver az androidra (bár most a sony z1 compactom 4.4 után a lollipoppal egészen jól muzsikál) reméljük w10-el is megmarad mert ahol most tartanak az még azért elég gyatra :-)
van pár apró ámde nagyon idegesítő dolog (legalábbis számomra az) de összességében szerintem azért túl lehet élni:
-e-mail csatolmányok nem tökéletes kezelése
-nem lehet kitűzni a glance srceenre több naptár bejegyzést, lock screenre is csak értelmes third party programmal
-gyári ébresztésben csak csengőhang szerkesztéssel érhető el hogy emelkedő legyen a hangerő third partyból meg sok a megbízhatatlan
-e-mail -ek nálam fura módon wifi-n néha késnek, főleg az itthoni wifin (lehet hogy egyedi gond de már próbáltam elég sok mindent állítani eddig sikertelenül) mobilneten tökéletes és mást nem nagyon hallottam panaszkodni...
-az hogy Cortana csak English US beállítással érhető el az engem speciel nem zavar mert amúgy is minden telefonomat angolul használom DE hogy pl, az alapvetően remek quiet hours funkció miért csak Cortánával együtt használható és miért nem lehet mondjuk legalább egy hétköznapi meg egy hétvégi profile-t csinálni hogy mikor kapcsoljon be/ki automatikusan az számomra egészen érthetetlenhirtelen ennyi jut eszembe
amúgy szeretem a wp-t, 8.1 már jól használható illetve 830 remek üzemidőben annak ellenére is hogy update 2-vel kicsit jobban fogyaszt de azért még mindig simán elmegy 2 napot (nálam)
-
lipiapacs
újonc
Sziasztok! A hétvégén szükségem volt az 535 navigációjára, és tapasztaltam, hogy kicsit lassú a Here+. Ki milyen navit használ (535-ön), és van-e lehetőség Sygic-ot telepíteni unlock nélkül (a próbaverzióm lejárt).
lipiapacs
-
Bukk900
őstag
válasz szigetelő1 #68190 üzenetére
Santiago de Compostela-ba navigáló utikonyv program is van, offline térképpel, szállások, éttermek, boltok pontjaival, ecamino.
(#68208) amuba: telenor, telekom mérő app van
[ Szerkesztve ]
-
br.rak
őstag
Bár nem sok embert érint, de mától elvileg WP-s telefonokra(7.5 és afelett) is beállítható Security Key a The Old Repblic-hoz. Authenticator
[ Szerkesztve ]
-
Zsolaf
addikt
válasz Zsoleszhun #68215 üzenetére
Merre, nem találom... az is jó lenne nekem. lehet h a dual miatt nincs?
ezek vannak:
Wifi
repülés üzem.
Bluetooth
mobilhálózat + sim
adatforg segéd
internetmegosztás
VPN[ Szerkesztve ]
-
Zsolaf
addikt
válasz ZavaBalazs #68220 üzenetére
Igen ott volt köszönöm, hát ez kimenőt bejövőt egyben mutatja gondolom... régi nokiákon is volt ilyen anno "full time" asszem
[ Szerkesztve ]
-
sztikac
őstag
válasz Воланд #68192 üzenetére
Ma jött:
A Facebook Connect már nem érhető el
Tisztelt Ügyfelünk!
A Facebook az elmúlt évben bejelentette egy olyan frissítés kiadását a Graph API-jához, amely érinteni fogja a Microsoft alkalmazásait és szolgáltatásait is. A Facebook által alkalmazott Graph API az az eszköz, amelyet a Microsoft-fiók és a Facebook összekapcsolására használunk. Az eszköz átveszi a Facebook-ismerősök kapcsolattartási adatait az Outlook.com-ba és a Windows Kapcsolatok alkalmazásba, naprakészen tartja ezeket a kapcsolattartási adatokat, és lehetővé teszi az alkalmazások és a szolgáltatások, például a Fotótár, a Movie Maker és a OneDrive.com számára a megosztást a Facebookon. A „Facebook Connect” ezen szolgáltatások közös elnevezése.
A változtatások miatt a Facebook Connect funkciói a továbbiakban nem lesznek támogatottak. Ha összekapcsolta a Facebookot és a Microsoft-fiókját, június 9-től megszűnik Facebook-ismerőseinek szinkronizálása az Outlook.com-ban és a Kapcsolatok alkalmazásban a Windows-eszközökön, és ugyanígy megszűnnek a Facebookon való megosztás lehetőségei. -
ZavaBalazs
őstag
válasz sztikac #68222 üzenetére
jó, de ha megnézed a bővebb infó részt, ott a felsorolásban windows 8, windows 8.1, windows phone 7, windows phone 8 van. valószínűleg nem elnézték, hanem a 8.1-et nem érinti, nem?
(korábban már confuser is írta)wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
br.rak
őstag
válasz ZavaBalazs #68223 üzenetére
A windowscentralos cikk alatt kommentekben is többen ugyanerre a következtetésre jutottak, de jó volna valami hivatalos megerősítés e téren, hogy a wp 8.1-et nem érinti .
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz br.rak #68224 üzenetére
a 8.1 eseteben az alkalmazason keresztul linkeled az fb adatokat. a ciki az, hogy a szinkronizacio gondolom igy nem fog menni a webes feluletre.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Darellus92
aktív tag
Valaki tud megoldást a 'sikertelen biztonsági mentés' problémára? (Akkor sem megy ha törlöm a régit, akár telón akár OneDrive-on keresztül.)
Égető szükségem lenne rá és a Nokia Careben annyit mondott a csávó hogy néha neki sem megy. Hát kösz.
Megjegyzem hogy 735-ön sem ment és most ezen sem megy.HTC = Help This Company
-
Zoli133
őstag
válasz Darellus92 #68226 üzenetére
Nekem is hibát szokott kiírni, de ennek ellenére felajánlja visszaállításnál azt a mentést ami elvileg nem sikerült és vissza is állítja. (legalábbis nem vettem észre olyat amit nem állított vissza)
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
drfedayn
tag
válasz ZavaBalazs #68223 üzenetére
Probalgatok par dolgot eddig egy pozitiv es egy negativ tapasztalat wp 8.1el
Nem vagyok rasszista, mindenkit egyformán utálok
-
Lall
veterán
MS szervíztapasztalat! Lumia 625 Debrecenből küldve 1 hét alatt megfordult érintőpanel cserével. A panel közepe nem érzékelt, de nem mindig csinálta ezt a hibajelenséget. Régi Nokia biztos elintézte volna 25 szoftverfrissítéssel. Annyi volt még a gond, hogy a 625 hátulján lévő beázás jelző szerint, be volt ázva. A srác mondta, hogy azért felküldik, mert, ha belülről nincs beázva, akkor javítják a készüléket. Az eddigi Nokia - Jabil tapasztalatok alapján nem hittem volna, hogy bármi lesz belőle, azt meg pláne nem, hogy ilyen rövid idő alatt. Kicserélték egy új érintőre, tökéletesen működik.
Mint tudjuk az iQor felvásárolta a Jabil Aftermarket Services üzletét, így már Ők javították. Úgy néz ki, jó irányba indul az MS a szervízháttér ügyben és nem akar abba a hibába esni, amiben az utóbbi időben a Nokia volt a Jabil-al. Mondjuk, ha bármit is el akar érni a piacon a normális szervizháttér is alapfeltétel hozzá. Reméljük ilyen marad...
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Darellus92
aktív tag
Jó hogy írtad, mert nekem is kijelzőcsere miatt kell felküldenem Miskolcról. Azt mondták max. 12 nap, de így még nyugodtabb vagyok. Ezért kellene a lentebb írt biztonsági mentés. Illetve ha meg tudnád mondani hogy neked az érintőcsere során nyomtak e szoftresetet azt megköszönném.
HTC = Help This Company
-
Lall
veterán
válasz Darellus92 #68232 üzenetére
Minden szervizelésnél ráhúzzák a legújabb szoftvert. Tehát igen, minden adat törlődik. Erre figyelmeztettek is a Care-ben. Ez mondjuk eddig is így volt. Nekem is 2 hetet mondtak, de tegnap, 1 hét után jött az sms, hogy kész és mehetnek érte.
Melack: Csak amit neten találtam én is. [link] Egy biztos a bélyegző a garancia papíron már iQor-os.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Bertiee
aktív tag
Sziasztok! Coffee Readeren kívül tudnátok még mondani prc formátumhoz ebook olvasót?
-
INTELligent
senior tag
Van lehetőségem pdf bt-on való átküldésére wp-n?
Blog: https://path2phd.substack.com/ || https://500px.com/photofan96 || Strava: https://bit.ly/2QzLnok
-
chipesz
őstag
-
desolator
senior tag
Valahogy ki lehet kapcsolni a telefon nyomonkövetését? Ki van kapcsolva a gps és mégis folyamatosan frissíti, hogy merre járok a Microsoft fiókom alatt.
Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...
-
Zsolaf
addikt
válasz Darellus92 #68226 üzenetére
A OneDrive-on hol látom a mentést én nem találom?
-
JLaszlo333
csendes tag
válasz Darellus92 #68232 üzenetére
Szia.Próbáld meg saját háttérképek módosítását gyárira, van olyan, hogy emiatt nem tud menteni. Illetve ha így sem megy akkor ki lehet kapcsolni a programok mentéseinek mentését így legalább az sms-ek stb. mentődik.
-
sparc
tag
Sziasztok, mi a feltétele annak hogy egy windows phone 8.1-re írt alkalmazás fusson windows 8.1-en?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen