Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
-
EA, Epic: félrevezetik a játékosokat, a lényeg, hogy pénzt költsenek
it EU-s panasz érkezett a videojátékos cégekre a fogyasztók becsapása miatt.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Kuo: egy évig még nem lesz új Apple Watch Ultra és SE
ma Az Apple-jós szerint 2025 őszéig nem fogja frissíteni az Ultra és az SE órát sem az Apple.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
meszike91
senior tag
Sziasztok, augusztus végén/szeptember elején szeretnék venne egy új telefont.
Volt már régen egy lumia 620-am, szóval nem félek a csempéktől.
Egy lumia 730-on gondolkodom. Szerintetek megérné?
1 giga ram még mindenre élég?
A win10-et meg fogja kapni?
Fejlődött valamit a rendszer az utóbbi egy évben? Még mindig fos a zenelejátszó?
A win10 mit fog hozni? Mire lehet számítani?du, du hast, du hast mich
-
Rigormortiis
addikt
Lumia 630asban (dual sim) hogyan lehet kikapcsolni a hívásátirányítást? Ismerösömnek kéne, de nem ott van, mint a 925ben...
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
neil_mullen
aktív tag
válasz zsoltzsolt #69435 üzenetére
leírom hátha érdekel valakit: ezzel a módszerrel át lehet állítani a kereső gombot hogy a google jöjjön be. viszont browse & search language helyett én a region/country-t állítottam russian-ra (mivel a másikat nem találtam). esetleges mellékhatásokról még nem tudok nyilatkozni
[ Szerkesztve ]
Privát üzenetre illik válaszolni!!!
-
regener
veterán
2+ éve elvagyok a kis L800-ammal, de most elkezdte azt csinálni hogy alkalmazás letöltés / frissítéskor 50%-nál megáll a letöltés és kapok egy c101b000 hibakódot.
A neten találtam sok ilyen hibát, de megoldást nem.Ötlet?
-
MrCsiT
addikt
válasz razzorr #69455 üzenetére
Ha a 640 szimpibb, akkor szerintem 1. Olvasd el a 640 topicot, ott értesülhetsz a termék használói által leírt hibákról -az elégedettek nem annyian írnak, azt azért ne felejtsd el ; 2. Vedd azt, ha még mindig tetszik. Egy 50k-s telóról beszélünk, ha nem,tetszik, sokat bukni se lehet rajta, ha eladod.
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
akos3
addikt
sziasztok. van vmi ingyenes program ami offline turistatérképként használható? Az is szuper lenne ha a Here-re egy rétegként be lehetne tölteni valahogy...
-
StLui
veterán
Navicomputer, és meg kell keresni valahol, én már elfelejtettem, hogyan lehet beküldeni neki, hogy a turistautak.hu térképét használja. Utána adott térképrészletet meg kell adni neki, hogy töltse le offline-ra, onnantól meglesz. Nagyon jól használható progi egyébként!
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Gee12
csendes tag
Hello Mindenki!
Az lenne a kérdésem, hogy a windows 10 TP telefonon mennyire használható? (ami nekem fontos: a hívások, e-mail, wi-fi, alap dolgok. ha játékok stb nem indul az nem gáz, úgy sem nagyon használom őket.) Illetve ha telepítem az töröl mindent a telefonról vagy, mint egy rendes frissítés a személyes dolgokhoz nem nyúl?
Köszi a választ -
Gee12
csendes tag
válasz btudos #69466 üzenetére
Értem, kösz a válaszokat. A végleges a pc változattal kb egy időben jelenik meg? Meg egy olyan gondom lenne még, hogy a gép nem ismeri fel a telefonom. (Lumia 820) se töltés, se adat kommunikáció. Próbáltam driverrel is ( bár eddig meg volt nélküle) de semmi. Ez munkahelyi gép (kettőn is néztem)otthon még nem próbáltam. Erre van tippetek?
[ Szerkesztve ]
-
Gee12
csendes tag
-
Rambovits
senior tag
Sziasztok,
munkatárs talált egy 1320-as Nokiát, természetesen a feloldó kódot elrontotta már vagy 10 milliószor, így a telefont nem lehet feloldani. Az IMEI számon kívül csak az értesítési listát látom, de azokat nem lehet megnyitni, mert akkor kérné a kódot. Azonban mintha bebugolt volna. A dátum november 25, és a billentyűzet sem jön elő. Hogyan tudnám kideríteni az "Apa" vagy "Anya" névhez tartozó telefonszámot? Szeretnénk visszaadni a telefont a gazdájának.
A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
Воланд
titán
válasz Rambovits #69473 üzenetére
kiveszitek a sim kartyat es talan ki van kapcsolva a pin keres es talan van telefonszam tarolva a sim-en.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
BiP
nagyúr
válasz Rambovits #69473 üzenetére
Azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehetne feloldani, sajnos nem tudok infót, de tartsd bekapcsolva a telefont. Hátha a Live profilból az illető megpróbálja lenyomozni, és ha Te őt nem is találod meg, talán ő igen.
A feloldó kóddal kapcsolatban viszont óvatosan, mert sok-sok próbálkozás után reseteli magát a telefon.
Mondjuk erről nem tudom, hogy csak Win10 feature-e, vagy 8.1 alatt is már tud ilyet.Próbáltam kicsit utánaolvasni, de mindenhol azt írják, hogy csak hard resetttel lehet kikerülni a kódot. Ekkor viszont minden elvész, így annak az esélye is, hogy megtaláld a tulajt, úgyhogy ez nem jó.
(viszont szembesültem, hogy bakker, mennyi ember van, aki meg sem próbálja, hanem örül annak, hogy van egy ingyen telefonja. Siralmas. Neked viszont RESPECT)[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
Mennénk Németországban bringázni, ráadásul, úgy, hogy át svájcba lenne az 1 napos túra. PC-n google térképen tudok kerékpáros útvonalat kérni, hogy tudom ezt telón megoldani? (640XL, de ez gondolom nem lényeges, csak hogy WP8.1)
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
BiP
nagyúr
válasz chipesz #69479 üzenetére
Félek tőle, hogy nem. Elvégre céges levelek, dokumentumok simán lehetnek a telón, ezért a full reset indokoltabb. Sosem próbáltam.
Nekem egyszer dobta fel, (bezavarodhatott a Win10, mert az asztalon volt, hozzá sem nyúltam), hogy elrontottam csomószor a kódot, üssem be jól, különben reset. Izgultam rendesen.Bár ahogy olvasom, sokaknak "csak" lockolta magát a telefon, viszont elég hosszú ideig. (több nap)
[ Szerkesztve ]
-
jim bcs
nagyúr
Microsoft Lumia Hungary
Jelenleg a telefonon keresztül lehetséges alkalmazásokat letölteni.
A weboldalon továbbra is láthatók az alkalmazások, de nem telepíthetők a telefonra.Egyenlőre ennyit tudtam meg az alkalmazások letöltése opció eltávolításáról.
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
neil_mullen
aktív tag
Azt hallottam hogy a win10 mobile tud majd ios és android appokat is futtatni... ezt mennyire kell komolyan venni?
Privát üzenetre illik válaszolni!!!
-
válasz neil_mullen #69490 üzenetére
Ebben a formában semennyire. A fejlesztőknek könnyítik meg az életét a meglévő alkalmazásuk átportolása során – azt meg majd a piac eldönti, mennyire élnek ezzel a lehetőséggel.
“All nothings are not equal.”
-
StLui
veterán
válasz zsoltzsolt #69493 üzenetére
Sajnos nem tudom, 1-1,5 éve csináltam, és azt hiszem azon leírás alapján én is. Most nekem is kéne egyébként mert telefont váltottam, appot felrakta, de nincs turistautak térkép az új telón nekem sem, szóval az nem lett mentve
[ Szerkesztve ]
-
b.daniel
senior tag
W10, lumia 930 frissen telepítettem,10149 build
Az kapcsolatok és az emberek élő csempéje csak nekem nem megy,vagy ez ismert hiba? Esetleg valami megoldás van rá? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Steam topic
- Mikrotik routerek
- Gumi és felni topik
- EA, Epic: félrevezetik a játékosokat, a lényeg, hogy pénzt költsenek
- Hálózati / IP kamera
- Mesterséges intelligencia topik
- Lightyear - befektetési app
- Nincs elég CPU-ja a garanciális cserékhez az Intelnek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen