Hirdetés
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Mobil flották
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Megmutatta magát végre a Z Fold Special Edition
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- 5G-re vált az Infinix Hot széria
- Tasker
- Google Pixel topik
Hirdetés
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
IFA 2024: Kamerás fűnyírót hozott a Dreame
ma Az A2 pont ott javít, ahol az A1 gyenge volt. És amúgy lett A1 Pro is.
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Irány a T akkor ?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
-
Estwan
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérek az alábbi telefon beállításához: lumia 530, WP8.1
A névjegyeknél próbálkoztam egyedi csengőhangot beállítani, de nem sikerült.
Pedig a telefonra tettem fel plusz hangokat, csak nem kínálja fel opcióként. Csak a gyári hangokból lehet válogatni. A telefon dual simes, gyárilag független.
Köszi a segítséget!Privátot küldj légyszi, arról kapok értesítést!
-
Micsurin
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
-
MrCsiT
addikt
válasz Akron99 #69294 üzenetére
Ha azt menti az MS, hogy merre jársz (helymeghatározás), hogy milyen alkalmazásaid voltak a telón, aligha volna vállalhatatlan egy "alkalmazás adatok mentése" opció, amit vagy engedélyezel, vagy nem.
Sehol nem írtam, hogy bármi történjen kérdés nélkül: most is megszabhatod, mit engedsz menteni és mit nem -a kontaktjaid kivételével, ugye
Ilyen API, olyan API, ha egyszer biztonsági mentés, akkor az legyen teljes, a többi nekem rizsa! Adjanak ki rá toolt PC-re, ami csinál tisztességes mentést, vagy oldják meg, ahogy akarják. Amíg az MS biztosít menthetőséget, az legyen teljes, ne tologassa a felelősséget a fejlesztőre! Már az is éppen elég gáz, hogy az áruházas visszatelepítősdi miatt akár komplett, telepített - ne adj Isten, megvásárolt - appokat is elbukhatsz, mert valamiért törölték az áruházból, Te meg így jártál, ha annyi eszed van, hogy frissítéseket csinálsz a telódon, vagy szervízbe kényszerült.
Hát WTF?! Nooormáális??[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
cattus
őstag
válasz MrCsiT #69316 üzenetére
Na azért ne essünk át a ló túloldalára. Nem minden az MS feladata. Ha megvan rá az eszköz (márpedig megvan), akkor igenis a fejlesztő sara, hogy nem veszi igénybe. Amúgy az, hogy az MS írja meg _minden egyes_ alkalmazáshoz a biztonsági mentést pedig kivitelezhetetlen. Mégis honnan kéne tudniuk, hogy az adott app mit akar menteni? Nem olyan könnyű ám fejleszteni (főleg OS-t), hogy átállítok két kapcsolót és már megy is.
A biztonságnak ára van. Ha ezekből a megkötésekből, amik most vannak, elvennének párat, nőne a rendszer sebezhetősége.
Do the thing!
-
válasz cattus #69317 üzenetére
"Amúgy az, hogy az MS írja meg _minden egyes_ alkalmazáshoz a biztonsági mentést pedig kivitelezhetetlen."
Ez egyébként nem teljesen igaz ebben a formában, hiszen az alkalmazások sandboxban futnak, a hozzájuk tartozó isolated storage egy az egyben menthető és visszaállítható lenne. Mondjuk az Apple-nél is úgy oldották meg, hogy csak megadott terület kerül feltöltésre, és a fejlesztő döntése, ezt a mappát használja-e.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
attszil
tag
Sziasztok! A páromnak most vettünk egy 535-öst a vodánál, lassan beköltöztetem, de a Glance, gyorsnézet opciót nem találom. Tudna valaki segíteni? Köszi előre is!
13T pro
-
attszil
tag
Hát srácok átvertem magamat, meg voltam győződve, hogy 532 vettünk úgy is kértük.
DE MOST NÉZEM EZ 535, ÉS A VODA CSAK EZT FORGALMAZZA NEM AZ 532-est.
Ne haragudjatok, hogy itt kevertem! Köszi:Attila13T pro
-
Tybee21
aktív tag
A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
tomboy0013
veterán
Hogyan lehetne kikapcsolni, hogy délben ne jelezze a születésnapokat a telefonom? Már az Outlook fiókomba is kikapcsoltam a születésnapi naptáramban az értesítéseket hónapokkal ezelőtt és mégis csipog délben. Szeretném, ha a naptár csempén jelezné a születésnapokat (meg napátron belül is) de nekem ne pittyegjen állandóan délben mert marha idegesítő. Win10-nél ráadásul nem egyszer pittyen több születésnap esetén mint 8.1-en, hanem amint az egyiket eltüntetem már jön is a következőről az értesítés. Egyszerűen akármit kapcsolok ki-be semmit sem változik az egész, ugyanúgy jelez.
-
Polllen
nagyúr
válasz tomboy0013 #69331 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a már meglévőket csak egyesével outlook.com-ra belépve.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
netpeti98
addikt
Félig off, de az edigitalban van mostanában Lumia kuponos akció? Rémlik, hogy régebben volt.
-
d@minator
addikt
Sziasztok! Ha valaki letilt az látja, hogy hívtam vagy azt sem? SMS-sel mi a helyzet? Egyáltalán nem kapja meg? A hívott fél WP8.1 L520.
-
ferke72
aktív tag
sziasztok!
kis anomáliák lettek lumia 720-al. napokban kikapcsolt és csak magától tért észhez semmire nem reagált.
illetve újraindul néha, reset segíthet ezen vagy micro sd is belekavarhat ?
kösziNem az számít, hogy mennyi időnk van, hanem hogy mit kezdünk vele.
-
laracroft
aktív tag
Sziasztok!
Lumia 620-on eltűnt a Hívás + SMS szűrő opcióm a beállításokból! Történt már veletek hasonló?
Hogyan lehet visszavarázsolni?
köszi! -
StLui
veterán
640XL-en vagy más MS telefonon mi a tapasztalat, MS kamera vagy a Lumia a jobb?
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Polllen
nagyúr
válasz d@minator #69338 üzenetére
Egyet csörög, majd foglaltat jelez. Ahol a tiltást beállítottad, semmit sem látsz belőle alapértelmezetten, sms-ből sem. Csak ha bemész a szűrőbe és ott mutatja, hogy van új. Ott az sms-t is el tudod olvasni.
Illetve lehet értesítést is beállítani a szűrés mellé. Ha kikapcsolod a szűrést, a kiszűrt hívások és sms-k nem kerülnek vissza a normál helyükre.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
tomboy0013
veterán
válasz Polllen #69332 üzenetére
Egyesével? Hogyhogy egyesével? Ha az év hátralévő részében van 600 születésnap akkor 600-szor kell kivenni? Most komolyan nincs rá épkézláb megoldás, hogy ne csipogjon a születésnap délben? Google-el sem igazán találok használható megoldást.
(#69333) netpeti98: Menj fel az edigital oldalára és megnézed, nem egy bonyolult dolog.
-
Jofi81
őstag
válasz tomboy0013 #69345 üzenetére
Ne izgulj, ki lehet kapcsolni, csak már nem emlékszem, hogy csináltam. De a Google segítségével kerestem megoldást.
-
cattus
őstag
válasz tomboy0013 #69345 üzenetére
calendar.live.com -- > Jobb fent fogaskerék --> Beállítások --> Emlékeztető- és naptárbeállítások szerkesztése --> Születésnapi naptár --> lent kitörlöd az emlékeztetőt.
Do the thing!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB/12GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan 128GB- os Google Pixel 8 Obsidian
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen