Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
-
Kuo: egy évig még nem lesz új Apple Watch Ultra és SE
ma Az Apple-jós szerint 2025 őszéig nem fogja frissíteni az Ultra és az SE órát sem az Apple.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
EA, Epic: félrevezetik a játékosokat, a lényeg, hogy pénzt költsenek
it EU-s panasz érkezett a videojátékos cégekre a fogyasztók becsapása miatt.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vodar
senior tag
válasz tatararpad #68101 üzenetére
Azt írja napi 11 Ft, akkor az 330 Ft havonta, az végül is nem olyan vészes...
Ennek a szolgáltatófüggetlen NFC-nek nem értem a működését. Hogy fog ez gyakorlatban működni? Nem kell az OTP-től igényelnem ezt a kártyát, hanem a beépített NFC chip fogja intézni a dolgot, amihez mondjuk előzőleg társítottam a kártyámat és gyakorlatilag kártyás fizetés lesz?
[ Szerkesztve ]
-
tatararpad
őstag
Ez számomra azért érdekes mert a Mobiltárca is a SIM kártya NFC-jét használja, akkor a SIM kártyát nem zavarja a telefon de a matricát meg igen, mikor kb. ugyanott vannak? Nekem ami NFC-s beléptetőkártyám volt azok kb. táskából vagy pénztárcából is működtek, ellenben volt Paypassos bankkártyám ami nem volt hajlandó működni minden terminálnál.
(#68103) Vodar: Ha tippelnem kéne olyan lesz hogy elmented a kártyaadatokat az alkalmazásba, és ja, a telefon NFC-je helyettesíti majd a speckó SIM-et. Majd meglátjuk hogyan működik a gyakorlatban.
[ Szerkesztve ]
-
chipesz
őstag
válasz Zoli-bácsi #68102 üzenetére
A Telefon alkalmazás az alkalmazáslistában (Minden alkalmazás), a T betű alatt. Vagy ha ki van rakva a Kezdőképernyőre, akkor egy telefont ábrázoló csempe, s a szolgáltatód neve van rajta (Telenor/Telekom/Vodafone).
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
rumos XIII
aktív tag
Garanciaba tartozik az, hogy a lumia 520on a kibe kapcsoló kontaktos, ill képernyő alján egy fekete! bevilagitas lett?
-
touchscreen
tag
Sziasztok!
Szakiktól kérdezném, az hogy lehet, hogy csináltam egy hard resetet egy Lumia 1020-ason és újratelepítésnél már nem töltötte le az Angry Birds Go-t?
A Storeban rá sem tudok keresni, csak weben. Aztán, ahogy átirányít a Store-ra a link, azt írja ki, hogy a készülékre nem elérhető.
Mi változhatott?
Denim van rajta, ha ez jelent valamit.Köszi előre is!
-
chipesz
őstag
válasz Zoli-bácsi #68106 üzenetére
Ez fura, mert nekem is Update 2 van fent, s mégis ott van az opció. :/
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
Vodar
senior tag
Kérdés: minden Vodafone-osnak megjött az update 2, Telenornál és Telekomnál viszont még sehol?
-
erahurka
félisten
válasz touchscreen #68108 üzenetére
Reggel olvastam hogy leszedték a Store-ból a játékot.
-
Jones528
tag
Sziasztok, csak nekem döglött be a Messenger? A főképernyőn elsötétült a csempéje.:/
Nokia Lumia 1020
-
ghost364
senior tag
válasz rumos XIII #68107 üzenetére
A bevilágítás mindenképp. De hogy fekete
-
SaGa59
őstag
Sziasztok!
Olyan appot keresek WP 8.1-re, mint az androidos tasker.
Konkrétan azt szeretném valahogy megoldani, hogy a telefon wifi-je kapcsoljon be mondjuk reggel fél 6-kor, de csak 5 percre. Ezalatt lefrissíti amit le kell (időjárás, levelek, stb...), aztán nem kell már tovább.
Létezik valami ilyesmi?STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
Real Ghoost
aktív tag
Sziasztok, nézegettem az áruházban és rengeteg hasonló alkalmazást látok és nem igazán tudom eldönteni, melyik a leghasználhatóbb, ha valaki esetleg használ ilyesmit az tudna tanácsot adni?
Olyan app-ot keresek, ami GPS alapján leméri nekem, hogy hány kilómétert teszek meg, pl. egy bringatúra során, nem akarom se a facebookra feltölteni se semmi ilyen extra funkció nem szükséges, csak egyszerűen írja ki nekem, ennyi érdekel.
Köszi előre is.
-
hroberto
veterán
válasz Real Ghoost #68126 üzenetére
Elég sok ilyen alkalmazás van. Runtastic, Sports Tracker, Endomondo, Run the Map, Navi Computer, stb...
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
-szabi-
őstag
Miképp lehet rábeszélni zenejátszót m3u playlist felismerésére-lejátszására?
-
Endii
tag
Köszi a válaszokat a fix IP-vel kapcsolatban!
Nem lenne értelmetlen, ha épp szükségem van rá! Nem folyamatosan szeretném úgy használni. Pár percre kellett volna, hogy ne kelljen géppel bíbelődni, ha már van "okostelefonom". -
ghost364
senior tag
válasz Real Ghoost #68126 üzenetére
Cycle Tracks GPS, kilométeróta szerűen is képes mutatni az adatokat, és a gpx fájlt OneDriveba is feltöltheted vele.
-
MrCsiT
addikt
"Nem lenne értelmetlen, ha épp szükségem van rá!"
Leírtam, hogy hogyan tudod megnézni az IP-d.
Hacsak nem akarsz a mobilról hálózati tartományt üzemeltetni, - azzal együtt, hogy kaptál megoldási lehetőségeket - a mobilon próbálni fix IP-t beállítani, annak valójában tényleg semmi értelme, ezért is lehet az, hogy tudtommal nem oldható meg.
Ha azt a részt nem érted, hogy miért nem működne a hálózatok egy részénél, vagy, hogy miért inkább a routerben állítsd be, akkor olvass utána, biztosan találsz hálózatos topicot.
Sokkal könnyebb lenne, ha leírnád, mi az az eset, amikor szükséged lenne rá és milyen környezetben, akkor, konkrétabb megoldási ötletet kaphatnál.
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
-szabi-
őstag
Több telefonszámmal is rendelkező személynél, hogy lehet beállítani melyik az alapértelmezett szám?
Illetve, váltani az között melyik számra küldje az sms-t? -
SaGa59
őstag
válasz Burt1793 #68133 üzenetére
Én még droidon se láttam arra módot, hogy a készüléken fix ip-t állítson be valaki, max akkor, ha rootolja a készüléket és közvetlenül írni tudja az /etc/interfaces fájlt.
Az, hogy azonos címeket kap több wifi-n vagy mobilneten, nem ördöngősség. A dhcp kliens, amikor dhcp szervert keres, el tudja küldeni a szervernek, hogy addig milyen IP címet használt. Ha a szerver nyilvántartása szerint az a cím szabad, odaadja neki. Ha foglalt, akkor másikat kap.
Egyébként egy mobil eszköznél tényleg semmi értelme nem volna a fix IP-nek, pont azért, mert még ha szokásos SoHo routerekről beszélünk, amiben a kedves egységsugarú gazdája meghagyta a gyári IP adatokat és milliószámra a 192.168.1.0 vagy 192.168.0.0 tartományokat használják, hamar összeakadhat egy ott használatban lévő címmel, vagy épp kívül kerül az egész IP tartományon, ami az adott routeren működik.
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
y300fire
tag
Hogyan tudok hosszú sms hangot beállítani?
Letöltöttem a ringtone makert, meg is szerkesztettem. Be is tettem a megfelelő helyre. Amit kiválasztottam 25 mp-es, viszont sms érkezésnél csak egy-két mp játszik le... Hogyan tudom rávenni hosszú üzenethangra?
Kérdeztem más topikban is..... -
tutis
őstag
sziasztok!
Páromnak is áttérítettem windows phone-ra, Lumia 535-öt kapott. Most regisztráltam neki microsoft fiókot. (csak google fiókja volt)
Facebookra is kicseréltem a mail címet, így mindenhol egyazon mail cím van (gmail, microsoft, facebook)
Valamiért viszont microsoft fiókba csak a gmailos profil névjegyeit tette be, de a face-es kontaktok nem látszanak. Hogyan tudom megoldani hogy a facebookos kapcsolatok is megjelenjenek a microsoft profilban?
A címjegyzék bővítése ismerősökkel részen nincs face ikon, csak twitter, linkedin meg yahoo..Az importálás részen sincs face lehetőség[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
-
Jaded
őstag
Sziasztok!
Kicsit komplex kérdésem lenne. Hogyan lehetne megoldani azt a naptárban, hogy mutassa a beosztásomat? Eddig azt találtam, hogy vagy beírogatom egyesével, vagy megadom neki a hétköznapokat, de ha ez egyik héten pl délutánt jelent a másik héten délelőttöt, ha az egyiket szerkesztem, átírja a másikat is. Ez az egyik probléma, a másik, hogy ilyenkor jó lenne ha lenémítaná a telefont (Quiet Hours-t használva), esetleg szólna ha valami van az utakon, a késés miatt. A harmadik, hogy mindezt importálni kellene Excelbe. Tehát az egész játék, egy nagy jelenléti ív lenne a telefonon, megspékelve azzal, hogy mikor járjak dolgozni, túlórák, érkezés, távozás, stb. Ha nem is az egész, de valami megvalósítható ebből? Quiet Hours, Cortana, minden aktív, csak össze kellene lőni őket.[ Szerkesztve ]
Renault Megane IV Limited
-
ricsip
addikt
Na meg1x
Sziasztok!
Podcast app: ismertek olyat, amelyik tud tenni jelölést a lejátszás során, hogy később oda tudjak ugrani és ne kelljen következő alkalommal megint az elejéről végighallgatni az audió-t hogy megtaláljam az engem érdeklő részeket?
A nagyon favorizált Podcast Lounge-ban nem találtam ilyesmit.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Steam topic
- Mikrotik routerek
- Gumi és felni topik
- EA, Epic: félrevezetik a játékosokat, a lényeg, hogy pénzt költsenek
- Hálózati / IP kamera
- Mesterséges intelligencia topik
- Lightyear - befektetési app
- Nincs elég CPU-ja a garanciális cserékhez az Intelnek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen