Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fekete tokozást kapott az Apple Watch Ultra 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Hirdetés
-
Kihívót kapott a legolcsóbb Redmi
ma A Tecno Spark 30C még ránézésre is a Redmi 14C ellenfelének készült, de a hardver is igen hasonló.
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
Folyatódik a Bleach: Rebirth of Soul karaktereinek bemutatója
gp A legutóbbi videónak a középponjtában Rangiku Matsumoto áll.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
Nálatok is behalt a Store? Nem enged semmit letölteni.
-
sztikac
őstag
válasz tomboy0013 #68351 üzenetére
Nálam rendben működik.
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
sportoláshoz keresek telefonnal összekapcsolható csuklópántot, vagy valamilyen testre erősíthető kütyüt, ami méri a teljesítményemet.
Van ilyenre lehetőség 735-tel?
Küzdősporthoz használnám ezért leginkább csuklóra erősíthető érdekelne.Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
ricsip
addikt
válasz Воланд #68349 üzenetére
Azért jöhet még ki security update bármikor, elvégre az asztali windows és IE minden hónapban kap 2-3 tucat foltozást, furcsállom h. azok közül véletlenül pont semmi nem érinti a mobil OS-t. Mikor naponta crashel az IE random mindenféle és fajta oldalakon 8.1 óta (8.0 idején 1 számjegyű crashem volt másfél év alatt).
A W10 update miatt csak magamra vagyok mérges h. ennyire béna voltam. Azonban ha 1-2 hónapig nem rakódik fel 1 update, igazán kapcsolhatna az OS és kivehetné a queue-ból. Tudom, "hetné.." de nem teszi.
[ Szerkesztve ]
-
-
zsoltzsolt
addikt
válasz ricsip #68347 üzenetére
Köszi a választ, gyanítottam, hogy ez lesz. Meg fel is merült bennem, hogy mivel ott vírít a w10 tp, azon is gondolkodtam, hogy mikén fog majd jelezni a "rendes" w10. Ha hr után nem teszem fel a w insider appot, akkor már csak elvileg ez a mostani frissítés és majd a végleges w10 fog erősködni, hogy töltsem le?
-
sulu1701
aktív tag
Sziasztok!
Droidról tervezem váltani 640 vagy 640 XL -re volna kérdésem pár wp-os alkalmazás alternatíváról.
van amire eddig nem tudtam meg a választ ( egyenlőre)
Otthon használok egy zyxel nsa325 v2 Nas-t amin vannak a filmek és a többi. Van olyan fájkezelő amivel megtudom nyitni a Nas tartalmát :fájlok, PDF, zene úgy is jó ha ezeket a kisebb méretűeket letöltöm a készülékre , de ami a legfontosabb tudjak a nasról videókat streamelni (wmv, avi,mp4,mkv stb ).
Droidon használom a Transmission remote alkalmazást amivel szoktam a torrent fájlokat hozzáadni a Nason futó Transmissionhoz kérdezném ,hogy tud ilyen a wp -os alkalmazás is (Transmission mobile)?
Egyenlőre ezek volnának fontosak.
Köszönöm előre is.
-
Dalee
aktív tag
Hasonló a gondom mint Sulunak.
Tudtok ajánlani olyan file managgert amivel el lehet érni a NAS-t (mint androidon a Total Commander + Lan plugin)?[ Szerkesztve ]
-
Real Ghoost
aktív tag
Egy jó kép szerkesztő progit tudtok ajánlani, amivel ilyen instagram szerű effekteket lehet a fotóinkra rádobálni? A Lomogram nevű alkalmazást használgattam eddig, de nagyon lebutítja a képeim minőségét, telefonon még oké de már gépen szarul néznek ki...
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Real Ghoost #68363 üzenetére
photo shop ?
-
ZavaBalazs
őstag
lumia selfie.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Clemi
veterán
Első körben a Fhotoroom amivel ha megveszed HD minőségben is tudsz menteni vagy a Photastic Collage ami a nevével ellentétben nem csak kollázsok, hanem szóló képekhez is remekül használható. A Fhotoroom egyébként nekem nagyon bejön, nem kevés ilyen szerkesztő programot kipróbáltam már, de eddig ez a legjobb.
-
T0rnad0
addikt
-
no1r
őstag
én is fhotoroomot használok, nekem bevált.
még az afterlightra érdemes ránézni szvsza gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
Rigormortiis
addikt
Na csak visszakaptam a 925ömet, azaz nem a régit, hanem egy újat Viszont meglepődtem, hogy az Árkádos Telenorban van Lumiás promóter. Eddig csak Samsungossal találkoztam.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
A Zéé
addikt
Sziasztok!
Térképek SD kártyára mozgatására van valami megoldás? Storage Check Beta-ra azt mondja, hogy nem elérhető már az áruházból.Just a simple Lineman...
-
aktív tag
Sziasztok,
a napokban kértem itt segítséget egy Nokia 530-cal kapcsolatban, amit meg is kaptam, megoldódott a dolog működik a telefon.
Viszont azt vettem észre hogy szűz àllapotba kerülés után már csak pàr szàz mega szabad hely van
Azt írja a telefon hogy egy fontos frissítést kell letölteni (670 mega) de egy messenger és egy viber telepítése után már nincs ennyi hely. Ez hogy lehet
Bármi kérdésed van a meghirdetett termékeimmel kapcsolatban, nyugodtan írj PÜ-t vagy hívj! Mi legyen a nicked? 2shae! Az már foglalt.. akkor legyen 3!
-
ZavaBalazs
őstag
úgy, hogy a nokia szarrá spórolta magát az 530-on, és sikerült 4 giga tárhellyel kiadniuk. én is elvoltam egy darabig, míg anyám 530-át tudtam frissíteni (szintén helyhiány) PC-re szedd le a windows phone recovery toolt, az legyalul minden maradék szutykot, és felrakja a legfrissebb elérhető verziót.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
BiP
nagyúr
válasz zsoltzsolt #68355 üzenetére
Ha most W10 TP-d van, a végleges W10 frissebb verziójú, fel fogja ajánlani. (meg ugye most nagyságrendekkel több tesztelő van, akik részt vesznek az Insider programban, nem lesznek ott hagyva, a megjelenéskor frissíthetnek majd ők is).
Ha HR-t csinálsz, attól még W10 TP-d marad, a mostani 8.1 frissítést nem fogja felajánlani. A végleges Win10-et igen.
Ha visszamész 8.1-re, és nem teszed fel az Insidert, akkor ezt a security update-et fel fogja ajánlani, majd a W10 megjelenésekor azt.(addig viszont semmit) -
aktív tag
válasz ZavaBalazs #68373 üzenetére
Ok, azt megteszem akkor de ez marha nagy szívás.. Képzeld el, azzal hívott fel unokanővérem a napokban, hogy SEMMIT nem lehet csinálni a telóval mert minden alkalmazásból kidobja. Megnéztem, való igaz még a tárhely menedzser is visszadobott mindig az előző menübe. Gépre dugtam akkor làttam hogy egy C-64 ben több szabad memória van..
Képeket sem hagyta leszedni róla, ami azért csíra dolog nem? Mindegy most beállítottam hogy sd-re fotózzon. Azt amit írtàl meg tudom csinàlni laikusként? Valami varázsló felületű az a progi?Üdv
Bármi kérdésed van a meghirdetett termékeimmel kapcsolatban, nyugodtan írj PÜ-t vagy hívj! Mi legyen a nicked? 2shae! Az már foglalt.. akkor legyen 3!
-
gabber01
addikt
L625 Denimmel. Auto idő be van kapcsolva, de cseszik beállítani a pontos időt. Miért lehet ez?
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
Tapipapi
tag
Sziasztok!
Bocs, hogy nem olvasom végig az eddig hsz-eket és olyat kérdeznék, ami már volt...
2 napja vásároltam első Nokiám egy Lumia 930 személyében. Ez idáig iphone 4S-em volt, azt megelőzőn is iphoneom volt, így kérnék tőletek pár tippet/tanácsot, mint kezdő.
Nagyon tetszik a készülék és remek a kamerája, de szükségem lenne pár alkalmazásra. Milyen appokat tudnátok javasolni, ha kicsit komolyabb képeket szeretnék készíteni a Lumiával? Nem csak közeli, hanem tájképekre is gondolok ez alatt.
Valamint a rendszer használatához pár tipp mire érdemes figyelni vagy milyen appokat tartotok elengedhetetlennek?
Válaszotok előre is köszönöm. -
sulu1701
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap vásároltam egy 640XL készüléket, első wp készülékem.
Volna egy kérdésem: A készüléket a már meglévő microsoftos acc.( @hotmail.com ) regisztráltam be és egy gmail-es cím van még a levelezőben. A problémám az volna ,hogy nem tudok levelet küldeni a hotmailes címről ,fogadni tudok de nem küld el semmit. Gondoltam ,hogy jelszót változtatok mert küldött az outlook egy levelet hogy nem megszokott dolgok vannak a levelezéssel.
Levél próba küldésénél ha megnézem Beállítások-e-mail+fiókok ban Microsoft acc.-nál (alu írja ,hogy frissítés szükséges) rábökök és ezt a hibaüzit kapom 86000C1D
Rákerestem a hibára és javaslat az volt hogy a backupnál ne legyen bekapcsolva az SMS-ek mentése.
De ez nem oldotta meg problémát.
Valaki esetleg valami megoldást tudna a problémámra
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
-
drfedayn
tag
válasz Tapipapi #68377 üzenetére
Nem fogom leirni mi mire valo mert bazimelegem van de itt egy appsor:
Amazing weather hd
Akkumulátor
Bet365
Bkk futar
Cimkeszerk
Cloudmesh
Coreplayer
Easy connect
Easy transfer
Flashlight xt
Freda
Flv
Lastpass
Line
Maaloo
Metromail
Nextgenreader
Office lens
Geocaching pro
Okoslotto
Opera Mini
Pdf Reader
Pin.it
Plex
Realalarm
Runtastic
Shazam
Simple screen locker
Sofascore
Torrex pro
Total commander
T translator
Tubecast
Turapp
Voicy
WikipediaNem vagyok rasszista, mindenkit egyformán utálok
-
StLui
veterán
Na megint sikerült találnom egy "kevesek" által használt szolgáltatást aminek csak androidra és iOS-re van app, illetve van itt is egy használhatatlan utángyártott: booking.com
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
saby97
tag
Sziasztok!
WP8.1 IE könyvjelzőket szeretnék fájlba exportálni, de nem tudom hol tárolja őket.
A terv az, hogy egy HTML/JS alapú app-pal exportálom és ftp-re feltöltöm.Ha valaki esetleg meg tudná mondani, hol lehet elérni az IE azon fájlját, ahol a könyvjelzőket tárolja, azt nagyon megköszönném.
A másik lehetőség, hogy egy az "Opera fiók"-os lap- és könyvjelző szinkronizáló app-pot töltök le, ami IE-vel is szinkronizál. Na ez az amit nem találtam, ezért gányolnék egyet
-
slein
tag
Meg lehet valahogy oldani, hogy SMS érkezés esetén ne csak az adott hangfile néhány mp-jét játsza le hanem a teljeset? esetleg meg is ismételje?
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz Tapipapi #68377 üzenetére
Praktikus appok még a mindennapokban : Here Transit (Nokia Közlekedés) , szerintem nagyon jó , MÁV Menetrend (a kék -sárga csempés), továbbá szerintem elég jó az UC Browser.
Kamerás kérdésekben BobTail fórumtárs az abszolút profi, ha visszakeresel a korábbi hozzászólásaira, valószínűleg sok értékes információt tudsz meg.
"Vassal formálják a vasat, az egyik ember formálja a másikat" (Példabeszédek könyve)
-
törölt tag
Here Mapsben hogy lehet utcaképet elővarázsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Bestbuy játékok
- Xbox Series X|S
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Samsung Galaxy A55 5G Black
- Samsung Galaxy S24 128GB 3 év garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB 100%- os akksival!
- iPhone 15 Pro 256GB BlackTitan /Kártyafüggetlen/Icenter 2026.09.22-ig Garancia/Számla+ Ajándék
- iPhone 16 Plus - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen