Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A50 - minden, ami kell
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Hirdetés
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
AI jósolja meg, hogy merre megy a tajvani tájfun
it A Bebinca trópusi viharból könnyedén tájfun lehet, ennek útját pedig AI segítségével jeleznék előre Tajvanon.
-
Eső előzte meg az őszi hardverforgatagot
ph Az eltérő perifériákon és hűtéseken túlmenően egy notebook söpört végig a tájon.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz Danny750 #69501 üzenetére
Egy másik topikban én is kifejeztem nemtetszésemet, a kapcsolatok kerek képeivel kapcsolatban. Szerintem nem igazán illik a wp-hoz.
Ti, akik használjátok a w10-est, mik a véleményeket, főleg a böngésző érdekelne, de persze nem csak az.Eladó új Barton tropical óra szíj fekete és fehér színben.
-
no1r
őstag
válasz Pinyo16689 #69498 üzenetére
erről tudnál esetleg egy gyors how-to leírást küldeni privátban?
lehet hogy kipróbálnám azt is, ha a maaloo-ban nem megoldható...a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
BiP
nagyúr
válasz SOAD19 #69502 üzenetére
A Win10-ben mindenhol lecserélgetik a profilképeket ilyen kör alakúra, gondolom ezért jelenik meg így a kapcsolatok csempén is. Így "ömlesztve" viszont furán hat a sok karika. Engem speciel a baba szappanra emlékeztetett. És tényleg hülyén néz ki a sok négyezetes csempe között.
Böngésző: Edge: Most már használható, így, hogy alul van a címsor. Már kevesebbet fagy, egyre közelebb van a régi IE-hez, de nekem a régi valahogy jobban muzsikált, főleg oldaltördelésnél, linkek megnyitásánál. Az Edge-ben ezek valahogy nem az igaziak. Működik, de valahogy az IE ebben picit jobb volt.
Meg a lapkezelés - bár nagyon hasonló - ez is jobb volt az IE-ben. Szóval én visszasírom.
Hogy van-e előnye? Fene tudja, én nem érzem, ha van is. -
SOAD19
addikt
Igen, átállnak, ezekre a kör alakú profilképesdire, már a fb messengerben is ezek vannak.
A régi ie alatt a 8.1-est érted, vagy egy régebbi verziót. A 8.1-es nem az igazi, el-el ugrál, és sokszor a lenyíló menüknél, csak egy pillanatra nyílik le, és egyből visszacsukódik. Akkor nem sok előrelépés van, ezen a téren?!
Az zavar még, hogy gyors zoomolásnál nem tölti be egyből az oldalt, hanem ilyen szürke mezők vannak.[ Szerkesztve ]
Eladó új Barton tropical óra szíj fekete és fehér színben.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz Pinyo16689 #69498 üzenetére
Nekem a leírás alapján nem sikerül. A szinkronizációnál elakad, a régi leírás erről nem változott?
-
StLui
veterán
Továbbra is keresnék bringához navigációt, mint google maps amit tud. Sajnos bikemap app nem csinál semmit úgy tűnik, pc-n rajzolhatok, az útvonaltervet fel is szinkronizálja a telóra, de még azt sem mutatja hol vagyok, igazán nem is tudom mire jó ez az app mások útvonal ajánlatainak megnézésén kívül
Közben megnéztem iPad-en, ott persze van egy follow gomb, tehát lehet követni a kiválasztott útvonalat
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
És megvetted már a maaloo-t vagy csak próba verzió?
Én még csak a próbánál tartok, de sajna elég bonyolult így elsőre az egész app, ráadásul nem tudok angolul, és túl sok menü, opció van amit nem tudok micsoda[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
no1r
őstag
csak próbaverzió egyelőre. addig nem akarok fizetni amíg a jelzett turistautakat nem tudom térképre varázsolni.
de ahogy látom csak .map kiterjesztést enged offline importálni, olyat meg nem találok csak Garmin térképeket...
online meg se az openmaps, se a turistautak nem töltődik bea gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
StLui
veterán
Én most már meg is vettem, de még navigációra sem tudom bírni, rábökök a célpontra a térképen piros egyenes vonalat odahúz, mutatja, hogy 10km, három pötty, go, kiválasztom, hogy bringa, és kiugrik a térképre, a kijelölt cél pedig már nincs sehol
-
no1r
őstag
most lehet találtam online túraútvonalas térképet.
a Regional részen belül van egy Hike and Rode, meg sima Hike nevű map, ezek elvileg mutatják a jelzett utakat.útvonaltervezés az trükkös volt benne arra emlékszem. navigálni meg nem is tudom, hogy képes e
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
-
StLui
veterán
válasz Bukk900 #69518 üzenetére
Nem adja ki sajnos az útvonaltervet, simán visszalép a térképre, hiába bökök a route calculation-ra
Annyira rájöttem, hogy google érképen sincs bringaút Magyarországon jelölve, egy darab sem, lehet valami hasonló gondja? Mert én semmilyen térképet nem töltöttem le hozzá külön.
[ Szerkesztve ]
-
korgoth
csendes tag
-
neil_mullen
aktív tag
win10 alatt nektek sem megy a here transit?
Privát üzenetre illik válaszolni!!!
-
gyurkikrisz
őstag
-
neil_mullen
aktív tag
válasz gyurkikrisz #69524 üzenetére
nekem ott kezdődik hogy a store-ban meg sem találja
[ Szerkesztve ]
-
gyurkikrisz
őstag
válasz neil_mullen #69525 üzenetére
kulso linkrol se? google-ban megkeresed, es ott mesz ra
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
neil_mullen
aktív tag
válasz gyurkikrisz #69526 üzenetére
megtalálja, viszont azt irja hogy: here transit is no longer available (ezt már az átirányított storeban)
[ Szerkesztve ]
-
b.daniel
senior tag
W10 ,legfrissebb build,lumia 930-on valakinek működik a kapcsolatok csempe rendesen? Van jó pár fényképes kontaktom,mégis csak üres körök mocorognak ott:/ és a groove zene csempéje sem csinál semmit,miközben megy a zene,teljesen statikus
-
lanyilster
újonc
Lumia 930 "beállítás" menüje alatt, a "tartozékkezelési alkalmazás" nincs telepítve. A gondom, hogy sehol a neten nem is találtam ilyen nevű alkalmazást. Így "fülest", kihangosítót, autót sem tudok "párosítani".
Ha valakinek van ezzel kapcsolatban értékes infója, nagyon megköszönöm. Üdv. -
ZavaBalazs
őstag
állítólag ezek lettek volna a leépítés miatt dobott telefonok, név szerint 550, 750, 850 (tudom, wmpu nem a legjobb forrás, de hirtelen ez volt előttem, és sietek), a 930->950 specek felhizlalásához képest megdöbbentő a 850, gyakorlatilag megcsinálták ugyanazt mint a mostani 730-830, kis ráncfelvarrással. én a kövi 8-as szériás telefontól egy kb 930 szintet vártam.
mondjuk így, hogy valószínűleg ezek nem is lesznek, mindegy is, hogy mekkora tátogó űr lett volna a 850 és 950 között, csak érdekességképp dobtam be.[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Bukk900
őstag
válasz ZavaBalazs #69532 üzenetére
Ezekért nem kár, mind 5"-os tepsi, hátha valami jól felszerelt, kisebb telefonnal rukkolnak elő.
-
törölt tag
válasz Bukk900 #69533 üzenetére
Mondjuk egy 5"-os, jó kamerájú 850-et én nagyon szívesen elfogadnék, ha kellően minimális a kerete, főleg oldalt. Sőt, remélem, hogy attól, hogy ezt elmeszelték, még jönni fog egy 850, ami pontosan ezt tudja. Esetleg kicsit nagyobb akksival és színes, matt és csúszásmentes hátlappal.
-
laracroft
aktív tag
Sziasztok!
Mostanában csak úgy tudom kihangosításra bírni a gestures beta-val a telefonomat, ha úgymond odab...om (persze módjával ) az asztalra. Régebben működött szépen a lerakom és kihangosít funkció.
Ráadásul mikor a fülemhez emelem nem mindig veszi fel, csak többszöri próbálkozásra!
Milyen hardvert használ a program ehhez a funkcióhoz? Esetleg le tudom tesztelni, hogy működik-e?
(Lumia925)előre is köszi!
-
Dévacsen
senior tag
Sziasztok,egy kis infó felsős készülékekről.[link]
ཨོཾ་ཨཱཿཧཱུྃ་བཛྲ་གུ་རུ་པདྨ་སིདྡྷི་ཧཱུྃ
-
spider80
őstag
Z1,Z2,Z3 mind legalább 5 coll méretű,nem?
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
-
nyesix
senior tag
Sziasztok!
van arra valami mód, hogy a telefonom SD kártyáján lévő file-okat ne csak windows intézővel lássam, hanem valami normális file kezelővel? pl total commanderköszi
-
spider80
őstag
Sejtettem,hogy azt akartad írni. Csak a Z2-vel kavartál be. Mert Z2 compact meg nincs
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen