Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lEninpApA

csendes tag

Üdv mindenkinek!

Magam is windows phone használó vagyok,egy év Nokia Lumia 720-as telefonom van és semmi bajom nincs vele..egy dolgot leszámítva...

A Blizzard kiadott telefonra is egy játékot,nevezetesen Heartstone-t. De csak androidra és ios-re. Mivel magam is eléggé nagy fanja vagyok és játszok kb napi 1-2 órát,adott a kérdés megéri-e ezért telefont cserélni. Nagyon tetszik a windows phone kezelhetősége és egyszerűsége de ugyanakkor számomra ez egy nagyon zavaró tényező,hogy nem tudok rajta ezzel játszani. Időt is tudnék spórolni vele utazás közben. De adott a kérdés és hátha tud róla valaki valamit,Windows 10-re esetleg elérhető lesz-e?Sok olyan fórumot láttam ahol írták,talán ott lehet még esély,bár olyat is látni,ahol azt írják egyáltalán nem fog WP-re megjelenni.

Tavaly úgy vettem a telefont,hogy úgyse játszok rajta csak gépen de most mégis eléggé zavar,hogy az egyik kedvenc játékommal a haverok tolják én meg itthon a gépen. De az androidról meg nem hallok jókat rendszerügyileg,ios készülékbe meg nem akarok ára miatt sem befektetni.

Hab a tortán,hogy érdeklődésképpen elmentem egy használt telefon üzletbe,mennyiért vennék be a telefont,és egyből el is hajtottak mikor kimondtam a nevét.

Ötleteket,tanácsokat szívesen várok és bocsi az offért :)

Új hozzászólás Aktív témák