Hirdetés
- iPhone topik
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkezett a HMD Skyline, a márka első felsőbb kategóriás készüléke
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
-
Befutott a Realme P2 Pro és a Realme Pad 2 Lite
ma Indiában újrázik egy már ismert készülék új név alatt. Ívelt OLED kijelző és a Lytia szenzor korrekt áron.
-
AI jósolja meg, hogy merre megy a tajvani tájfun
it A Bebinca trópusi viharból könnyedén tájfun lehet, ennek útját pedig AI segítségével jeleznék előre Tajvanon.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
A Skype miért nem hajlandó üzeneteket küldeni? Most már több órája forog mellette a kis jel, hogy folyamatban de nem történik semmi. WiFi-n és LTE hálózaton is próbáltam.
-
vakond5
őstag
válasz Zsoleszhun #68850 üzenetére
Update 2-t nem lehet rátolni?
"It's not about having what you want, it's wanting what you've got."
-
Gery1987
őstag
Ahogy elnéztem csak pár készülék kapja meg az Update 2-őt. A 640, 640XL, 735, és a 830 v 930. A többiek egyből Win 10-et kapnak. Mondjuk nem tudom melyiknek van értelme, de az MS tudja. Bár kár mert megnéztem volna a sajátomon. Mondjuk az amerikai verzión fut.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
vakond5
őstag
válasz Zsoleszhun #68853 üzenetére
Hivatalosan nem érdekel, pont azért kérdeztem a PfD és Insider kapcsán. A cikket olvastam, csak gondoltam megkérdezem itt is, mert a tapasztalat csak hasznosabb.
Köszi a válaszokat!"It's not about having what you want, it's wanting what you've got."
-
ZavaBalazs
őstag
tiszta szerencse, hogy a here maps offline térkép, így csak 50 megát rántott le a havi adagomból egy pár órás navigálás sopronban és környékén. képzelem mennyi lett volna, ha online.
(igen, le volt töltve a térkép)wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Partyface007
őstag
válasz ZavaBalazs #68856 üzenetére
kapcsold ki hogy ne nézzen forgalmi adatokat vagy vedd nagyobbra az idő intervallumot...
-
janos666
nagyúr
Lehet valahogy "távvezérelni" egy halott érintőképernyős Lumia 520-at?
Nem igazán értek a Windows Phone-hoz (jó ideje csak Android-os telefonokat használok és azt adok a családtagok kezébe is). Most hozzám került ingyen egy törött kijelzős Lumia 520 (elhoztam egy ismerőstől, mielőtt kidobta volna a szemétbe, miután leesett és berepedt), ami nem érzékeli már az érintést, gondolván, hogy PC-n keresztül talán rá lehet bírni valami hasznos feladatra, amihez egy repedt kijelző is elég jó (ilyen szempontból nem is vészes, nem szilánkosra repedt, csak hosszában), de hamar rájöttem, hogy ez nem Android-os telefon, nincs ADB interfész, így itt le is ragadtam.
Konkrétabban arra gondoltam, hogy adok neki fix tápáramot és 24/7 futhatna a kijelzőn egy RTSP video stream a kapu felé néző kameráról (ami most csak hedless rögzít), hogy az emeleten is lehessen látni, ki csengetett be. (Tudom, hogy létezik ilyesmire cél-hardware, de tizen-huszon-ezrekért már közel sem olyan jó ötlet, mint kvázi ingyen - így egy táp kéne csak mellé, ami befér egy konnektor/kapcsoló dobozába...)
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
chipesz
őstag
válasz janos666 #68859 üzenetére
A Project My Screen appal, ha USB-n keresztül összekötöd a PC-vel. Gépen el kell indítani a programot. Viszont most esik le, hogy mobilon is el kell fogadni. :/
Annyit tehetsz, hogy megvárod a Win10 Mobile-t, abban már lesz OTG támogatás és akkor egérrel irányíthatod majd.Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Partyface007 #68858 üzenetére
Mapsben semmi ilyen beállítást nem találtam. Driveban igen, ott most ki is kapcsoltam. De ez komoly, hogy a másik appon belül kell kilőni a net kapcsolatot?
Ja, ha már fölösleges mobilnet fogyasztás: Restore my data is elvitt 40 megát, ciklus végére lesz az 60 is. Ehhez mit kéne kilőni, mert nekem teljesen elég lenne az is, ha csak wifin csinálná azt, semmit csinál?
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
ZavaBalazs
őstag
válasz ZavaBalazs #68862 üzenetére
Csak most veszem észre, a végén a semmit igazából amit akart lenni.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
duo
őstag
Sziasztok! Az a kérdésem, hogy egy bankkártyát lehe-e két microsoft accounthoz os megadni. (értsd: Úrnőm megörökölte az 520-ast. Csináltam hotmail fiókot neki, és vennék pár programot, pl. core player, fast for facebook pro stb.) az én bankkártyámat adnám meg de nem tudom hog a 2 accounttal összeakadna-e.
Köszi
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
seadrone
őstag
sziasztok!
lumiákból 40-50 e ft körül mivel érdemes barátkozni?
4.5 col max méretig (4 col is jöhet) érdekelne telótelefonálás
böngészés
fényképezés
új, garanciásezek a fő preferenciák, játék, videónézés, ilyesmi nem fontos
köszi szépen
-
Dzsosy
senior tag
válasz seadrone #68867 üzenetére
Ezek alapján én a Lumia 635 1 GB-ot javasolnám. (telenornál most akciós kifutó modell)
Esetleg ha ez már nincs, akkor a sima 630 vagy 635.
(bár ezekben nincsen vaku)Én amúgy,egy keveset még hozzá dobnék és vennék egy minden igényt kielégítő Lumia 735-öt. 😉
[ Szerkesztve ]
-
seadrone
őstag
és így lesz a 4 colból 5,2
farzsebben hordom a mostanit (121.5 x 63.1 x 10.6 mm), a következőt is abban fogom, szóval a kisebb lenne a jobb, de azért mégis lépjek előre az S7582-től
-
mg105
senior tag
Sziasztok! A problémám még mindig a glance, ami egyik pillanatról a másikra kikapcsolt és a beállításai is eltűntek.
Tegnap megpróbáltam gépről újratelepíteni, nem oldódott meg a probléma, így elkezdtem gondolkodni, mit csináltam mielőtt így jártam. Ha jól emlékszem, megengedtem neki, hogy felhasználja a tartózkodási helyem a telefon regisztrációjához. Lehet ezt nem kellett volna, ugyanis nem európai piacos a telefon, hanem azt hiszem Thai. Elvileg gyári független.
Olvasgattam a témában, és nem minden szolgáltató engedélyezi a glancet, így arra gyanakszom, valamiféle régiókorlát került rá. Meg tudnátok ezt erősíteni, cáfolni, vagy bárkinek bármi ötlet, mi lehet a gond?[ Szerkesztve ]
-
Zsoleszhun
addikt
Éjszaka megint jött valami frissítés 535-re és már megint nem írt hozzá semmit csak azt, hogy kész
¯\_(ツ)_/¯
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Zsoleszhun #68874 üzenetére
Érdekes, 530 DS-re nem jött semmi, most ellenőriztem.
Más: az Áruház ugat, hogy van egy fontos alkalmazásfrissítés (Skype, mi más, soha nem használom), és a telepítéséhez "beavatkozás szükséges". A manuális frissítése viszont tizedik próbálkozásra is sikertelen. Hogy lehet elérni, hogy legalább ne emlékeztessen folyton ennek a sz*rnak a frissítésére?
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
törölt tag
-
Kbali
nagyúr
válasz ZavaBalazs #68856 üzenetére
Az inkább zavart, hogy a drive simán úgy akart Sopronba vinni, hogy kivisz Aisztriába. Bármelyik tervezési opciót is adtam meg, csináltatni akart egy kiflit a sógorokon keresztül.
-
japy
őstag
Sziasztok!
Ez mit jelent?
A frissítés letöltése megtörtént, de nem sikerült megnyitni.(8018830f) -
szimi57
őstag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy a csempék nem fedik le a teljes képernyőt? Körös-körül marad kb. 3 mm-es sáv.
A készülék: Lumia 430, 480x800 felbontás.A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
SOAD19
addikt
Nálam a 1020-nál is ilyen, de eddig fel se tűnt.
Eladó új Barton tropical óra szíj fekete és fehér színben.
-
leslieke
Jómunkásember
Hívásvárakoztatás bekapcsolásához kell még valamit aktiválni?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
szimi57
őstag
-
törölt tag
Kellemes meglepetés, hogy a telefon adatszámlálója SIM cserénél megjegyzi a beállított adatkorlátot és az adott SIM-hez felhasznált adatmennyiséget is, így amikor visszateszem az eredeti kártyát, akkor nem nullázódik a havi kvóta. Droid alatt nem így működött, amikor utoljára próbáltam.
-
szimi57
őstag
válasz INTELligent #68891 üzenetére
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
BB9000
senior tag
Sziasztok,
Lumia 625-re (T-Mobilos) kaptam tegnap egy frissítést. Azóta (22 óra eltelt) csak teker a két fogaskerék mint az őrült. a progressz csíkon semmi sincs, mintha el se kezdené. Az újraindítást kipróbáltam, de nem hoz eredményt. Ugyanoda kerülök a fogaskerekekhez. Mit lehet csinálni ilyenkor?
-
skroy
senior tag
válasz BB9000 #68895 üzenetére
Ha már lassan egy napja teker, akkor azt már 'aszhatod. Jöhet a Windows Phone Recovery Tool
Ezzel sajnos törlődik a teljes tartalom. Ha mákod van, telepítés után vissza tudod állítani biztonsági mentésből a nagy részét.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Építő/felújító topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Külpolitika
- PlayStation 5
- hege8888: Újjabb 4 milliárdos laptop közbeszerzés...
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Black Myth: Wukong
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen