Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- A University of Michigan vizsgálta a Galaxy Watch-ok precizitását
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Előrendelhető a legújabb Nothing Phone
- Google Pixel topik
- IFA 2024: Prémium órával jelentkezett a Withings
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Hosszabb bemutatót kapott a Titan Quest II
gp A Gamescomra kivitt demót mutatják meg részletesebben nekünk a készítők.
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
ma Kezünkben a harmadik generációs NXTPaper technológiát használó TCL 50 NXTPaper.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Lumia 930-on nincs gyorsnézet?
-
trlala
aktív tag
Kaptam a telefonom mellé egy MD-12 hangszórót. Szépen teszi is a dolgát zenénél, hívásnál, de az FM-rádiónál nem. A rádiót nem hangosítja ki. Van valakinek ezzel tapasztalata?
Köszi! -
germinator66
aktív tag
Valaki tapasztalt olyat, hogy a Recovery Tool segítségével történő upgrade esetén 50%-ig szép folytonosan elmegy, majd pedig látszólag leragad itt?
[ Szerkesztve ]
-
Ármester
Hali
Lumia 620 fórumba 3 napja nem írtak, ezért ide is beírom:
Van egylumia 620-as készülékem amivel a köveztkező problemó van: Nemrégen elkezdte azt, hogy randoom fogja magát és kikapcsol-bekapcsol. Mult héten feltelepítettem rá a VLC-t (behalt a Zene app) és akkor kezdte el (nem biztos, hogy összefüggésben vannak). Volt hogy órákig nem kapcsolt ki, de ma pl. elkezdtem zenét halgatni (fülessel) és kb. fél perc múlva ki is kapcsolt. Próbálkoztam gyári állapotba állítással, de az nem segített sajna. Hozzáteszem nemrég javítva lett (itthon) a bekapcsoló gomb, mert be volt nyomódva és nem lehetett megnyomni. WP 8.1 Denim van rajta jelenleg.Előre is köszi a segítséget .
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
MODERÁTOR
-
trlala
aktív tag
válasz Viktor0610 #69814 üzenetére
Igen bedugtam és a hangot a telefonhangszóróra állítottam, nem a fülhallgatóra.
-
hroberto
veterán
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
Ármester
válasz BobTail #69813 üzenetére
Ha nem a telefonon belül kell letölteni ill. telepíteni akkor tuti nem lett telepítve. Honnan/hogyan tudom letölteni?
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
válasz BobTail #69818 üzenetére
Ott sajnos semmilyen új frissítés nincsen, "naprakész".
-
germinator66
aktív tag
válasz germinator66 #69811 üzenetére
Az a röhejes dolog történt meg, hogy a frissítés megállt 50%-nál, és azóta se kép, se hang. A bekapcskor csak egy piros hátér és egy fehér "nyilacska" piktogram jelenik meg, a gép nem ismeri fel. Ilyenkor cserélik egyből üzletben..?
[ Szerkesztve ]
-
germinator66
aktív tag
válasz germinator66 #69820 üzenetére
Nah, másik USB porton sikerült feléleszteni az eszközt.
-
thxer
aktív tag
Találkozott már valaki olyan hibával, hogy WiFi-n kersztül nem volt internet az eszközön?
Felcsatlakozik a hálózatra, kap DHCP-n IP-t, a hálózat többi eszközéről lehet pingelni, a telefon és a router is többször újra lett indítva, és más WiFi-n is ugyanez az eredmény volt, sem IE-ben, sem más alkalmazásban nincs internet.Lumia 920 WP 8.1
[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
A gépemen már Win10 fut és Edge-t használok. A telón IE-t. Könyvjelzőket, előzményeket össze lehet szinkronizálni valahogy?
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
jmarcell
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy az alkalmazásokat jelenleg milyen módon lehetne manuálisan letölteni? Tehát le a gépre és utána átmásolni a telefonra, mert olvastam, hogy eddig lehetett ilyet, viszont ezt a napokban megszüntették, ha jól értesültem.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Imo85
tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem:
-felraktam a próba verziós w10-et, hard resetet csináltam, gondoltam vissza rakom a w8.1-et, de a 10-et rakja fel az insider verziót. sajnos a here drive 10 alatt nem működött, azért. Ezt hogyan tudom megcsinálni, hogy ismét 8.1 legyen?
-Mikorra jön ki/ vagy már kijött 930-ra a WP10?
Előre is köszi a választ.
Üdv.:
Imo85
Imo
-
Gery1987
őstag
-
macika69
tag
-
mirci18
addikt
Szevasztok.
Szerintetek rossz a memóriakártyám?
A telefonban működik.
Képeket tárolja.
De gépre rádugva megvan a mappa szerkezet de mikor belépek a képek mappába 10 képet mutat csak és le is fagy a gép tőle.
Mi lehet a gond?
A telefon egy Nokia Lumia 830.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
megoldható valahogy, hogy a HERE City Lens használatakor ne kelljen minden egyes alkalommal újrakalibrálnom az iránytűt?
735Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
mirci18
addikt
válasz kovacsroli #69835 üzenetére
Nekem szabadban soha nem kell de ha kocsiban vagyok akkor kéri.
Te hol próbáltad?Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
SOAD19
addikt
válasz kovacsroli #69837 üzenetére
A fórumtárs vélhetően arra volt kíváncsi, hogy kocsiban/zárt helyiségben vagy szabadban kellett újrakalibráltatnod az iránytűt.
Eladó új Barton tropical óra szíj fekete és fehér színben.
-
mirci18
addikt
válasz kovacsroli #69839 üzenetére
Akkor telepítsd újra a programot mert nekem működik normálisan a rendszer még csökkentett mobilnettel is kiír egyből minden lehetőséget a környékben.
Ritka az mikor kalibrálni kell de szabadban talán egyszer kellett.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
wargar
csendes tag
Sziasztok! Kapott a barátnőm egy Nokia 735 telót. Ideadta,hogy frissítsem rajta a szoftver, tegyek rá fóliát stb. Beléptem rajta a saját hotmail fiókommal próbaképpen, de most szeretnék kilépni...Tényleg nincs más módja, csak a gyári visszaállítás? Elveszik a 400 mega frissítés és a letöltött térképek is? Köszi a gyors válaszokat!
-
wargar
csendes tag
válasz #40993792 #69845 üzenetére
Hmm, biztos igazad van, még sohasem akartam eltakarítani a fiókomat az Androidos telómról. Bele sem gondoltam hogyha belépek a hotmailommal, akkor az az lesz az alap fiók, pedig logikus.
#49846 Úgy legyen! Csak arra értettem,hogyha a barátnőm elakad a telóban, akkor úgyis hozzám fog szaladni megoldásért. Én szeretném szeretni ezt a rendszert és remélem, hogy rászolgál a jó hírére. De most így az első tapasztalataim nem csupa pozitívak. Az Android valahogy felhasználóbarátabb.
Hiányolom az OTG támogatást (tudom a win10 benne lesz már )és a fentről lehúzható sáv is tartalmazhatna több infót. Illetve ha töltöm le a térképeket, de mást is szeretnék csinálni a telón közben, akkor megszakad a letöltés.
Most hirtelen ennyi, de biztos azért vagyok ilyen elégedetlen mert az Android elkényelmesített. -
mirci18
addikt
válasz wargar #69847 üzenetére
Én sokkal jobbnak tartom ezt az oprendszert mert nekem ez sokkal kézenfekvőbb és felhasználóbarátabb mint az android.
Szerintem az hogy a letöltés megszakad a térképeknél az logikus mivel programon belül frissítesz.
De ha csak töltesz le programokat rá akkor közben bármit tehetsz a telefonon.Az otg funkció nem csak win 10-től van hanem win 8.2-es frissítéstől a telefonokon.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB/12GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan 128GB- os Google Pixel 8 Obsidian
- Xiaomi 14 Ultra 3 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen