Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
ma Friss renderkép és tárhely információ is érkezett.
-
Megjelenési dátumot kapott a DROVA: Forsaken Kin
gp A PC-re és konzolokra szánt pixel-RPG a tervek szerint október közepén debütál.
-
Elérhető a Radeon Anti-Lag 2 fejlesztőkörnyezete
ph A frissen kiadott SDK DirectX 11 és 12 API-hoz kínál támogatást.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partyface007
őstag
válasz #05304832 #68952 üzenetére
biztos nem fog megtörténni legalábbis most w10 mobile megjelenése elött 100% hogy nem, nagyon nagy idiótaság lenne most az egységes platform elött ezt meglépni
Ha van is ilyen forgatókönyv akkor az max 1-2 év múlva ha a 10 sem hoz jelentős bővülést a mobil platformon...
-
nrbx
tag
hello, egy hete kivettem a telefonbol az SD kartyat, azota nem fordult elo az elozo hozzaszolasom 2. pontjaban leirt anomalia, egy spontan ujraindulast leszamitva mas sem. Tegnap, hogy megprobaltam visszatenni "helyreallithatatlan" hibakat jelzett a telefon. Van ertelme uj SD kartyaval probalkozni, vagy nem kezeli rendesen a WP 8.1 az SD kartyat (Sandisk kartyakkal - mint amilyet a telefonban is hasznaltam - nem szokott problemam lenni a fenykepezogepben, kb. 10 is van otthon)?
-
StLui
veterán
Üdv!
920-ra, vagy valami univerzális, keresek kerékpárra tartót és jó lenne közben tölteni is mert navigálnánk is vele, tudtok erre valami jó megoldást, csak külön sikerült powerbankot és külön telefontartót találnom. Láttam "zacskós" telefontartót is de nem tudom van e olyan powerbank ami belefér azokba, és össze is tudom kötni őket (ha nem tok is egyben a powerbank) Sajna csak magyar beszerzés, esetleg EU lenne jó, mert 3 hét múlva kéne.
Köszi előre is!(ha valaki mindkét topicot nézi, valóban keresek 5S-re is, két bringa két teló)
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
cigam
félisten
Nem okoz problémát az SDkártya. Teszteld le (chkflsh), vagy más gyártótól is próbálj bele 1-et. Az sincs kizárva, hogy HW-esen rossz a teló kártyaolvasója, és ez okozza nálad a sok anomáliát.
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
StLui
veterán
válasz gyurkikrisz #68956 üzenetére
Enyémre jó lesz valószínű, ezt választottam, mondjuk nekem is eléggé lejt hátrafelé a váz, de a feleségem bringája női vázas arra biztos nem jó az ilyen megoldás sajnos, neki is ki kéne találni valamit.
Mindenesetre rendeltem két ilyen power bankot, hátha megérkezik.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
-
nrbx
tag
válasz Partyface007 #68959 üzenetére
kosz a tippeket. telefonnal formaztam a kartyat mielott telepitettem volna ra az alkalmazasokat. kiporobalok akkor mas kartyat. meg szerencsere 1 honap garancia van a telefonra, tehat vissza is tudom vinni.
-
m1lan
őstag
A telefon topikjába eddig nem érkezett válasz, úgyhogy megírom ide is
Szóval: édesanyám megörökölte tőlem az 520-ast lassan egy éve. Bizonyos időközönként le szoktam neki frissíteni az alkalmazásokat, meg ha van új szoftver, azt is mindig felrakom neki. Múltkor a Zene app frissítése közben hibát írt, minden más rendesen felment. Miután koppintottam, azt írta, hogy próbáljam újra, vagy ellenőrizzem, hogy a legfrissebb szoftver van-e a telefonon. Felraktam ezt a legutóbbi kis javítást, de hiába, a Zene app továbbra sem tud frissülni. Ráadásul el is tűnt teljesen, az appok között sem jelenik meg.
HR lesz ebből, jól gondolom?
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
SOAD19
addikt
válasz moleculez #68968 üzenetére
Ez jó hír. Egy kérdés: Pl. Itt a ph!-n is ha belenagyítasz a képbe, majd pár másodperc után gyorsan vissza zoomolsz, akkor továbbra is kell neki egy kis idő, míg betölti a képet? Remélem tudod mire gondolok?!
Eladó új Barton tropical óra szíj fekete és fehér színben.
-
Clemi
veterán
Kérdés:
Eddig a freemail.hu email címemmel jelentkeztem be a Microsoft fiókba, így a telefonon is az az email cím van hozzá rendelve a fiókhoz, amivel a telefon bejelentkezik.
A live fiókban megcsináltam az outlook email címet mint aliast és azt állítottam be elsődlegesnek, így a PC-n már azzal az email címmel lépek be a Microsoft fiókba, így a live fiókba is.
A rendszer mindenhol kicserélte az azonosító email címet, viszont a telefonon maradt a Microsoft fiók mellett, a freemail-es cím.
Ha lesz egy HR akkor induláskor vajon melyik email címmel kell majd a telefonon bejelentkeznem, hogy a mentések vissza töltődjenek a telefonra? -
Zsoleszhun
addikt
Frissült a Lumia Camera, tudtok valami infót mit változtattak? 60fps biztos nincs, azt néztem meg először
¯\_(ツ)_/¯
-
nyesix
senior tag
Sziasztok,tegnap hasznaltam volna pesten a waze-t de egyfolytában kilép. Gyakorlatilag használhatatlan fostalicska. Egyedül csak a forgalmi infók miatt sajnálom kidobni,mert hasonlo van a here ben is,de az nem szol a traffipaxra... Nem tudja valaki mikor méltóztatik a gugli frissíteni ezt? (8.1,gdr2,lumia820)
-
-
MrCsiT
addikt
Én valószínűleg mentenék mindent róla, és megnézném, hogy a Recovery Tool (pl. itt írnak a Tool-ról) talál-e újabb OS-t rá, és megfrissíteném. Nagyon rosszul hangzik a néha nem működős hiba.
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
nyesix
senior tag
válasz Pikkolo^^ #68974 üzenetére
A hivatalos magyar oldalon ennyit találtam:
"Szerver oldalon folyamatos a fejlesztés, kerülnek bele új funkciók, finomhangolják a meglévőket. Ezért fordulhat elő, hogy a régebbi fejlesztésű kliensekkel, mint például a Windows Phone, előfordulnak kisebb-nagyobb inkompatibilitások.
Jó hírrel nem tudok szolgálni, nincs hír frissítés kiadásáról WP-re. Annyi pozitívum történt, hogy a javaslatunkra újból megvizsgálják, hogy van-e potenciál a platformban."Ezt a demagóg választ... Nem, nyilván semmi potenciál nincs a WP platfromban, pf Szóval a hibát ismerik, de nem foglalkoznak vele.
-
MrCsiT
addikt
-
BiP
nagyúr
Ha mindkét email cím ugyanahhoz a fiókhoz van rendelve, akkor mindegy.
Nekem is ilyen volt, egy régi freemailes cím mellé tettem újat (és ezt a gmailest tettem meg elsődlegesnek is), most már mindenhol azt használom. Fura mód, a telefonon az ellenőrző kódos résznél még mindig a régi emailcímemre küldi a kódot.De egyébként hamar ki fog derülni. Belépsz, és ha az adott pontnál nem dobja fel a mentésedet, akkor újra és belépsz a másikkal. (de mutatnia kell, mert a mentés a fiókhoz tartozik, nem emailcímhez)
-
Clemi
veterán
(#68979) BiP; (#68978) MrCsiT;(#68975) chipesz Köszi!
-
StLui
veterán
na ezt egy kicsit benéztem, most olvasom csak, hogy ez a dinamóval együtt van, én meg az agydinamóra akartam kötni, remélem meg lehet majd oldani. És most azt sem tudom telefontartó van-e hozzá, meg ha van is akkor bele fér e egy 5 évvel ezelőtti cuccba a 640 xl Na majd meglátom ha kézbe kapom.
[ Szerkesztve ]
-
drfedayn
tag
Használ valaki Wunderlistet? Szépen osszekotottem az Outlook fiokommal és fel is vittem gépen a calendarba új naptárként ahogy szinte minden másnál is. Meg is jeleníti a dolgaimat PCn. Viszont a lumia 930am naptárjába az istennek nem tudom bevarázsolni. Az osszes tobbi saját naptáramat látja és leszinkronizálja ezt kivéve. Se az alap naptár app se a chronos calendar nem csinálja meg. Mit a búbánatos lópikulát kellene még csinálni h működjön ez is?
Nem vagyok rasszista, mindenkit egyformán utálok
-
Tapipapi
tag
Sziasztok!
Lehet sokaknak amatőrnek tűnő kérdéssel fordulok hozzátok, de valahol el kell kezdeni a wp pályafutásom.
3 hete vásároltam életem első WP telefonját egy 930 személyében, nagyon tetszik meg minden, de az lenne a kérdés, mivel vonzanak az új dolgok és asztaliban nagyon tetszik a win 10, hogy ha frissítem a 8.1-et wp 10-re, abban az esetben elveszítem a garanciát?
Előre is kösz a választ. -
törölt tag
válasz Zsoleszhun #68971 üzenetére
Meg tudod nézni, hogy pontosan mi változott, a Store-ban ha rámész az appra, akkor a Details lapon ott figyel a New in this version alatt a changelog. Ebben a konkrét esetben csak valami hibajavítások videózáshoz.
-
rgeorge
addikt
-
-
pprod94
aktív tag
Sziasztok! Valami szerviz kód van Windows Phonehoz, ami működik is? Sokat keresgéltem, nem nagyon találtam Illetve lehet valahogy csavarni a hangerőn? Nekem egy picit gyengén hajtja meg a fejhallgatóm
-
bypass|HUN
tag
Aloha,
Remélem nem leszek off. A kérdésem, hogy honnan és milyen program szükséges egy lumia 535-re, hogy képes legyen live stream lejátszására? A microsoft oldalon lévő [live stream player] nem támogatott a készülékhez...help.
Üdbv: bypass
[ Szerkesztve ]
"A globális mindenség nem tönkretehető." by Tiby
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Magisk
- Íme a Silent Hill 2 Remake első másfél órája
- Politika
- Hálózati / IP kamera
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Háztartási gépek
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB/12GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen