-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mstrgz
újonc
Sziasztok!
Egy olyan problémával találtam szembe magam, hogy a Lumia 620-asom (t-mobile) tegnap délután/estefele kiírta, hogy új frissítések érhetőek el, telepítem-e. Rámentem a telepítésre, de itt megállt a tudomány. Addig a szokott mederben működött minden, míg előkészítette a frissítéseket, majd újraindult és bejött a két fogaskerék meg alatta a sáv, hogy hol tart. Innen viszont nem ment tovább semmit. Lumia Recovery Tool-lal sikerült visszaállítani a telót, utána megpróbáltam megint a frissítést, de ugyanúgy nem csinált semmit. Igen, vártam eleget, egész éjszaka így hagytam, de egy millimétert nem mozdult alul a sáv. Van valakinek valami ötlete, hogy ezt hogy tudnám megcsinálni itthon? Ha nem muszáj nem akarok most szervizbe rohangálni emiatt. Előre is köszönöm a segítséget!
Ui.: Egyébként nem tudom milyen frissítést talált tegnap, mert legjobb tudomásom szerintem a legfrissebb verzió volt rajta. Bevallom először meg se néztem a verzió számot, hogy mit akar telepíteni, másodjára meg a Denim 8.10.14219.341 verziót, ami a legújabb és, ha jól emlékszem ez már régebben kijött és akkor telepítettem is.
-
evo87
őstag
Sziasztok!
Felmerült bennem, hogy a céges és a privát telefonom kiváltom egyetlen készülékkel: a 620 és a 735 helyett egy 730 lenne a kiszemelt (esetleg 640 DS).
Dual sim telefonom még nem volt, így lenne néhány kérdésem a működéssel kapcsolatosan.
Adatforgalom csak az egyik SIM-en van, ha jól olvastam, akkor ezt a beállításokban lehet intézni, hogy melyik. Amennyiben épp az egyik kártyáról mobilnetezek, azaz aktívan használom, akkor a másik kártyát közben hívni sem tudják? Ki kell választani, hogy melyik simet akarom használni vagy hívni mindkettőn tudnak?
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
sztikac
őstag
Amennyiben épp az egyik kártyáról mobilnetezek, azaz aktívan használom, akkor a másik kártyát közben hívni sem tudják? Ki kell választani, hogy melyik simet akarom használni vagy hívni mindkettőn tudnak?
De tudják hívni netezés közben is és mindkettőn tudsz hívást is fogadni.
-
törölt tag
Sziasztok. A Nokia telefonon van olyan,hogy bemondok valamit a telefonba,az felveszi a hangomat,aztán ráállok a rádiófrekvenciára és lejátszom a hanganyagot amit felvettem. Az lenne a kérdésem,hogy androidra is létezik ilyen?
-
-
törölt tag
Sziasztok, segitseg kellene egy l800-as ra szeretnek xap fajlokat telepiteni. A leg egyszerubb modszer erdekelne, reszletesen magyarul leirva. Ha lehet uj rom nelkul, de ha szukseges hozza akkor egy mukodo leirast tudnatok irni.
-
tutis
őstag
emagnál gyártói gari van? edigitalnál nem találok most kék lumia 640 dual simest, máshol se nagyon..
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
SoundX
tag
Szia!
A rendszer mindent tud amit a konkurencia is fel tud mutatni. Egyedüli hátránya (szerintem) az alkalmazások hiánya.
Jelenleg egy Lumia 930-at hajtok, és imádom! Nem vagyok a windows mellett elfogult. Első Lumiám egy 710-es volt. Utáltam. Aztán jött egy Samsung S4. Na azt még jobban ki nem állhattam. Ezek után reméltem, hogy a windows jó útra tér (gondolok én a 7.X és a 8.1 különbségeire) valamint mivel a
laggdroidandroidot ellopták, vettem egy Lumia 520-ast. Nagyon beleszerettem. 2 hónapra rá jött a házhoz egy 925. Egész sokáig nyúztam. Majd ismerősök ajánlására vettem egy iPhone-t. Hááááát... Maradjunk annyiban, hogy nekem nem jött be (6).Lecseréltem 930-ra és kérdésedre megint választ adva:
A windows mára egy egész jól kiforrott operációs rendszer minimális hátrányokkal (főképp androidhoz képest).
Valamint nekem is lenne egy kérdésem: napi szinten használható a windows 10 telefonon jelenlegi állapotában?
[ Szerkesztve ]
"Sose higgy az interneten lévő idézeteknek, sokszor átverés." (Petőfi Sándor)
-
SoundX
tag
Köszönöm a válaszokat!
"Sose higgy az interneten lévő idézeteknek, sokszor átverés." (Petőfi Sándor)
-
kukulec
őstag
helló,
az sd kártyámon számos wav kiterjesztésű zene található. hogy tudom elérni, hogy a 735-ös lássa ezeket? illetve hogyan tudom ezek közül ébresztőnek beállítani az egyiket? a riasztásoknál nem dobja ki a számokat. másik: jól látom, hogy sima tinderes app nincs windows-ra?
Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i
-
Zolly444
aktív tag
Be lehet állítani valahogy ne jelezze egy nappal előre a születésnapokat?
-
DearMan
tag
Üdv! Egy app frissítésénél probléma merült fel, nem tudott végigfutni a letöltés. Töröltem az appot, de most már letölteni sem lehet, megáll félúton. Van erre valami megoldás, vagy az app hibája lehet?
-
Rambovits
senior tag
Sziasztok, ma reggel arra ébredetem, hogy már 4 perce rezgett a telefon, de nem csipogott az ébresztő. Egészen addig nem volt hang, amíg újra nem indítottam.
Bejöttem melóhelyre, ahol kolléga ugyanezzel találkozott ma reggel.
Másnál is előjött a jelenség? Nem tudjátok mi okozhatta?A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
félisten
-
Rambovits
senior tag
válasz #42308056 #67930 üzenetére
Gyári ébresztőt
Nálam annyira nem volt probléma, mert a biológigai ébresztő (kutya) még akcióra kész volt, de kolléga rendesen elaludt
Tegnap is volt egy újraindításom, ezt viszont már nem először produkálta. Nem tudtam felhívni senkit, nem ment a mobilnet sem, mintha eldobta volna a hálózatot, de nem jelezte. Újraindítás után működött az is.A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
BiP
nagyúr
válasz ZavaBalazs #67922 üzenetére
Az update2-vel jár.
-
INTELligent
senior tag
Nincs vkinek egy tippje, hogy a telefon nyomon követése menü miért nem nyílik meg?
Blog: https://path2phd.substack.com/ || https://500px.com/photofan96 || Strava: https://bit.ly/2QzLnok
-
törölt tag
válasz INTELligent #67934 üzenetére
Mert olyan bugos a Microsoft minden szolgáltatása, hogy nélkülük nem is működnének.
-
ricsip
addikt
válasz ZavaBalazs #67922 üzenetére
"a word flow a win10 previewről való biztonsági mentés visszaállításával jár, nem az update 2-vel."
Ez komoly?
-
-
ZavaBalazs
őstag
csak észrevettem volna, amikor felraktam az update2-t, és reményekkel telve megnéztem hogy tudja-e már, ha már a 10 previewben benne van
ellenben a win 10 biztonsági mentést visszaállítva benne van, mondjuk még nem éppen teljes értékű, de összességében még mindig jobb, pláne egykezes használatra.ricsip: igen, úgy tudom jelenleg csak így lehetséges. ez amúgy rohadt bosszantó, látszik hogy már most is lehetne használni 8.1-en, ha lennének olyan szívesek engedélyezni. így marad a több órás (jó, nem kell vele aktívan több órát foglalkozni) buherálás, de buherálja a telefonját akinek
két anyjaandroidja van.[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
westcoastog
veterán
Közelségérzékelő tiltására gondolom semmi esély.
Vettem üvegfóliát a telefonra, de hívás közben rögtön sötétedik a kijelző, és csak a hívás végén jön vissza a kép, mert folyamatosan érzékeli a fóliát a cucc. -
ricsip
addikt
válasz ZavaBalazs #67939 üzenetére
A data sense dettó ugyanez volt. Benne volt 2012 szeptember óta minden telefonban a fícsör, de csak USA régiós beállítással jelent meg. Várni kellett rá ha jól rémlik 2013 augusztusig, amikor a GDR1 egyszercsak megjelenítette a többi régióban levőknek is. De amint megjelent a GUI, a gyűjtött adat viszont ott volt visszamenőlegesen...
-
-
Rusher
őstag
Üdvözlet!
Szeretnék segítséget kérni az authenticatorhoz. Átköltöztem új telefonra, letöltöm az app-t és hozzá kéne adnom a fiókomat. Mi az a titkos kulcs vagy QR kód? Régebben amikor a két lépéses ellenőrzést beállítottam akkor tényleg volt egy QR kód, amit adott és ennyi. Ezt most hogy tudom elérni, hogy legyen? Belépek a fiókomba és sehogy sem tudom ennél az opciónál ezt előhozni se QR, se titkos kulcs. Próbáltam kikapcsolni az opciót és vissza, de úgy sem. Tudnátok segteni, hogy mit rontok el? Köszi előre is.
-
Kbali
nagyúr
válasz westcoastog #67940 üzenetére
Lehet, hogy jobb lett volna minőségi, az adott készülékhez specifikus fóliát venni? Ami akár már 700 Ft-ba is kerül? Mondjuk az nem üvegfólia persze.
-
törölt tag
válasz westcoastog #67940 üzenetére
Miért nem ilyet vettél?
[link] ki van vágva az a rész ahol az érzékelők és a kamera van.
-
ricsip
addikt
válasz #42308056 #67942 üzenetére
Nyugi, mai napig sem csinálta meg senki 2-3 USA szolgáltatón kívül. Szóval adat tömörítés nincs USA-n kívül sehol a bolygón (ok, lehet h. van 1-2 országban 1-2 szolgáltató, de ha 10-et eléri a szám akkor már sokat mondtam), de a basic adatforgalom mérést mutathatta volna így is.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz westcoastog #67947 üzenetére
most fólia vagy üveg?
-
törölt tag
válasz westcoastog #67949 üzenetére
ebay-en voltak olyanok aminél ki vannak vágva az érzékelők helyei. Próbálj meg egy olyat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest