- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- MIUI / HyperOS topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz Oppenheimer #37196 üzenetére
Mert ha megvan a dátum, ami ismert, akkor gondolom másfél héttel előtte sunyiban majd kiadják?
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
negyedes
addikt
válasz Oppenheimer #37191 üzenetére
ez nekem is eljott mar, torrentezet nem megfelelo tagelesu zeneknel. Ami eredeti, nem lattam ezt a hibat.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Blyan
félisten
Nekem is volt már, de kb egyszer.
Az jobban zavar, hogy olykor megnyitok egy albumot és van, hogy másfél mp mire elindul a lejátszás. Mindez 920-on, mert 520-on sd kártyáról még érteném is.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
savoo
addikt
Fura, pedig napi szinten hallgatok zenét, de még sosem volt ilyen.
-
Oppenheimer
nagyúr
-
Blyan
félisten
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
x1port
addikt
válasz tomboy0013 #37182 üzenetére
Ez lesz.
aztán megkapja anyám. Majd ő elbohóckodik vele.
Szóval részemről zártam a témát.
Tegyetek Ti is így ![ Szerkesztve ]
-
saiyajin
senior tag
A spotify utan az xbox musicot tesztelem es nem felhotlen a dolog. Miert van az, hogy pl. egy letoltott albumot elinditok es csak az elso szamot jatsza le. (Vagy 10 perccel kesobb indul a masik, ilyen is volt). A veletlen sorrendrol is sikerult mar elfelejtkeznie, es egyszer kilepett lejatszas inditasakor, bar ez legyen a legkevesebb. Mas is tapasztal ilyet?
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
tomboy0013
veterán
válasz x1port #37181 üzenetére
Elhiszem, hogy szarul érint, hogy nem működik rendesen a telód. Ezek a termékek sorozatgyártásban készülnek ahol előfordulnak rossz darabok. De ugyanígy megvan ez az Apple-nél is meg minden gyártónál. Én sem tapasztaltam az általad írt hibát ahogyan a legtöbben itt. Ha képes vagy félretenni a gyerekes sértődést és felháborodást talán te magad is beláthatod hogy nem a WP az oka. A rendszernek vannak hiányosságai, de amit tud az rendesen működik. Lassan 3 éve használok WP telót és nálam probléma nem igazán volt a szoftverrel. Vidd el szervizbe ott valószínűleg segítenek.
-
Lall
veterán
válasz x1port #37173 üzenetére
Mai bölcsesség. Lopj el mindent, amit csak tudsz és ha az a valami nem megfelelően működik, vidd vissza a gazdájának, hogy cserélje ki.
Ha egy Panasonic DVD, BlueRay lejátszó nem játsza a szomszéd Pisti által írt filmeket vagy nehezen olvassa, akkor ki a hibás? A szarszemet Panasonic. Aha, értem.
Gyerünk bajnok, van még valami?
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
neooen
aktív tag
x1port:
"De ami jobban aggaszt az az hogy ma is volt egy nem fogadott hívásom ami nem csörgött ki."
Kb 1 hónapja van meg a telefonom, tegnap sikerült először ugyan ebbe belefutnom. Itt volt mögöttem és meg sem nyikkant. Neked mióta van meg és hányszor fordult ez elő. Másnak is volt már ilyen?
Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
Lall
veterán
válasz x1port #37169 üzenetére
Leforditom amit woland írt. Azon kívül, hogy "sima" mp3-zol. Az xbox musicban megvasarolt, letöltött zenékkel ilyet nem csinál a lopotakkal előfordulhat. Nekem is volt ilyen, egy törlés visszamásolás valószínű megoldja a bajod. Mivel nálad az utóbbi fordulhat elő, ezért töröld a zenéid (összest?) a telefonról és másold fel újra. Ha így sem jó, lopj jobb helyről.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Воланд
titán
válasz x1port #37169 üzenetére
nem, viccbol irom. tenyleg, inkabb dobd ki azt a szart a picsaba. mi a f*szert van az, hogy beletoltam tobb szaz oranyi zenehallgatast a telefonomba es semmi baja nem volt? miert van az, hogy az ocsem, aki szinten rendszeresen hallgat a telefonjan vagy zenet, vagy nyelvtanulashoz szukseges hanganyagot es 520-asa van nem panaszkodik? tenyleg, inkabb irj egy cikket, tedd ki logoutra mint legiaap. mindenki jobban jarna. baszott faraszto, hogy mindenkinek nekimesz azert, mert rosszul jartal a wp-vel.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Lall
veterán
válasz x1port #37163 üzenetére
Xbox Music=Deezer. Mostmár tényleg ne egesd magad tovább, mert egyre szánalmasabb a nyígásod.
Megjegyzem, már mondtak megoldást a problemadra, de write onlyba nyomod.
[ Szerkesztve ]
-
x1port
addikt
válasz Воланд #37167 üzenetére
Ugye ezt most Te jómagad sem gondolod komolyan ?!
Sima mp3.
Semmi extra. Ez miben befolyásolja a lejátszást?(#37171) Lalll : jaja a hardreset a jollyjoker mindenre.
Jól van befejeztem.
Azért az gáz,hogy már az mp3 is egy feladat a rendszernek.A fotó duplázások is meg vannak még a mai napig.
Hogy mitől az megint csak nem érdekelt itt senkit.[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz x1port #37166 üzenetére
nem az alternativ app volt a lenyeg, hanem a zenevasarlas. erdekes modon nem innen-onnan osszevadaszott zenetol nem f*ssa ossze magat a gyari zenelejatszo....
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Integrale
veterán
válasz x1port #37156 üzenetére
A 920 kategóriájú droidok is képesek a megbízhatatlan és lassú működésre, akinek pedig a stabilitás fontosabb mint a mindenféle funkció, és hajlandó kompromisszumot kötni (hiányzó funkciók és appok) az megveszi és megvette a 920-at.
x1port: nálam olyan ritkán előfordul, hogy csak megnyitom a zenelejátszót, és hála a tetülassú SD-nek kilép. Második indításra megy. Másik kártyával nem csinálja.
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
moleculez
veterán
Na összefoglalom miujsag: zenelejatszás bármben random pause-ba vágja magát (youtube is böngészőből), előtte kihangositva megnyekken egyszer. Kihangositva nem áll le. Jack csatlakozó, vagy szoftveres probléma?
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Dante73
tag
válasz x1port #37156 üzenetére
Minden rendszernek megvannak a maga butaságai, hibái... Továbbmegyek. Van akinek ficsőr az, ami nekem hiba. Sajnos, ezt el kell fogadni. Én ezt úgy próbálom kivédeni, hogy mielőtt vásárolok, utánanézek, mi az, amit érdemes megvenni. Akkor is lesznek olyan dolgok, amik "nembejönnek".... De ismét Öcsém említheteném; Ő se maradéktalanul elégedett a Z1-el. És majdnem 10x annyit költött telefonra, mint én. (Én 20 alatt vettem előfizuval, Ő BŐVEN 100 fölött)
-
mdraco
őstag
Létezik-e valami, amivel a telefont webkameraként használható?
-
Dante73
tag
válasz x1port #37147 üzenetére
Az 520 egy k olcsó telefon. Mit vársz tőle?
Gyors, az árához képest nagyon sokat tud, stb. Minden mobil (és nem mobil) platformnak meg vannak a hiányosságai. Neked sok a hiányosság. 30 helyett vegyél 4x ennyiért valami más, használható telefont, és akkor meglátod, mennyi kompromisszumot kell kötnöd.
Én tegnap vettem a sajátom, máris hibás... (MMS nem jön meg. Központ kézbesítettnek látja, adatforgalom bekapcsolva, beállítások jók, valsz a black frissítés kavarta meg, mert előtte a szolgáltatói megjött, azóta nem jön meg, amit 24 órája várok. Telefon ki-be, factory reset megvolt, ha valakinek ötlete van, ne tartsa magában) Mindegy, megyek holnap kicseréltetem, és annyi...Eztl eszámítva pedig tetszik. ennyiért ugyanis, ilyen tudású, ennyire "gyors" telefont aki vesz... iOSt, sok éves használtat kapsz, vagy töröttet, droidot lassúcskát, vacakot...
Igen, a rendszernek vannak butaságai, ahogy előnyei is. Én pl utálom a droidot, mert instabil. iOS játéktelefon... Amire nekem kell, ez TÖKÉLETES.
Kár ragozni a dolgot. Vásárláskor szerintem mindenki átgondolja, neki mire kell a készülék. És ahhoz képest köt valamiféle kompromisszumot. (Vagy vesz egy Z1-est mint öcsém, aztán nézi az enyémet, és csodálkozik, hogy majdnem olyan gyors, mint az övé...)
Neked nem jött be a dolog. Megesik. -
daniel909
addikt
válasz x1port #37147 üzenetére
persze ebben a topicban sok olyan ember van akik nagyon elfogultak. de ez "természetes" végeredményben. ez egy wp topic itt a szimpatizánsok vannak. bár én már láttam ebben a topicban sokaktól azt h elfogadták és egyetértettek a hibákkal. vagy poénkodtak a hibákkal. elég ironikus csapat van itt. és persze ott van az is, mikor semmi nem hiba, "te rosszul fogod". ezzel nem lehet mit tenni, beállítottság kérdése ki hogy kezeli az adott kérdést. (pl azt mikor előkerül egy egyértelmű probléma).
de szerintem összességében itt elég jó csapat van, akik próbálnak segíteni ha tudnak. (nyilván főleg akkor ha olyan a tálalás ami elfogadható)
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest