- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
@matthew@
őstag
válasz Psychonaut #14148 üzenetére
Asszem akkor megyek egy újért vagy veszek egy Lumia-t bár az a baj h nagyobb kijelzőt és nem varázsol rá a frissítés, pedig jó lenne
Meg kicsit nagyobb szabadság sem ártana.
Még néztem Lumia 820-at de drágábba jönne ki az és One S sztem szebb is, bár ez teljesen egyén függő kinek mi tetszik jobban, de nekem jelenleg inkább az.dejaris: amire én használok egy telefont nem hiszem h nagy gond lenne vele, meg a Sense felület kiegészíti a Droid hülyeségeit és így használható lesz legalább, bár a WP kétségtelenül nagyon smoothos kis ketyere, de One S sem muzsikál rosszul videók és tesztek alapján
[ Szerkesztve ]
Matthew 24:42
-
AMD Power
titán
Csak a Lumia 710 jött ma frissítés?
-
HKorn
veterán
válasz AMD Power #14157 üzenetére
Telenor 710 semmi..
Viszont voltam ma bent Telenorban, cicamicának a pultban mondom, van már Lumia 620, meg lehet nézni?
Látom téblábol, odamegy a kiállított demotelókhoz mutogat egyikre, gyanús volt már messziről is, de mondom odamegyek, erre az Asha 311 vagy valami ilyesmit mutatja.
Na gondoltam magamban, téged se az eszed miatt vettek ide fel.
És még ezek adnak tanácsot egy véletlenül betévedő okostelefont venni akaró tudatlannak, aztán azért rohangál ennyi galaxy mini meg ace az utcákon.
Run&Ride
-
félisten
-
nicu71
addikt
óóóó....nálunk a telenoros kiscsaj egyből a lumiákat ajánlotta,amikor tesztüzemmódban megkérdeztem...
De a T homenál haver érdeklődött a windowsphone felől,és olyan hülyeségeket mondtak.../minden alkalmazást meg kell VENNI pénzért, stb/és ajánlották az ace2-t..."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
hyperspace
őstag
gondoltam megnézem itt, hogy pontosan mi lehet ez a frissítés, most írta ki a telefonom (800 T-mobile), de látom semmi konkrét még.
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
catroot
veterán
-
kolosanyi
veterán
Lumia 800 topicban is feltettem a kérdést, de talán itt előbb tud valaki tapasztaltabb válaszolni. Bocsi a dupláért.
Na szóval a kérdésem a következő lenne, egy ideig Linuxon ragadtam, gyorsan kellett valami a gépemre, Windows telepítőm nem volt, így maradt egy Ubuntu, mint vészmegoldás. Nem tudom, hogy mikor tudok Windowst felrakni a gépemre, ezért próbálkozok egy olyannal, hogy a Zune beüzemelése Ubuntun. Wineban próbáltam futtatni a telepítőt, de hibával kilép. Valakinek van ötlete, hogy miként oldható ez meg?
-
Integrale
veterán
Kapott más is két frissítést? Nekem most megy a második 8862.144 végződéssel
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
petroleumlam
tag
Attól még mert nem tudja megkülönböztetni külsőre az Ashát meg a 620-at, attól még ő adja le szervizre a telefonokat. Olvasni meg tud, így azt is észreveszi, hogy hoppá, ebből az xy típusból már a tizenkettediket hozzák ma vissza, tehát gond van vele. Azt meg nem ő adja ki tanácsba, hogy mit kell erőltetni, hanem a főnöke. De ahogyan ti mondtátok: aki nem tájékozódik vásárlás előtt egy adott típusról, az vessen magára és ne sírjon. Azt meg zárójelben megírom, hogy a galaxy meg ace tulajok fele ennyit nem sírnak mint a wp-sek))))))).
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz petroleumlam #14166 üzenetére
Hol marad akkor a zárójel?
-
ng0ofy
KORREKTOR
Most olvasom az engagdeten, hogy talan lesz mégis caldav support, lesz Google calendar
http://www.engadget.com/2013/03/15/google-caldav-support-still-coming-to-windows-phone/ -
Lall
veterán
válasz polonic #14167 üzenetére
Ott van a végén. Nem látod? Megjegyzem en nagyon orulok, hogy ennyi elégedett Ace és Mini tulaj van. Szoktam látni őket, ahogy mosollyal az arcukon, indiánszökkenésben közlekednek az utcákon.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
negyedes
addikt
válasz Integrale #14165 üzenetére
Igen az is mejott. Beerek meloba es dobom fel.
Ace&mini tema: igenyesebb emberektol mindig azt hallom hogy kar volt megvenniuk mert szar.
ng0ofy: ezt mar regota szelloztetik
[ Szerkesztve ]
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
MODERÁTOR
Bad news– 7.10.8860 does not fix Live Tile bugs - erről ennyit. De akkor mi volt ebben ilyen sürgős
egyébként szerintem el se tudjátok képzelni, hogy eddig hány db mini galaxist és galaxis ászát adtam el
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
-
Воланд
titán
na, az omnia 7 megint frissul.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
negyedes
addikt
válasz petroleumlam #14180 üzenetére
de kezded allandoan. , te jottel ide fikaznia wp.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
-
HKorn
veterán
válasz petroleumlam #14166 üzenetére
Azt hiszed tud olvasni, mi? Kiállított teló alá oda volt írva nem kis betűmérettel, hogy Nokia Asha 311.
Namost ha ilyenek csinálnak önjelölten meghibásodási statisztikákat, akkor azt fenntartással kezelném.
Run&Ride
-
petroleumlam
tag
Omnia W is frissült kétszer. Igaz, nem jött figyelmeztetés, csak kipróbáltam.
-
Воланд
titán
válasz AMD Power #14189 üzenetére
mert a telefonon manualisan nem tudsz rakeresni a frissitesekre, ott csak azt tudod beallitani, hogy automatikusan felnezzen neha a serverre.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
petroleumlam
tag
válasz Воланд #14190 üzenetére
Mégse néz fel . Legalábbis az enyém. Arra van valakinek tippje, hogy miért nem tudom megosztani a mobilnetemet wifi hotspotként? Van mobilnetem. De be se hozza azt a menüt ahol konfogurálni tudom, hanem azt írja ki, hogy nincsen megosztható mobilnetem. Pedig van.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz petroleumlam #14191 üzenetére
valószínűleg az, hogy automatikusan felnéz, nem azt jelenti, hogy 2 percenként bejelentkezik, hanem inkább 2-3 naponta biztos meg lennél elégedve az üzemidővel, ha folyamatosan a windows update serverén lógna a telefonod...
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Воланд
titán
válasz petroleumlam #14191 üzenetére
az a neha, az nagyon neha. nalam eddig egyetlen egy frissitest sem jelzett magatol a telefon.
-
petroleumlam
tag
Közben szerkesztettem Hotspotra valaki tud választ?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest