- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partyface007
őstag
as items arrive-ra van állítva természetesen..
teljesen hektikus
van hogy azonnal megjön egy levél van hogy pár percet késik de volt már az említett 20 perc késés is
8.1-en mobilneten megjöttek egyből a levelek, 10-est nem sokáig próbáltam sim kártyával de úgy emlékszem ott is hasonló volt a helyzet..
-
Partyface007
őstag
akkor örülj neki
én lennék a legboldogabb ha jó lenne a 10 de nálam sajnos nem az...
e-mail -ek ugyanúgy random jönnek mint anno 8.1-en, néha simán volt 20 perc késés (igaz ez csak az itthoni wifin van de az már nekem elég) (nagyon halkan említem meg hogy ugyanabba a postafiókba érkező levél ugyanazt a wifi hálózatot használó és mellette fekvő sony z1c-n azonnal megérkezik)
e-mail értesítés hangja ugyanúgy hangosan jelez telefonálás közben
cortana quiet hours funkciója volt hogy elfelejtett bekapcsolni az automatikus szabály alapján ( ha már cortana akkor kivették azt a funkciót is ami 8.1-ben elérhető volt miszerint calendar busy bejegyzés alapján is be tudta kapcsolni a quit hours-t)
outlook az accepted meeting requestet tentatively accepted-nek küldte el a szervezőnek
most hirtelen ezek a legidegesítőbb dolgok amik eszembe jutnak
de juhéj szerencsére már redstone builden fejlesztik hogy pc-n is jelezzen ha volt nem fogadott hívásod (vagy valami hasonló nagyon fontos funkciót)
miközben volt akit nem lehetett felhívni .-)
-
-
Balta71
csendes újonc
Sajnos ez nem jött össze, ugyanaz
Probléma lépett fel a szervizcsomag letöltése során.
Ellenőrizze a proxybeállitásokat
Plusz egy hosszú hibakód a részletek alatt.
Biztos hogy a telefonnal kellene kezdenem valamit mert a 630-ast simán sikerült,pár nappal ezelőtt.De köszönöm szépen a tippet.
-
-
tomboy0013
veterán
Pedig nem bonyolult dolog miért nem rakjuk vissza a 8.1-et. Mert fapados, rengeteg kényelmi funkció van a 10-ben ami a 8.1-ben nincs és dizájnra is sokkal jobb. A gyenge akksi ellenére is szívesebben használjuk.
Egyébként meg ha ennyire zavar a dolog hogy erről beszélünk akkor egyszerűen átsiklasz a téged nem érintő részeken, vagy nem követed tovább a topikot. Ennyi a történet. Nem egy nehéz dolog ám. -
MrCsiT
addikt
"Sajnos itt azok pampognak hibásan működő alkalmazásokról" - na ezt benézted.
Nem volt semmiféle mentésből visszaállás, simán települt a build, mint update, és vannak olyan ikonjaim, hogy csak a neve van ott a csempén, a képe nincs.
Tudom, erre írtad, hogy még nem végleges, de az általánosításod akkor sem helytálló.Most akkor, lesz mostanában végleges build, vagy sem?
OTG-t valóban támogatja a Win10, próbálta valaki?
-
-
Воланд
titán
szerintem meg ez van rajtuk. de amugy meg ha eppen egy ujabb build lesz rajtuk abban hirtelen ki lesz javitva az a rengeteg bug, ami benne van a rendszerben? ketlem.
a hulladek meg nem tulzas, onnantol elkezdve, hogy a store meg mindig szar es a gui elemek sincsenek keszen. tok vicces pl a store-ban a frissites resznel, hogy ha nincs semmi letoltes, akkor is lehet "gorgetni", aminek az az eredmenye, hogy a check for updates sav mozog.
-
Boonen007
őstag
Szerintem egy szoftveren dolgoznak az összes telefonra max a kompatibilitáson dolgoznak 950 esetében.
Na úgy 10 HR 1x 8.1-10 váltás után automatikus frissítés kikapcsolás stb után csak sikerült lefrissíteni az összes appot. Olyan hiper modern érzésem lett most, hogy ismét teljes funkcióval üzemel a Glance.
(Csak az a fránya elforgatásgátló... :/ )
-
kvcstms
csendes tag
nálam is, kíváncsiságból kipróbáltam a windows térképeket, nos annyit hozzátennék, h nekem elég fontos, h megbízható offline térképeim legyenek, mert kell a munkámhoz. beírtam neki a pusztaszeri utat, mivel ma ott volt dolgom, rohadtul nem találta meg, viszont helyette megtalálta a pusztaszeri utcát, kistelken..
én a here mapst nagyon szeretem, nagyon jó, pontos, és mindenhol működik, ez az egyik olyan tulajdonság amiért még mindig a nokiat/microsoftot választom, és nem valami mást.
-
-
celka5
tag
Jól tudod, a kínából rendelt telefonok szoktak előrootoltak lenni.Samsung,LG, stb viszont nem. ott exploitot kihasználva kell root-olni .
Viszon sok droidban láttam már App permission management-et amivel lehet szabályozni, hogy mihez férhetnek hozzá az appok,rákérdez pl amikor a facebook az üzenetetket akarja olvasni és megtagadhatod stb. -
-
MrCsiT
addikt
Majd ha az MS eléri, hogy legyen DS Note WP-re, meg Clash of Clans, akkor igazad lesz, hogy minek kellene droidos appokat futtatni - amíg ezek nincsenek, nagyon is jogos igény lenne az átjárhatóság. Fogadok, hogy csak itt minden 3. ember mondhatna másik 2 appot, ami meg neki hiányzik.
Ettől szerinted miért kellene platformot váltani, ötlet szinten sem értem. Ez kb. azt jelenti, hogy szerinted minden droidos app rossz, vagy a hiányukat legyen kötelező elfogadni WP-n. Ne legyen.. -
tomboy0013
veterán
Teljesen felesleges volt újraindítgatni. Elég simán rákeresni egymás után többször és lefrissíteni mindent ami feljön. Mozgásadatok nálam sem megy. Remélem az Értékelés menü pont után most már szépen elkezdik kiszórni az Extrák-hoz is a frissítéseket új külsővel karöltve. Ideje lenne már így október végére befejezni a dizájnt végre a rendszer minden részénél. Így a Mozgásadatokat is végre le lehetne frissíteni.
-
confuser
senior tag
Ma már nem fog jelezni.
We are working on doing something we've never done before with new builds...but not today.
-
Giovan!
addikt
-
-
Az én véleményem az, hogy tökre nagy felelőtlenség béta szoftveren használni a fő fiókodat. Ez nem sértés, ez csupán így van. A félkész rendszer miatt dőltek be a mentések, akár hiszed akár nem, és elméletileg tudatában is voltál mikor felraktad az Insidert és ugye elolvastad a feltételeket. Peace bro.
-
janos666
nagyúr
Trollkodás, de: Az nem telefonbackup, amit a telefonon tartasz.
Másrészt ha tesztverziós szoftvert használsz, akkor szerintem tényleg nem az ő hibájuk semmi ilyen káresemény. Jogilag semmiképp, mert azt tisztázzák a felhasználási feltételek, de szerintem "erkölcsileg" sem. Világos, hogy ez tesztverzió, így fokozottan veszélyes a véletlen hibák tekintetében. -
-
-
Clemi
veterán
A fogyasztás tegnap jó volt, de éjszaka valamiért 60%-ot merült. Gondolom, hogy nálam akadt be egy alkalmazás, am szívta az akkut.
Nézd meg légyszi a takarékos üzemmód menüben, hogy melyik alkalmazás tekerte a rendszer a háttérben. Nálam a szinkronizálás akadt be 3x egymás után a 10572-nél, hogy már nem merem feltenni. Az akkumulátor használatnál egyébként a Microsoft üzenetek-nél jelezte a brutális háttér fogyasztást, de a telefonon a névjegyzék megnyitásánál is futott felül a szinkronizálás szöveg és a pöttyök, és a fiókoknál a Microsoft fiók is szürke volt szinkronizálás szöveggel, több órán keresztül.
-
Qwen
tag
Belépve az onedrive-be jobb oldalt fent a fogaskerék ikon,aztán a beállítások és bal oldalt lesz a "Device backups". Itt vannak a b.mentések.
A telon (572-es build) belépsz az üzenetekbe aztán alul a 3 pöttyre "..." és beállítások.
Ott lesz felül hogy "Üzenetek szinkronizálása ......" azt bekapcsolod és alatta kiválasztod hogy
"időkorlát nélkül". Ezután visszalépsz egyet és lassan be kell hogy töltse az sms-eket.
Nekem betöltött pár sms-t,van benne 2004-es is de az ide is benne van amiről készítettem b.mentést.Úgy hogy elvileg működik ha van mentésed. -
-
-
HaZse
őstag
Probléma megoldva.
Megoldás (nálam Lumia 930): SIM kártya kivesz, NYelvet UK Angolra, a régiót is UK Angolra kellett állítani.
De sajnos a régi mentéseim elillantak. Sőt még az is, amit augusztusban csináltam, mikor eladtam a Lumia 830-amat. Az sincs meg.....
Ez így szívás. Lhet, hogy a W10M Insider a hibás benne és az töröl valami az OneDrive tárhelyről?
-
Qwen
tag
Én is így jártam,nekem se látta a mentéseimet anno a 8.1 mikor visszatettem.
De jobban utána jártam és megvannak.Webes felületről belépve az Onedrive-be megtaláltam.
Ha mobilon(nekem az 572-es build van fent) a "biztonsági mentésbe" belépsz,alul a "További beállítások-ba" aztán szintén alul az "OneDrive.com" megnyitására,akkor egyből biztonsági mentésekhez dob.Ha ott sincs akkor tényleg elveszett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen processzort vegyek?
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Formula-1
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Vezetékes FEJhallgatók
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest