Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kvcstms
csendes tag
válasz
Nooeca #14481 üzenetére
a felirat volt most az utolsó csepp, már egy ideje kezdtem unni a hülyeségeket, de mindegy, most kap egy hr-t, aztán meglátjuk, szeretem a wp-t mert nagyon jó kis rendszernek tartom, és nem szívesen váltanék, mert anno nem véletlenül vettem wp-t és nem droidot. de most egy picit betelt a pohár...
-
kvcstms
csendes tag
én a here mapst szeretem, elég jó cucc, nekem jobban bejön, mint a sima új térképek. nem tudom mindig várom a csodát, h netán esetleg tényleg vmi kurva nagy dolgot hoz ki az ms, egy stabil faszán futó buildet bugok nélkül, normális akksi idővel stb. de nem, és ami még baromi fárasztó, h botrányosan kevés normális app van, ami más platformokra van offisöl. persze vannak natív appok, amik majdnem tudják mindazt, amit a hivatalos appok, de mégsem. hiába állítom be, az emailnek nincs hangja, az áruházban ott vannak beragadó updateek, amik az istennek se jönnek le, csinálhatok én bármit, oké, tudom, én vállaltam, amikor elkezdtem insiderezni és prew buildeket felrakosgatni. de könyörgöm volt egy build (nem emlékszem a számára) de tök rendbe volt nekem, működött nem szarakodott, nem bénázott, jó volt minden. erre jön az újabb, ami aztán meg szarabb.
-
kvcstms
csendes tag
felraktam az új buildet, eltűnt a here maps, az a beállítások angol az almenü magyar. elég volt, befejeztem, meguntam, belefáradtam ebbe az egészbe amit az ms csinál. megy a hr, aztán meg hamarosan jön egy iphone asszem.
-
kvcstms
csendes tag
azért vicces, elég sok alkalmazást kinyírtak ami régen működött, pl. accuweather, ami ugyan van új de köszönőviszonyban sincs a régivel,főleg az élő csempe ami botrányos lett. weather view szintén nem működik. aztán ott volt a modern mayor játék, amit tökre szerettem 8.1 alatt, wm 10-re viszont nincs. ja, és a tune in app sincs már. és ahogy olvasom a here mapst is kinyírják, aminek baromira nem örülnék, mert én eddig éppen a here maps és az offline működő térképek miatt (is) maradtam a wp-nél. viszont az új térkép app nem tűnik éppen a legjobbnak.
-
kvcstms
csendes tag
kicsit elvesztettem a fonalat itt nagy updatekben. szóval, jól veszem le, h a 164-es buildnél nincs frissebb insideren? (válasznak elég egy egyszavas igen vagy nem)
-
kvcstms
csendes tag
Amióta volt az üzenetek frissítés azóta nem jelzi az üzeneteket, se hang, se más formában..
-
kvcstms
csendes tag
válasz
Boonen007 #10126 üzenetére
irigyellek.
bár annyira azért nem, mert napi 15-20 email esetében talán jobb is, ha nem csipog állandóan. ezt leszámítva én elégedett vagyok a rendszerrel, na jó, ha vissza adnák a modern mayor játékot az jó lenne. amióta prev buildeket használok, egyszer sikerült az edget úgy meghülyíteni, h totál kifagyjon. szóval nekem 735-re teljesen bevált. egy-két apróság van ami nem tetszik (store, én a régebbit jobban kedveltem) meg a naptár, h kis csempén nem mutatja az aktuális dátumot. (bár ez is változó, mert az asszem az előző frissítés előtt meg mutatta)
-
kvcstms
csendes tag
válasz
Plazmacucci #10123 üzenetére
az sms nálam csiripel, az email továbbra sem, de ebbe már beletörődtem, h az megnémult.
-
kvcstms
csendes tag
hmm, egy ideje read only módra kapcsoltam, mert nem látom értelmét annak, bármit is írjak. nekem nincs bajom a rendszerrel, megszoktam, h az emaileknek nincs hangja (napi 20-30-nál ez mondjuk nem is rossz) nekem nem fagy, nem butáskodik stb. két dolog zavar, eltűnt a modern mayor játék, és a tune in webes rádió cucc. ja meg kéne egy app ami google táblázatot tud kezelni, amúgy amire kell nekem, arra jó a wp. a droid éltető kontent folyam több mint nevetséges volt.
-
kvcstms
csendes tag
akkor én valószínűleg a nagyon szerencsés user vagyok, mert a 735-öm sem nem indul újra, sem nem fagy, és minden gond és hiba nélkül megy. leszámítva, h az emaileknek nincs hangja. és a rate your device, motion data, érintés appok nem hajlandóak frissülni már jó pár hete, de who cares, amire kell arra nekem hibátlanul működik!
-
kvcstms
csendes tag
válasz
gabancs #7546 üzenetére
így van, droidot vegyen az akinek arra van ingerenciája, nekem sosem lesz. az 520-al évekig megvoltam, 3 év után cseréltem le asszem, de addig minden hiba nélkül működött pdv-vel frissítve mindig. alapvetően tetszik az új build, ha a gyerekbetegségeit kijavítják nagyon jó lesz. nekem ebben a mostaniban megjavult az email értesítés hang, végre van. a here maps nem megy most, meg egy-két apróság van ami zavar. engem a mozgásadatok pl. totál hidegen hagynak.
-
kvcstms
csendes tag
válasz
kutitomi73 #7505 üzenetére
nálam most volt egy here maps update, azóta azt írja szerezzem be az árúházból az új jobb here mapst, amit nem viszont nem találok.
-
kvcstms
csendes tag
nálam most fogaskerekezik a 735. kíváncsian várom a végeredményt, remélem nem kell semmi hr vagy hasonló..
-
kvcstms
csendes tag
az 581 után nyomtam hr-t. akkor ahogy látom szívni fogok rendesen, nagyszerű...
-
kvcstms
csendes tag
na, végre sikerült! a reggeli outlook update után már minden postafiókot a beérkező üzenetek között látni! thanks ms!
-
kvcstms
csendes tag
válasz
rbertkrl #7255 üzenetére
egyetértés, reggel 9-től du 6-ig szalad egy program ami gps alapon méri azt a távot, szintet amit bringázok. mellette időnként telefonálás, here maps, fb időnként, reggel áruház check alkalmazás update miatt. és általában nap végére, du 6-7 még mindig olyan 60% körül vagyok.
-
kvcstms
csendes tag
nálam is, kíváncsiságból kipróbáltam a windows térképeket, nos annyit hozzátennék, h nekem elég fontos, h megbízható offline térképeim legyenek, mert kell a munkámhoz. beírtam neki a pusztaszeri utat, mivel ma ott volt dolgom, rohadtul nem találta meg, viszont helyette megtalálta a pusztaszeri utcát, kistelken..
én a here mapst nagyon szeretem, nagyon jó, pontos, és mindenhol működik, ez az egyik olyan tulajdonság amiért még mindig a nokiat/microsoftot választom, és nem valami mást.
-
kvcstms
csendes tag
válasz
#40993792 #6702 üzenetére
akkor nem egyedi a mail hang problem...
ami a droid appokat illeti, nekem max egy kéne (yahoo weather) de mivel az nincs wp-re és sztem nem is lesz, elvagyok nélküle. ill ami még tök jó lenne, egy google docs-t kezelő app. mert az edge-ből nehezen szerkeszthető egy táblázat pl.
-
kvcstms
csendes tag
minek egyáltalán wp-re androidos app?
btw, nekem az emaileknek nincs hangja, akár hol akármit állítgatok.
-
kvcstms
csendes tag
én prognozát, azt simán engedi.
-
kvcstms
csendes tag
válasz
kutitomi73 #6579 üzenetére
nekem az ms időjárás appot nem engedi, csak az accuweathert.
-
kvcstms
csendes tag
na hr után most ezzel szembesültem, a személyre szabás, alkalmazások hangbeállítása részen, csak az üzeneteket hozza fel, mint alkalmazást, semmi mást.
-
kvcstms
csendes tag
ha csinálok egy hr-t az 581-es builden, melyikre fog vajon visszaállni? a telefon alaphelyzetbe állítására gondolok.
-
kvcstms
csendes tag
nézegetem a groove zene hibakódját amit kidob (0xc00d11df) de sok okosságot nem találok rá.
-
kvcstms
csendes tag
válasz
rbertkrl #6485 üzenetére
pár napja szembesültem ezzel én is, az okát nem tudom, próbálkoztam a touchal is, az m.facebookal is. végül felraktam az fb beta appot, de az meg körülményes, lassú. nem tudom miért nem tudnak egy használható fb appot csinálni ms-ék. mindamellett, én is boldogan használtam eddig az m.facebook webes verziót.
-
kvcstms
csendes tag
válasz
csizi90 #6488 üzenetére
az is be van pipálva mindkettő. a másik ami outlookal kapcsolatos, 8.1-en meg lehetett csinálni azt, h a két gmailes postafiók egyben legyen, és egyszerre szinkronizálja őket és egyben is mutassa, nem kellett váltogatni. viszont ahogy nézem a 10-ből ez a funkció kimaradt. postafiókok egyesítése volt régen, ha jól emlékszem.
-
kvcstms
csendes tag
sziasztok, a fórumon új lennék, a wp-ben már nem annyira, hiszen már második wp telefonomat használom. tegnap én is felraktam az új buildet, egyelőre tetszetős, a sebessége jó. viszont nekem olyan gondok vannak, h az emaileknek nincs hangja, valamint a groove zene is állandóan hibát dob ki. a tárterület jelzés dolog nálam is megvan, egy kínai vmi ami az sd kártyát takarja, a telefont nem látom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- V.Milán: ⭐DICSŐSÉGFALAM⭐
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Formula-1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest