- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
netpeti98
addikt
válasz
Balta71 #14067 üzenetére
Ha a 10586.164 jól futott akkor miért nem azt rakod fel, az Upgrade Advisor segítségével vagy a Release Preview ringről. Ez a legfrisebb végfelhasználók számára készült build a TH2 ágról.
A Redstone előzetesek bugosak (a te estedben 14295.1000), de ez még természetes ilyen korai státuszban.Amúgy írjuk már ki rendesen a build számokat, ne csak az alverziókat.
-
csacsi67
addikt
válasz
Balta71 #9764 üzenetére
Na még egy egyszerübb megoldás gondolom ez a progi van fent a gépeden [link] .Ha nem szedd le meg fog frissülni amikor elinditod. Majd inditsd el a programot a telefon ne legyen rá dugva.Kapcsold ki a telefont .Majd nyomd a hangerö gombot lefelé de közbe fusson a program majd igy dugd rá az usb kábelre. Ha nem megy probálj meg másik usb portot a gépen.
-
csacsi67
addikt
válasz
Balta71 #9739 üzenetére
Problád ezzel a modszerel [link] ha ez nem jön össze akkor ez [link]
Most azt pontosan nem tudom ,hogy az NSU leszedi e online az sw-t mivel én más product codosat szoktam használni és a Nokia Data Package Managerrel szoktam leszedni az sw azt tallozom be az nsunak.
Ezen kivül van még két megoldás de ahhoz kell az ffu fájl .Szerviz menüböl felrakni az sw -t.
Valamint itt egy tesztprogram [link]
Lumia Phone Test Application v6.0.8 aprogram magyar nyelvü mindent le tudsz vele tesztelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest