Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
nekem ma olyan volt, hogy amikor rányomtam a válaszra, egy óráig töltötte be a válasz felületet, majd ha elkezdtem írni a szöveget, akkor teljesen belassult a telefon, törölni például nem is engedte a szövet. ami pedig a legfurább, hogy elküldeni sem tudtam a nehezen megszerkesztett levelet, mert a küldés gomb helyett azok a gombok voltak, amiket olvasás módban látsz (válasz, oda-vissza nyíl)
újraindítás nálam megoldotta ezt a problémát.
-
HaZse
őstag
Köszi.
Majd megnézem. Most ott tartok, hogy újként csináltam mindent. Felfrissítette magát a 8.1 legfrisebbre. Majd az áruházból letöltöttem az imsider alkalmazást. Ott a fast ringet kiválasztva letölti és feltelepíti a windows 10-es frissítést. Majd az fel is teszi.
De mikor az 572-es verzióban a gyári visszaállítást választom, akkor az első lépésnél a nyelv kiválasztásánl a tovább gombot megnyomom, ki kell választani a régiót, majd a tovább gomb és ott felugrik egy ablak, ahol újra kell indítani a telefont.
De sajnos nem indítja újra, hanem az alkalmazás oszlopot nyitja meg, ahol az FM rádió és egy másik alkalmazás található. Nincs beállítás, nincs semmi se start képernyő se.
Mosz szívok rendesen. Holnap meg meló.......
Se biztonsági mentés 8.1 alatt, se windows 10 insider se megy fel rendesen, hogy ott esetleg ki tudjam választani a biztonsági mentést.
Grrrr.......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest