- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Giovan! #18204 üzenetére
640-re visszaállítani egy teljesen tiszta 8.1 rendszert a legkönnyebb. WDRT elintézi 10 perc alatt, meg kb 20 perc még, mire készre telepíti magát. Ennyi. Ha valakinek nem fontos a messenger, meg pár ficsőr, ami w10-zen van, akkor a legjobb, ha a 8.1-et használja. Gyors, smooth és főleg stabil.
De 950 XL-re csak w10 van, ráadásul nekem egy teljesen originált MS matricás nyugszik a szekrényben dokkolóval együtt. Ezt kaptam anno egy sima 950 után, amit nem tudtak megjavítani.
-
-
confuser
senior tag
válasz
Giovan! #10173 üzenetére
Mert iOS-ből portolhatsz uwp appot, amit mindjárt 200 millió user használhat. Az pedig már nem 3% (persze a piac is ki van terjesztve, ha így nézzük). Amúgy az a 3% nem annyival kevesebb a 1x% iOS-hez képest szerintem, hogy még portolni se érje meg. Kvázi 20%-os növekedés bármelyik iOS-en jelenlévő de windows10-en nem jelenlevő appnak, ami azért akármelyik cég számára komoly előrelépés és lehetőség a bevételeik növelésére... és akkor csak a mobil userekről beszéltem, uwp-ről nem.
Kicsit elkanyarodtam, nyilván elsősorban nem a Messengerről beszélek, hiszen az már van, bár olyan amilyen. De ilyen esetekben is lehet nyerő a portolás, feltéve ha tényleg alig lesz dolguk portolás után a fejlesztőknek.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Giovan! #6348 üzenetére
+1
na, hogy valami tényleg témához kapcsolódó is legyen, pár napig még nálam van egy másodtelefon, amin fenn van az 572. amíg vissza nem megy a tulajához, picit nyomkodnám a 10-et rajta, de annyira nem vagyok benne otthon, hogy mi más, miből van már UWP app, stb. szóval tapasztaltabbakat kérdezem: pár tipp, hogy mi az amit mindenképp érdemes célirányosan kipróbálnom, amíg tehetem? (saját, napi használatú telóra nem tervezem feltenni)
-
HaZse
őstag
válasz
Giovan! #6345 üzenetére
Szerintem van köze, mert az insider feltelepítése után zavarodott össze a fiókom. Azért, mert nem a telefonon futtatott insider w10m-el van a baj, szerintem ez is idetartozik.
Ja, bocsi, itt csak a telefonnal kapcsolatos dolgokat lehet beírni. A fiókkal kapcsolatosat nem.... Értem.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Giovan! #6171 üzenetére
Szerintem királyul néznek ki a kör profilképet. A Kapcsolatok csempe is tetszik, sőt személyeket is raktam ki a kezdőre, az a csempe is jól fest. Kör és négyzet jól néznek ki együtt. Már ugye a 8.1-ben is tettem érhető volt a kör és a négyzet keveréke igaz nem profilképeknél.
-
gabancs
addikt
válasz
Giovan! #5967 üzenetére
Valahol igazad van, de azért az még is csak furcsa, hogy gyakorlatilag lassan hivatalosan is kapható a 2 zászlóshajó, de a szoftver még a fasorban sincs.
Én nem raktam fel, csak a fórumot olvasgatom, de nem vágott mellbe a "profizmusuk".
Nekem a 8.1 is tökéletesen megfelel, de a fejlődés nem állhat meg. Valahol ez is egyfajta marketing.
-
galmat
aktív tag
válasz
Giovan! #5648 üzenetére
Számomra az előző build visszalépés volt. Ez a mostani Lumia 640-en jobb. A teljesítmény nem verdesi az eget, pl. a nem gyári app-ok indulása tovább tart, mint 8.1-en. A térképek sem annyira teljesítenek jól mozgás közben, mint 8.1-en.
A lock screen óra késlekedő megjelenése szerencsére nálam megszűnt ebben a buildben.
Elvileg a saját csengőhang beállítás is ismét működik.
Amire kíváncsi vagyok, az az aksi idő és a melegedés, mert ezekben csalódást kelt eddig a WP, holott azért december mindjárt itt van, előrébb kéne járni. Meglátjuk, javult-e most az aksi idő.
Ismét működik a GPS bekapcsolása nélkül is a lépésszámláló állása.Összességében kigyomláltak számos bugot, de még van teendő bőven. Ami számomra továbbra is fekete pont a W10 preview-ban eddig:
- Outlook Postában nincs egyesített levelesláda (érthetetlen, iOS app 1000x jobb, de még a 8.1 is tudta ezt)
- nem gyári appok továbbra is sokáig gondolkoznak az indulással
- melegedés, aksi merülésről pár nap múlva tudok okosabbat mondani, az eddigi buildekben ezen semmi javulás nem volt.Amúgy a gyári app-ok tetszenek, kezdem szokni ezt a design irányvonalat, több helyen áttekinthetőbb, mint a 8.1-es appok, de ez szubjektív.
-
-
Boonen007
őstag
-
cattus
addikt
válasz
Giovan! #3806 üzenetére
"A Panorama hubok tökéletesek voltak mobilra"
Azért szerintem ez így nem teljesen igaz. Az tény, hogy egyedi volt és nagyon jól néz ki, de a felső címszalag nagy betűmérete nem a legjobb a kis kijelzőkre. Nézegettem, hogy pl. a 8.1-es zenelejátszóban - ami már kisebb betűkkel operál - is sok helyen csak a kijelző ~felén volt releváns content, a többi csak helyfoglaló szöveg, ami kb. konstans.
-
netpeti98
addikt
válasz
Giovan! #3806 üzenetére
A hamburger menü az univerzális appok miatt jött. A Panorama nekem is nagyon bejövős megoldás volt, de csak mobilon még jó volton, de nagyobb képernyőn már kevésbé használta ki a helyet. A dizájnváltás meg betudható a platform sikertelenségének. Szerintem az ideális a Metro megoldás továbbgondolása, és nem a teljes elhajítása lett volna.
Bár én már úgy vagyok vele, ha a funkcionalitásán, kényelmén, és a helykihasználásán tudnak javítani a jelenlegi kinézetnek akkor megszokom idővel.
Természetesen nekem továbbra is a Metro lesz a favorit.
-
válasz
Giovan! #3806 üzenetére
A kerekítéssel annyira nincs baj, csak ésszel kell csinálni. Például az albumborítóknál semmi értelme.
De most annyira rákattantak erre, hogy még a céges beléptetőkártyákat is cserélik körfényképesre.A hubokkal az volt a baj, hogy túl komplexek voltak. Nem véletlenül indult később a Photos a Camera Rollal, a telemetriából látták, hogy leginkább arra használták az emberek. Vagy a Games Hub, a játéklista miatt kellett, később meg alig volt értelme, a játékok kikerültek a menübe (mert az emberek nem találták). Ez nem megengedhető, hogy a rendszer ismeretéhez könyvet kelljen olvasni. Azt mondják, hogy a UX olyan, mint a vicc. Ha magyarázni kell, akkor nem jó.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Giovan! #2620 üzenetére
ki szereti? mind a 3 százalék? volt rá 5 év, vagy több, hogy lenyomják az emberek torkán a modern designt. az eredmények önmagukért beszélnek.
és ez már egy kissé átalakított verziója a modern ui-nak, szóval az se legyen már kifogás hogy "dehát a modern ui szögletes".
nyilván van ami így is ronda, dehát ez van. valamit valamiért. inkább egy hamburger menü, minthogy ne legyen valamire app.
-
tatararpad
őstag
-
-
-
Воланд
titán
válasz
Giovan! #2167 üzenetére
"One-handed use: if you have a device with a screen of 5 inches or greater, it’s now easier to use your device with one hand. Press and hold the Start button and your screen will slide down so you can reach items at the top of your screen. To slide the screen back up, tap the black space at the top of the screen, or press and hold the Start button again. One-handed use will also naturally time out after several seconds and return to your regular view."
-
vicze
félisten
válasz
Giovan! #2095 üzenetére
Lásd: (#2087) Glenda
-
Воланд
titán
válasz
Giovan! #1858 üzenetére
vannak uj csempeszinek, ki lehet valasztani, hogy a hatter full screen, vagy tile legyen, el lehet tuntetni vegre azt a nyavajas mikrofon ikont a billentyuzet tetejerol, a people app-ban kicsit rendeztek a nevek helyzeten, van a kezdobetus valasztas. kb ennyi igy hirtelen.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- HBO Max
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Facebook és Messenger
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest