- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZse
őstag
válasz
janos666 #6241 üzenetére
Ha lenne megbízható és normális SMS backup, akkor azzal már én rég lementettem volna az összes számomra fontos SMS-eimet. Amúgy csütörtökön még megvoltak a HR előtt. De utána csak a 10572-es buildet kaptam vissza és nem az előzőt, amiben csináltam a biztonsági mentést.
Ne haragudj, de ez egy kicsit túlzás, amit írtál nem gondolod?
Nem vagyok hülye gyerek. Az rendben van, hogy egy béta állapotban lévő rendszert használok, akkor az még nem teljesen tökéletesen fog működni.
De az, hogy a tartalékban (nejem) lévő Lumia 830-ason csinálok egy gyári visszaállítást (neki 8.1 van rajta) és belépek a saját fiókomba, akkor ott se hozza vissza az akkori mentést, amikor még egyszer sem tettem fel a 10-es verziót. Kb. 1 hete tettem fel először a 10-es verziót a saját telefonomra. Természetesen az insider telepítése előtt az egész rendszerről csináltam egy biztonsági mentést manuálisan, ami utána az onedrive-ben (webes felületen) meg is volt.
Majd feltettem az insider alkalmazást a telefonra és ott kiválasztva a fast ring-et fel is pakolta a rendszert. Akkor minden megvolt. Majd miután itt mi8ndewnki HR-t ajánlott egy új rendszer feltelepítésekor, akkor ismét csináltam egy biztonsági mentést, de azt más néven. (Átneveztem a telefont). És ez is megvolt a webes felületen.
Majd a HR után már nem volt ott egyik mentésem sem. Ekkor megijedtem, majd vissza tettem a 8.1-et a Windows Device Recovery Tool alkalmazással, ott belépve a fiókba ismét nem találtam az összes előzőleg készített biztonsági mentésemet. (Volt közte olyan, amit tavaly csináltam, mikor a Lumia 1020-amat adtam el)
Tehát nem én szúrtam el, hanem az MS cég csinált olyat, hogy legyalulta minden kérés és kérdés nélkül a biztonsági mentéseimet.
És ez szerintem egy rohadt nagy hiba, mert eddig nekem csak a WP állította vissza mindig az összes SMS-eimet.
De akkor azt mondd már meg nekem, ha Te olyan okos vagy, hogy akkor miért vannak meg olyan SMS-ek, amiket TAVALY fogadtam és küldtem el. (Ebben benne van az MMS is)
-
BiP
nagyúr
válasz
janos666 #6225 üzenetére
Közben olvastam, hogy írtad, hogy nem jó az érintő, csak mobilon nem tudtam szerkeszteni a hsz-emet.
Ebben a legújabb 10572-ben az Edge elég furán viselkedik, sokszor nem dobja fel a billentyűzetet.Így sajna nincs tippem, hogy lehetne megoldani szervízelésen kívül. Mert ha fel tudnád tenni valahogy a Win10-et (vagy tudtommal a GDR2 is támogatja már a BT-s bill-t, ha van egyáltalán 520-ra), vagy megvárod, mire megjelenik, akkor is végig kell menni a beállításokon. (nem hiszem, hogy akkor már tudná automatikusan párosítani, és ezeket is már tudnád a csatolt perifériával intézni).
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest