Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz
feketedini #17689 üzenetére
Raadasul tegnap ota a 1051 van slow ringen is
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
feketedini #17689 üzenetére
Nagyobb rá az esély 😁
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
feketedini #17687 üzenetére
Nem tudom, slow ringen sose voltam. Whatsapp nekem mindig rendesen működött. Viber fenn van, de nem használom.
-
mtm800
senior tag
válasz
feketedini #17500 üzenetére
Itt vannak az aktuális verziók
https://changewindows.org/platform/mobile
-
duo
addikt
válasz
feketedini #16691 üzenetére
nagy volt neki a betűméret. en is jártam így. kisebbre véve, már nem lóg ki a képről a gomb, amit csíknak véltél. nekem is jó időbe telt mire rájöttem.
-
mtomi95
senior tag
válasz
feketedini #16689 üzenetére
Magától nem szokott az kilépni. Csak ha segítesz neki pl egy HR-el. Ha köröket szeretnél akkor azon a menün ahol tájékoztat (ami a képen is van) alul az a két vonal nem dizájn, hanem gomboknak kell lenni!
Görgőzz lejjebb, elfogadod, kört választasz, újra indul. Lehet először a körökre osztott konfigurációt fogja letölteni, restart után és emiatt is kell majd fogaskerekezni. Különben most minden ringen az a build van ami fent van neked.
-
mtomi95
senior tag
válasz
feketedini #16687 üzenetére
Ha kezdés gomb van akkor már nem vagy benne az insiderbe. Olyannak kellene lenni ha benne lennél, hogy kilepés és aztán hány napig nem akarsz buildeket kapni meg az alján hogy egyáltalán nem.
-
Nooeca
senior tag
válasz
feketedini #16439 üzenetére
akkor valamit rosszul látsz mert Dona mára igérte, ami náluk este 6-7-kor kezdődik a munkaidő.
-
feketedini
tag
válasz
feketedini #14949 üzenetére
A hard reset sem segített, a 8.1-re visszaállás sem, viszont a soft reset viszont megoldotta a problémát. Miután sokadjára No builds-et mutatott az insider, nyomtam utolsó reményként egy Soft resetet (hangerő le+bekapcsolás gomb folyamatosan addig nyomva tartva amíg újra nem indul a teló). Soft reset után újraindul a teló, insiderbe be, és láss csodát, megjelennek a körök.
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz
feketedini #14057 üzenetére
En nem tudom,miért kell hr-t nyomnod. Próbáld meg csak a programot újra telepíteni, vagy a telefon nyelvet átállítani. Nekem HR nélkül ment fel az új insideres buildek és minden oké.
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz
feketedini #14048 üzenetére
Nekem nincs gondom a viber értesítésekkel, rendben megkapom. Igaz nem is magyar nyelven/region vana telefon.
-
kisbodza
tag
válasz
Nekem a .164-gyel napi 5-ször újraindult, pedig nyomtam HR-t is. Most a 14295-ön nem tapasztaltam még ilyet, 2 napja van fenn. Érdekes, hogy slow ringen tettem fel, majd tegnap fast ringen kerestem frissítést, és talált, bár a verziószám nem változott. Ugyanaz van a slow és fast ringen, mert utána slow-n kerestem, de ott már nem talált?
-
rwu
tag
válasz
Akkor látsz százalékot ha lehuzod az értesítési sávot.
-
Nooeca
senior tag
válasz
feketedini #14043 üzenetére
Magyar nyelvre nincs elvégre ez egy korai hozzáférésű build azért angol mert még nincs magyarosítás.
A viberre nem tudom lehet hogy arra sincs.
A Redstone-t jelen állapotában nem éles használatra tervezték, elvégre Insider build.
-
válasz
feketedini #14037 üzenetére
Jobban merül meg nincs @ bug
-
Воланд
titán
válasz
feketedini #13903 üzenetére
nincs.
-
Stylerr
addikt
válasz
feketedini #13732 üzenetére
Igen, nekem a TeamViewer ragadt be, de HR megoldotta.
-
Воланд
titán
válasz
feketedini #13730 üzenetére
igen, megkapod.
-
Xantal
tag
válasz
feketedini #13509 üzenetére
Szia. Én többször jöttem-mentem a 8,1 és a 10 között. Mindig visszatettem a biztonsági mentést, de csak 1 alkalommal láttam a @ bug-ot. .164-en most sincs. Lehet szerencsém volt.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
feketedini #11124 üzenetére
Lockmix, legjobb mindent egyedileg lehet méretezni, beállítani. Ezt is egy az egyben áthozta 8.1-ről.
-
savoo
addikt
válasz
feketedini #10702 üzenetére
Az egyébként érdekes tényleg, hogy asszony 930-án amin még 8.1 van szinte használhatatlan a legutóbbi frissítés óta a BKK futár app, nekem 925-ön 10-el teljesen jó. Ha már más nem az.
-
Ice_Man22
senior tag
válasz
feketedini #10651 üzenetére
Majd ird le a tapasztalatod, hogy milyen a kis 435 oson. Nalam futott rendesen, de egy ponton a kamera app nem mukodott, valami hiba uzenet jott elo, es ezert kivagtam a francba a 10 est. Ha meg mindig megjelenik akkor hanyagolom a 10 est.
-
tomboy0013
veterán
válasz
feketedini #10651 üzenetére
Igen, Fast ring-en azonnal a .63 megy fel.
-
törölt tag
válasz
feketedini #10622 üzenetére
Lesz lehetőség. Az Insider appon keresztül elhagyod a programot, a telefont visszaállítja a hivatalos frissítési csatornára, és amint megjelenik rajta az új rendszer, akkor lefrissül arra.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
feketedini #10622 üzenetére
Szerintem csak 8.1-ről lehet majd frissíteni.
-
törölt tag
válasz
feketedini #10143 üzenetére
Nekem először a .29jött le.
-
tomboy0013
veterán
válasz
feketedini #8920 üzenetére
Remélem a kezdőképernyős háttérképugráló bugot is javítják végre. De legjobban egy kis akksi idő növelésnek örülnék.
-
válasz
feketedini #8920 üzenetére
nem azt kéne kijavítani ami a .29-ben van, hanem azt ami kezdetektől fogva
-
Partyface007
őstag
válasz
feketedini #8731 üzenetére
szerintem sem olyan rossz vannak bugok, de látszik a fejlődés
viszont android már 6.01-nél jár szóval ha már hasonlítunk akkor azzal tegyük és attól még elég messze vagyunk sok tekintetben
-
karway
csendes tag
válasz
feketedini #8725 üzenetére
sztem reménykedhetsz, elvileg ezekre ígérték a hónap folyamán: Lumia 430, 435, 532, 535, 540, 635, 640, 640 XL, 735, 830, 930
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- PlayStation 5
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RAM topik
- One mobilszolgáltatások
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest