- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
havasil
tag
válasz
F.B.I. #11651 üzenetére
Sajnos a HR és 0-ról belakás sem gyógyír mindenre. A .29-es build óta insiderezem 920-on, eddig nem csináltam HR-t, most pár hülyeség miatt gondoltam, megpróbálom. Ezek után a skype video elndítása után a kamera olyan állapotba került, hogy csak újraindítással lehetett használhatóvá tenni. Próbálkoztam újabb HR-rel, az eredmény ugyanez. Visszatértem 8.1-re és egy jó ideig nem erőltetem a W10-et.
-
-
-
BiP
nagyúr
Akkor elfogytak az ötleteim
Mert pár napig tényleg zabálja az akksit, de utána nem kéne. Mondjuk így is kihúzta 24 óráig 80%-kal. Ami átlagos használat mellett normális lenne.
Nem utaztál véletlenül sokat? Nem emlékszel, mennyi volt reggel? Tehát éjszaka is rohadtul merült vagy csak nappal húzott bele?OFF: Né' má', még egy lefrissítős
-
BiP
nagyúr
Melyik build? Mikor tetted fel? Kb. semmi nem derült ki.
De ha találgatni kell, akkor Win10, és 10166-os build?
Ha frissen tetted fel, (különben nem lenne kérdés) akkor az elején mindig baromi sokat tölt, frissít, dolgozik a háttérben. Nem releváns. 1-2 nap múlva be kell állnia.A Dual-sim amúgy nem merít sokat a single simhez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest