- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
válasz
mmaattee90 #9457 üzenetére
Anyum vett most.
-
Ryoo
senior tag
válasz
mmaattee90 #8239 üzenetére
Nem fogják azt megtudni, a Nokia Care is ugyanazon visszaállító szoftverekkel dolgozik, mint ami mindenki számára elérhető. Ha neked sem ismerte fel egyik se, akkor nekik se fogja jó eséllyel, nálam ugyanez volt az 525 esetén, és ott se derült ki, hogy W10M-et akartam felrakni.
-
szabadicsjoe
csendes tag
válasz
mmaattee90 #8191 üzenetére
Szia!
Nem akarlak elkeseríteni, de én hasonlóképp jártam.
Múlt hét előtti szombaton, délelőtt, én újra akartam húzni WRecovery-vel a 8.1-et, mert mindenféle furcsaságokat csinált.
Flash közben meghalt a teló.
Se kép, se hang, nem reagált semmire, a tünetek pontosan ugyanazok, mint nálad.
(Mondjuk a berúgást kivéve.)
Irány a Nokia Care a Váci úton, mert azt hittem, én csesztem el.
Azt mondták, egy óra múlva menjek vissza érte...
Visszamentem, kiderült, hogy az alaplap ment tönkre.
Sanszos, hogy a tiedben is...Irány a szervíz.
-
HaZse
őstag
válasz
mmaattee90 #8160 üzenetére
Tedd fel a Windows Device Recovery Tool alkalmazást és kikapcsolt telefon mellett indítsd el az alkalmazást, majd dugd rá az USB kábelt. Hátha így életre tudod kelteni. Feltéve, ha valóban nem járt semmiféle nedves környezetben.
A múltkor hoztak nekem egy hasonló állapotban lévő Lumia 925-öt és ott ez a program sikeresen visszatette a 8.1-et.
-
válasz
mmaattee90 #8160 üzenetére
Azedest szet egy szakemberrel ,hatha megis kapot valamifele nedvesseget , ha mi den oke is nem az a baj akkor lehet tovabb keresni a hiba okat.... akksi,alaplap, isb csati , toltesvezerlo elektronika es tsai .
-
törölt tag
válasz
mmaattee90 #8158 üzenetére
azért megnézetném a helyedben egy olyannal aki már látott ilyen telefont meg tudja hogy kell szétszedni, ha garis akkor kétesélyes a dolog...vagy megvonják a garit,vagy nem, amennyiben még garanciális...de akárki kezébe ne adj ilyen telefont...
-
válasz
mmaattee90 #8151 üzenetére
Nem itattal valamit veletlenul a telefonoddal ? Semmi nedvesseg nyom rajta ? Ra szaradt pia, esetleg roka nyomok
, ne addj isten a wc-n meglocsoltad ?
Sose lehet tudni hogy az alkoholos memoria reset utan mit ad elo az ember.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
mmaattee90 #8151 üzenetére
lehet az usb csatlakozónak lett elege az életből, és közben a telefon is csutkára lemerült. vezeték nélküli töltő nincs a közelben?
-
gretzky77
veterán
válasz
mmaattee90 #8146 üzenetére
Tehát berúgtál de a telót nem vitted magaddal,ha jól értem!? Otthon nem piszkálta vki? Magától nem gondolnám,hogy egyszercsak nyekk! Esetleg ha töltőn hagyod sokáig,nem lehet hogy koppra merült?
-
törölt tag
válasz
mmaattee90 #8143 üzenetére
lehet adtál neki rövidet is meg sört is
lehet hogy sikerült a másvilágra küldened...
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
mmaattee90 #8143 üzenetére
Nyomd meg az összes gombot egyszerre pár mp.-re(soft reset), ha semmi akkor próbáld ki egy másik töltővel is és hagyd rajta egy pár órát.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
mmaattee90 #7278 üzenetére
passz.
-
válasz
mmaattee90 #5612 üzenetére
Az igen!
-
consono
nagyúr
válasz
mmaattee90 #5297 üzenetére
Nem megy. Sajnos(?) olyan a futtatókörnyezet, hogy van egy csomó megkötés, pl. két android app egyidejű futását sem biztosítja. Én nem bíznék a Google szolgáltatások megjelenésében.
-
MrCsiT
addikt
válasz
mmaattee90 #5297 üzenetére
Szerinted, ha ilyen részletességgel írtam az APK telepítésől, aztán arról, hogy a Google szolgáltatások nem megy, akkor nem próbáltam volna ki?
Nálam nem működött, fórumozók szerint, nem működik, és az ebbe az irányba mozgásom, mint írtam, egy ponton HR-kényszert okozott..
Ha nem iszonyat fontos, és emellett, megvásárolt, vagy ingyenes app, amit próbálnál, plusz van mentésed, tehát egy esetleges HR nem okoz gondot, akkor, próbáld ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest