- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
JamesHun #17088 üzenetére
Már mindenhol "jó áron" van, sőt karácsonyra, 1 évvel a megjelenésekor a flahgsip-ek is talán még az Omnia 7 elképesztő áresésén is túltesz majd. Köszönjük Microfos! Ettől függetlenül a hivatalos build most a 950-es készüléken nagyon jó, már-már túl jó. Vagyis egy ilyen (jó) rendszerrel ez nem következett volna be ennyire jelentősen, hogy szinte hulladék árkategóriát képvisel lassan az összes készülék.
-
mtomi95
senior tag
válasz
JamesHun #17011 üzenetére
De ezekre nem kellene még egy lapáttal rátenni egy rosszabb rendszerrel! Még ha most gyorsba kidobna két telefont az MS az annyit érne (részesedés szempontjából) mint a pof a szarnak. A jelenlegi telefonokkal foglalkozzanak! Aki akar majd a jövőben úgy is fog tudni venni Windows telefont, még ha egy másik gyártótól is, de szvsz nem lesz lehetetlen.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
JamesHun #16496 üzenetére
Lesszárrránágylófász, nem minőségi applikáció, sőt applikációk?
Én, már lemondtam erről, komolyan, amióta beléptem a "szarba" egy olcsónak nem mondható omnia hetessel 2010-ben! potom 160 ezerért, folyton csak az ígérgetések mentek, meg a béta hülyeségek tömkelege, mire végre elfogadható szintre ért egy-egy rendszer.De a csempék még mindig bejönnek, és sok más embernek is, meg kellen tartani őket, de nem... nem értem miért finganak állandóan a szánkba, most hogy oda került egy punci az élre, majd illatosabb lesz?
-
-
-
Nooeca
senior tag
válasz
JamesHun #16307 üzenetére
akkor ott a lenovo vagy a HP
Bár nekem a 950 olyan nyers, hiába a gusztustalan lekerekítés, inkább vennék Acer-t, mert azon felül szebb mint a 950 ha már a külsejéről beszélünk, egyébként belsőleg majdnem egyforma. A 650 az meg nekem nagyon vékony lett, igazából amikor megkaptam egy napra nem is nagyon néztem meg annyira.
A 640-nek van egy ilyen "normális" dizájnja, csak a gond ott inkább a hátlap, lehetett volna valamivel jobb a minőség, meg max egy-két ilyen extra, hogy ne egy egyszínű dolog legyen, de úgy külsőre is a Lumiák közül az egyik legszebb, hozzám legalábbis ez a külső áll a legjobban, amikor ilyen normális a széle, picit kerekített mint a 640-é, vagyis nem olyan 90-es derékszög és nem egy vékony fos.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
JamesHun #16309 üzenetére
A PA csak egy parasztvakításosbeeetőreklám volt, egyre inkább úgy tűnik.
És azzal is egyetértek, hogy ilyen mélyrepülésben nem csúcs készülékeket kellene kidobálni, az egész (üzlet)politikát nem értem, ha egyáltalán létezik ilyen...---------------
Az előbbihez még annyit, hogy ha nem tetszik valami, mert szerintem ronda, hadd legyen már véleményem és nem próbálja meg más beállítani azt, ha valaki így gondolkozik az egy sznob, divathajhász meg ilyenek...
Az én mega telefonom (nevezzük így), ami minden szempontból megfelelt volna a SYMETIUM lett volna, de a Svédek valami nagyon elcsesztek, mert semmi hír.Nem érdekelt volna, hogy az árcédulára mennyit vésnek, azt a készüléket vártam, de semmi nem lett belőle.
De remélem lesz és a 2015 nyáron meglebegtetett hardver is ütne még most is, de nyilván ezen is túl kell lépniük, ha megjelenik. Snapi 820, 6GB ram, 256 gb belső, UHD felbontás és hdmi kivezetés ilyen képességű monitorra, OLED etc...és ezeket még 2015-ben írták!!, de a formája az ami nálam mindent tarol.Remélem nem hagyják veszni!
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
JamesHun #16276 üzenetére
Sajnos igen,nagyon a kihalás szélén van, semmi értelmes app, 1-2 értelmesebb játék, de azok sem támogatják a keresztplatform mentéseket, amit esetleg ioson vagy droidon elkezdett valaki azt nem tudja folytatni wp-n, talán 1-2 játék a kivétel(dead trigger 2), ha nem tesz az ms valamit sos-ben, lehúzhatja a rolót a w10m meg mehet a lefolyóba, hiába az islandwood, bem használják ki a fejlesztők... Pedig lehetőség adott...jó lenne ez a fránya win10mob ha ugyan azok meglennének mint doroidon vagy ioson és a játékok kezelnék a keresztplatform mentéseket...ez nagyon visszaveti a wp helyét mivel elég nagy bosszúság valamit újra a 0ról elkezedni
-
confuser
senior tag
válasz
JamesHun #14898 üzenetére
Természetesen van rizikó. Ha pl. szolgáltatónál részletre vette az előző tulaj, te megveszed, ő meg nem fizeti a részletet, akkor azt te szívod meg (letiltják a hálózatról az IMEI-t). Ha nem szolgáltatós készüléket veszel, akkor minimális a rizikó, de nyilván garanciajeggyel és számlával célszerű ilyen telefont venni - ha lehet.
Egyébként van Magyarországon szerviz (Nokia Care), a komolyabb javítások Európa-szinten ki vannak szervezve, de annak a központja is itthon van (Szombathely, Iqor).
-
-
-
warchef
tag
válasz
JamesHun #14690 üzenetére
Tudtommal ezekre a telefonokra
van csak Redstone -
-
starr
őstag
-
Aethelstone
addikt
válasz
JamesHun #10797 üzenetére
Minek jönne ki annyi szarral? Egyrészt ami van, az bőven elviszi a legújabb dolgokat is, másrészt meg minek fragmentáljon? Minden típus egy új build ág....
Lehet, hogy ez a baj egyébként....ha félévente kihozna pár új modellt, az emberek már csak kíváncsiságból is megvennék
Az sem normális, amit a Samu csinál, hogy 567.345 féle telóval vannak a piacon
-
MrCsiT
addikt
válasz
JamesHun #6469 üzenetére
korábban itt linkelt valaki egy hírt erről a build-ről, ott világosan le van írva ismert hibaként ez a tárterület mizéria. A Fájlkezelő látja az SD-t.
Ami nekem még mindig gond, hogy saját csengőhangot nem tudok kapcsolathoz rendelni, csak az alapértelmezett hangok közül tudok választani, az meg azért nem az igazi így..
Ezen túl, azt tapasztalom, hogy azzal szemben, hogy ha beállítottam egy háttérképet, akkor alapból a csempékről jobbra húzással az alkalmazáslistára váltva, a kép előtt egy "tejfehér" felületen vannak a fekete betűs app-nevek, ha nyitva van egy alkalmazás, és win gombbal leteszem háttérbe, akkor az alkalmazáslista úgy tér vissza, hogy a beállított háttérképről elvész ez a fehér felület, és a fekete betűs lista közvetlenül a képen jelenik meg, ami így rosszabbul olvasható.
Kezdőképernyőre visszatérve, ez megjavul.
Ébresztéssel sem a korábbiakban - egyik buildben sem - sem most semmiféle gondom nincs és nem is volt, nem értem, másoknál mi okozhatja a problémát - talán más típusú mobil? Nekem egy 830-am van.Fentieken túl, iszonyat nagyot gyorsult minden, szerintem már így megveri sebességben a 8.1-et: bármire kattintok, nálam azonnal megtörténik. Azért esetenként van egy fél mp-es "várakozás", épp annyi, hogy már észreveszem, de nem ez a jellemző.
Nekem a korábbi 549-re gond nélkül települt, nem kellett visszaálljak 8.1-re. Részemről még a fenti hibával is ajánlott ez a build.update: ha valakinek megjavul az SD, írja meg, érdekel, hogy HR megoldaná-e (gyanítom, nem), bár remélem, jön egy fix erre hamarosan.
-
boncser
aktív tag
válasz
JamesHun #5776 üzenetére
Nekem is ezt csinálja, baromira örültem neki mert olvastam egy cikket az edge-ben és minden alkalommal lezárta a képernyőt kb 10 másodperc után. Amikor pedig feloldottam kilépett a böngészőből.
De semmi gond, nyugodjunk meg hiszen ez csak preview. Majd kb egy hónap múlva már minden jól fog működni. -
Ice_Man22
senior tag
-
-
azopi74
addikt
válasz
JamesHun #2721 üzenetére
"pedig az asztali 166 már szinte bugmentes és itt jóval kevesebb hardver variációval kellene dolgozniuk a ms programozóinak :S"
Az asztaliba és a mobilba eddig ölt mérnökórák aránya kb 100:1 .
Asztali RTM után viszont mindenkit, aki él és mozog áttolnak a mobilra, szóval utána gyorsulnak fel az események mobilfronton."sok rosszat lehet mondani az IOS re, de ennyi nyűg azért ott nem volt egy frissítés telepítéssel"
Egy ios beta frissítéssel? Erről azért nekem mást mesélnek apple-geek ismerőseim
-
tomboy0013
veterán
válasz
JamesHun #2598 üzenetére
Nálam is ilyen a Store L920-on, lassan kivezethetnék már a régi Store-t és a Beta-t megcsinálhatnák normálisan és gyorsan működőre. Remélem a következő build-ben ez már így lesz megoldva.
Meg lassan már a mappázást is megcsinálhatnák normálisan. Ha be van csukva a mappa, a csempén lévő kis csempékről eltüntethetnék a feliratokat mert rohadtul bután néz ki. Szivesen feltenném már a 930-ra is, de ameddig a Store Beta lyen bénán és lassan működik illetve a mappabeli problémák kiküszöböléséig marad a 8.1.
-
OddMan
őstag
válasz
JamesHun #2412 üzenetére
Nálam is ugyan ezt csinálta a 10-es, rengeteg app-ot nem tudott frissíteni a beta store-ból. Én egyelőre visszaraktam a 8.1-et, mert gyakorlatilag alig tudtam használni pár funkciót.
Szerintem jelenleg a drágább telefonokra összpontosít az MS, ezért az olcsóbb lumia telefonokon még iszonyat sok a hiba. -
OddMan
őstag
válasz
JamesHun #2396 üzenetére
JamesHun:
Ez a hibaüzenet szerintem azért van, mert nincs elég hely a telefonodon. Próbálj meg mindent átmozgatni pl. fényképek, zenék, filmek, app-ok az sd kártyára és utána próbáld meg újra a telepítést?Srácok nálatok semmi gond nincs a dialógus ablakok megjelenítésével, nálam csak akkor jelennek meg ha elforgatom a telefont, de sok alkalmazásnál még ilyenkor sem. Gyakorlatilag ez miatt a 10-el szinte alig használható a telefon.
- Lumia 535 Dual (Display resolution: qHD 960 x 540)
-
tibcsi0407
félisten
válasz
JamesHun #2259 üzenetére
Belső memóriába tettem. A régiók rendben vannak.
A vicc, hogy a sima store-ból tudom telepíteni, de csak az accountommal enged belépni, ha másik accountra megyek, akkor be tudom írni az adatokat és a loginra bökve kilép.
Most letöröltem a skype-ot és ráeresztettem egy HR-t. Nézzük mi történik. -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest